merhaba arkadaşlar,
başlığı ilgili yere açmışımdır umarım... 75 yaşında istanbul büyük şehir belediyesinde memurluktan emekli olmuş bir komşu teyzemiz var... 7 tane evladı var bir kızı izdivaçta evlendi birkaç ay önce... hiçbiri ilgilenmiyor anneleriyle... teyzemiz şeker ve tansiyon hastası... devamlı bakıma ihtiyacı var... benim ailem sürekli yanında olmaya çalışıyor...
neredeyse gün aşırı hastaneye götürüyoruz, yemesine içmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz ama nereye kadar yardımcı olabiliriz... benim annem babamda hasta onlarda hasta halleriyle bu teyzemize yardımcı olmaya çalışıyorlar... teyze bizim evimizde yaşıyor resmen artık... devamlı ağlıyor ölecekmiyim ben diyor anneciğim diye ağlıyor... biz de onu böyle görünce çok kötü oluyoruz ve ben korkuyorum bizim evimizde birşey olacak teyzeye diye ama bırakamıyoruz... huzurevi için çocuklarından imza alması gerekiyormuş ama telefon numaraları bile yok... 800 lira civarı emekli maaşı alıyormuş teyzemiz... istanbul anadolu yakası pendik kartal maltepe gibi semtlerde devlet huzurevlerinde tanıdığı olan ya da çalışan arkadaşlarımız var ise bize bir yol yordam gösterirlerse çok sevinirim inanın çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız şimdiden çok teşekkür ederim....