• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 yaşında 7 çocuğu olan bir anne hemde yanlız... lütfen yardım...

LENA26

seni her gördüğümde...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
910
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
başlığı ilgili yere açmışımdır umarım... 75 yaşında istanbul büyük şehir belediyesinde memurluktan emekli olmuş bir komşu teyzemiz var... 7 tane evladı var bir kızı izdivaçta evlendi birkaç ay önce... hiçbiri ilgilenmiyor anneleriyle... teyzemiz şeker ve tansiyon hastası... devamlı bakıma ihtiyacı var... benim ailem sürekli yanında olmaya çalışıyor...
neredeyse gün aşırı hastaneye götürüyoruz, yemesine içmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz ama nereye kadar yardımcı olabiliriz... benim annem babamda hasta onlarda hasta halleriyle bu teyzemize yardımcı olmaya çalışıyorlar... teyze bizim evimizde yaşıyor resmen artık... devamlı ağlıyor ölecekmiyim ben diyor anneciğim diye ağlıyor... biz de onu böyle görünce çok kötü oluyoruz ve ben korkuyorum bizim evimizde birşey olacak teyzeye diye ama bırakamıyoruz... huzurevi için çocuklarından imza alması gerekiyormuş ama telefon numaraları bile yok... 800 lira civarı emekli maaşı alıyormuş teyzemiz... istanbul anadolu yakası pendik kartal maltepe gibi semtlerde devlet huzurevlerinde tanıdığı olan ya da çalışan arkadaşlarımız var ise bize bir yol yordam gösterirlerse çok sevinirim inanın çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız şimdiden çok teşekkür ederim....

daruşşafaka için araştırıyorumda, orası bildiğim kadarıyla bi mal-mülk karşılığında yaşlı bakımı yapıyor. ama tam bir detayını öğrenmesi için arkadaşıma bilgileri verdim, bana dönüş yaptığında sana yazarım.

Bir anne 7 evlada bakarda 7 evlat bir anneye nasıl bakamaz. Gerçekten çok üzüldüm. Pendik-Kaynarca' da özel yaşlı bakım evi var. Bilgilerini alıp gönderebilirim size. En azından ne isteniyormuş bir araştırırsınız.

canım teşekkür ederim ilgin için... yanlız özel huzurevlerine pek güvenmiyorum... devletin olursa daha iyi olabilir... zaten teyzemiz de memur emeklisi... belki ona bir kolaylık sağlanabilir... tekrar teşekkür ederim...

lenaya

daruşşafaka için sordumda şartları çok ağır. Kendisine ait bir daire veya benzeri bir mülk ve maaşıda 1200 falan olması gerekiyormuş.Maltepe civarındaki özel huzur evleri maaşı 1200 olanları kabul ediyormuş. Daha uygun bir yer olursa haber verecekler.

keşke o teyze için bişeyler yapabilsek ama malesef elimizden bişey gelmiyor. Az önce arkadaşım maltepedeki huzurevlerinin numarasını mail attı.Umarım bişeyler olur.

Maltepe huzurevi tel:216 589 15 55

Simge huzurevi tel:216 305 15 41

Akbal huzurevi tel:216 390 94 34

Ünal huzur evi tel:216 442 22 10

Yeşil Vadi Huzurevi 216 442 22 10
Acıbadem Huzurevi Özel Bakımevi Ünitesi 216 442 24 80 216 442 24 90 Feyzullah
İkinci Bahar Huzurevi 216 371 51 51 216 442 38 79

uygun bir yer bulabıldınız mı merak ettim

keşke o teyze için bişeyler yapabilsek ama malesef elimizden bişey gelmiyor. Az önce arkadaşım maltepedeki huzurevlerinin numarasını mail attı.Umarım bişeyler olur.

Maltepe huzurevi tel:216 589 15 55

Simge huzurevi tel:216 305 15 41

Akbal huzurevi tel:216 390 94 34

Ünal huzur evi tel:216 442 22 10

Yeşil Vadi Huzurevi 216 442 22 10
Acıbadem Huzurevi Özel Bakımevi Ünitesi 216 442 24 80 216 442 24 90 Feyzullah
İkinci Bahar Huzurevi 216 371 51 51 216 442 38 79

gulhanucuğum öncelikle ilgin için tekrar teşekkür ederim... teyzemizin kız kardeşine ulaştık oda bir hastanede çalışıyormuş... ben istedikleri çevre ki huzurevlerinin telefonlarını verdim inşallah ilgilenecekler... maalesef maaşından başka hiçbişiyi yok... çocukları evlerini satıp yemişler... sürekli hasta ve bizim evde... doktora götürüyoruz hiçbişiyi yok diyor sanırım psikolojik...devamlı ilgiye muhtaç...yüce allah kimseye böyle kader yazmasın... evlatta böyle olacaksa hiç vermesin...gelişmeleri sana haber vereceğim gulhanucuğum...

uygun bir yer bulabıldınız mı merak ettim

ececiğim yukarıda da yazdığım gibi henüz bir yer bulamadık... kız kardeşi ilgilenmeye çalışacak...

hepinize teşekkürler....

Back