74 lerden 60 a niyet (tartı fotoğraflı)

tugcekpln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
218
191
slm arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtmak doğru olur pat diye gelin zayıflayalım demiyorum nasıl da düşünceliyim ben 23 yaşında 1.65 boyunda ve en son 72 kilo olan ama bikaç gündür tabiri caizse tıka basa yiyip kesin 74lerde olduğunu tahmin eden (tartıya çıkmaya cesaret edemiyorum) bi insan evladıyım . diyet yaptığımda başarılı oluyorum ama süreklilik sağlayamıyorum bi al bi ver yapıyorum bundan 2 3 yıl önce 57leri görmüş biriydim spor ve beslenme ile tabii aç kalmadan .. ama sonra hergün lütrelerce kola paketlerce kek ve aldığım kortizon hormonu sayesinde 78leri gördüm geçen sene ve gecen seneden beri al ver uğraşıyorum ama bu sefer son en son 67ye inmiştim o nile cok iyi hissettiriyo ama ben 60 olcam bu sefer son kızlar sizde bana katılmak isterseniz topiğim her zaman açıkk bu arada yarın evde yokum o yüzden diyetime cumartesi günü baslıyorumm ilk tartı fotom cumartesi gelcek iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…