• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 gr Şeker Yüklemesi Hk

burcu1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
2.323
2.333
63
36
Merhaba arkadaşlar sonuçlarımı yeni aldım henüz doktorumla görüşme fırsatım olmadı yarına kadar sizin görüşünüzü alayım dedim.
75 gr şeker yüklemesi yaptırdım, sonuçları şu şekilde;
Glukoz Açlık 94 (max 92 olmalı)
Glukoz 60 dk 197 (max 180 olmalı)
Glukoz 120 dk. 161 (max 153 olmalı)
Sonuçlar olması gerekenden yüksek internetten okuduğuma göre. Bu durumda olan arkadaşlar nasıl ilerledi, sadece diyet mi yoksa insülin de kullandınız mı? Biraz canım sıkıldı açıkcası :KK43:

canim benimde aclik 75 iki saat sonra olculen 161 cikmisti doktor diyet verdi insulin baslamadi ama simdi o listedeki yemegi yiyip normal tokluk sekeri vermemi istemisti bi kere verdim bide kahvalti yapip vercem doktora gitmeden once bakalim ne diycek..yediklerine dikkat etmeni soyliycektir buyuk ihtimalle

canim benimde aclik 75 iki saat sonra olculen 161 cikmisti doktor diyet verdi insulin baslamadi ama simdi o listedeki yemegi yiyip normal tokluk sekeri vermemi istemisti bi kere verdim bide kahvalti yapip vercem doktora gitmeden once bakalim ne diycek..yediklerine dikkat etmeni soyliycektir buyuk ihtimalle
Sadece diyet sıkıntı değil zaten hayatımın %70ini rejimle geçirmişimdir :)) ama insülin tedavisi falan rahatsız etti beni, umarım gerek kalmaz

Sadece diyet sıkıntı değil zaten hayatımın %70ini rejimle geçirmişimdir :)) ama insülin tedavisi falan rahatsız etti beni, umarım gerek kalmaz
tokluk sekerlerinde cikana gore onlem alcaklar galiba bide yuksek ama cokcok degil anladigim kadariyla insallah olmaz insulin kullanimi falan

Back