- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
- Konu Sahibi aydingelini
-
Ah canım bende sütüm kesilmesin azalmasın diye neler yaptım neler yedim inanamazsın. Reglde olmadım emzirirken kilo vermeyi de denememiştim. İyice yapıştı kilolarım. İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsınŞuan tam aynı kilodayızbende ilk hamilelgimden sonra 85 kilodan 56 kiloya kadar düştüm şimdi 2. Doğumdan sonra 73 de kaldım hiç veremiyorum daha doğrusu vermeye çalışmadım hiç sütüm kesilir diye ama artık kiloyu taşımıyor bedenim hiç bu kilolarda olmamıştım İnşallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız
Aminn İnşallah canım Allah razı olsunAh canım bende sütüm kesilmesin azalmasın diye neler yaptım neler yedim inanamazsın. Reglde olmadım emzirirken kilo vermeyi de denememiştim. İyice yapıştı kilolarım. İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsınanne olmaktan kendimizi kaybediyoruz ya annelik çok güzel ama çokta zor bişeymiş. Allah evlatlarımıza sağlık versin inşallah
Yaaa Allah'ım cennette refakatçin eylesin inşallah meleğini.Aminn İnşallah canım Allah razı olsunİlk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim sütümü ilaçla kestik emzirme gibi durumum olmadığı için kiloları rahat bir şekilde verdim. Şimdi emzirme olayı olunca için çekiliyor sanki kendimi kaybediyorum yemek yerken iradeli biriydim oysa ki
Kızz daha dur yeni doğurmuşsun zaten kilo vermek için bence erken. Biz öyle yiyip yiyip kilo almayan vücudu kilo tutmayan insanlardan değilizAminnşimdi bebeğime odakliyim zaten henüz 5 buçuk aylık ve gelişim geriliği olan bir bebek gelişimine göre 3 buçuk aylık
Su içsem yarıyorKızz daha dur yeni doğurmuşsun zaten kilo vermek için bence erken. Biz öyle yiyip yiyip kilo almayan vücudu kilo tutmayan insanlardan değiliz
Allah sağlık şifa versin inşallah büyüdükçe toparlar Allah'ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?