.

BalBademmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
6
2
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Başlıkdan da anlaşılabileceği gibi günlerdir ailecek perişanız. Dedem (81 yaşında) beyin kanaması geçirdi, 4 gündür yoğun bakımda yatıyor ve hala hayati riski devam ediyor. Dün 2 dakikalığına yanına girebildim bana hakkını helal et dedi o kadar üzüldüm ki hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıktım. Kanayan kan beyninde bir yere toplanmış ve eğer o kan birikintisi dağılmazsa ameliyat zorunlu diyorlar ama ameliyatta beyni zarar görebilirmiş bu yüzden de felç riski yüksekmiş veya Allah korusun ameliyattan sağ çıkamama ihtimali varmış. Ama derler ya çıkmadık candan ümit kesilmez diye, o yüzden içimde hala bir ümit var. Sizden ricam Allahtan acil şifalar dilemeniz, eski sağlığına kavuşması için dualar etmeniz. Şimdiden çok teşekkürler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

canım allah acil şifalar versin..rahmetli anneciğim 45 yaşında geçirdi ve hakkın rahmetine kavuştu..çok ama çok acıydı 3 sene depresyon yaşadım..
 
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Zordur tabi annelerimizin yerini kimse tutamaz bu hayatta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Canim Rabb'im dedeciginin yar ve yardimcisi olsun, tez zamanda sifasini versin, onu sagligina kavustursun inşaallah.

Sen de deden icin Allah'in sifatlarini zikret bol bol, ozellikle Ya Şafi sifati Rabb'imin sifa verici oldugunu belirten sifattir. Bu sifati zikrederek dua et dedecigin icin.

Lakin sunu da asla unutma: Hepimizin bir vadesi var ve zamanimiz geldiginde illa ki tadacagiz olumu.

Olum ki yok olmak degil, yalan dunyadan gercek dunyaya bir gecistir.

Sen de dua et, Allah'in izniyle bizler de ederiz... Sonra da Rabb'imize teslim olmak gerek.

Inşaallah dedeciginin sizinle gecirecegi cok gunu vardir daha.

Kalbim de dualarim da yaninizda.

Allah yardimciniz olsun.

canım allah acil şifalar versin..rahmetli anneciğim 45 yaşında geçirdi ve hakkın rahmetine kavuştu..çok ama çok acıydı 3 sene depresyon yaşadım..

Allah rahmet eylesin annecigine, yattigi yerler nurla dolsun inşaallah. Cennetlik bir kuldur umarim, genc yasinda boyle bir rahatsizlik gecirerek vefat etmis; obur dunyada mukafati olacaktir inşaallah.

Allah sabrini artirsin, yar ve yardimcin olsun kardesim.




Bana Allah yeter...
 
canım bu konuda çok küskündüm allaha karşı rabbim affetsin..
okadar enteresan bir olayki ölüm..ve en sevdiklerinizin ölümü allah hiç birimize göstermesin..gerçi şimdi ölenleri olan ailelere sen sabırlar ihsan eyle diyerek dua ediyorum..
küskünlük duydum uzunnnn yıllar 10 yıl oldu..sonra çook uzun bir süre sonra aslında yaşamın yalan ölümün gerçek olduğunu ve bu dünyanın göz boyama olduğunu farkkeetim..ama bunu hemen algılayamaz insan..bu bir insan için hayırdır..ama hayırlı olduğunu bilemez..mezarlıkta nice ölenler..zengin fakir yaşlı genç..asıl olmaları gereken yerdeler..evet bu allahla bu defa gerçekten tanışmamı sağladı..artık çocuk ve gençlik yıllarındaki gibi değil düşüncelerim oturmuş gerçekleri görebiliyorum..dünyada yaşama amacımız,tok gözlü ve yardım sever olmaya çalışmak..bunun terside olsan öleceksin..bari iyi biri olarak ölelim değilmi?
 

merhaba canım Rabbim dedeciğine acil şifalar versin inşaallah , rahmet ve merhametiyle muamele etsin

sizlere sabır ve duada bulunmayı nasip etsin

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…