• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

73 lerden 60 lara doğru yolculuk :)

aydingelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
4.552
9.972
158
30
Merhaba arkadaşlar. Ben 2012 yıllarında falan burada 80 lerden 58 lere düşmüştüm cuma yarışmalarında yarışarak. Çok sıkı ve tempolu olarak 3 ay da gitmişti kilolarm .
daha sonrasında 2018 de hamilelik doğum süt vs derken tekrar 84e kadar çıktım.
Geçen sene yine cuma yarışmalarında 66 kiloya kadar düşüp şimdi tekrar 74 e yaklaştım.
Bana benimle birlikte yarışacak motive olacak arkadaşlar lazım. Hatta Instagram dan da bir arkadaşımla beraber burada listelerimizi yediklerimizi içtiklerimizi paylaşmaya başlayacağız. Bize katılmak isterseniz memnuniyetle bekleriz :)

Şuan tam aynı kilodayız ☺️ bende ilk hamilelgimden sonra 85 kilodan 56 kiloya kadar düştüm şimdi 2. Doğumdan sonra 73 de kaldım hiç veremiyorum daha doğrusu vermeye çalışmadım hiç sütüm kesilir diye 🙄 ama artık kiloyu taşımıyor bedenim hiç bu kilolarda olmamıştım 😟 İnşallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız 🌸

Şuan tam aynı kilodayız ☺️ bende ilk hamilelgimden sonra 85 kilodan 56 kiloya kadar düştüm şimdi 2. Doğumdan sonra 73 de kaldım hiç veremiyorum daha doğrusu vermeye çalışmadım hiç sütüm kesilir diye 🙄 ama artık kiloyu taşımıyor bedenim hiç bu kilolarda olmamıştım 😟 İnşallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız 🌸
Ah canım bende sütüm kesilmesin azalmasın diye neler yaptım neler yedim inanamazsın. Reglde olmadım emzirirken kilo vermeyi de denememiştim. İyice yapıştı kilolarım. İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın 🥰 anne olmaktan kendimizi kaybediyoruz ya annelik çok güzel ama çokta zor bişeymiş. Allah evlatlarımıza sağlık versin inşallah 🥰

Ah canım bende sütüm kesilmesin azalmasın diye neler yaptım neler yedim inanamazsın. Reglde olmadım emzirirken kilo vermeyi de denememiştim. İyice yapıştı kilolarım. İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın 🥰 anne olmaktan kendimizi kaybediyoruz ya annelik çok güzel ama çokta zor bişeymiş. Allah evlatlarımıza sağlık versin inşallah 🥰
Aminn İnşallah canım Allah razı olsun🌸 İlk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim sütümü ilaçla kestik emzirme gibi durumum olmadığı için kiloları rahat bir şekilde verdim. Şimdi emzirme olayı olunca için çekiliyor sanki kendimi kaybediyorum yemek yerken iradeli biriydim oysa ki 🤭

Aminn İnşallah canım Allah razı olsun🌸 İlk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim sütümü ilaçla kestik emzirme gibi durumum olmadığı için kiloları rahat bir şekilde verdim. Şimdi emzirme olayı olunca için çekiliyor sanki kendimi kaybediyorum yemek yerken iradeli biriydim oysa ki 🤭
Yaaa Allah'ım cennette refakatçin eylesin inşallah meleğini.
Boşver canım benim kilo alınıp veriliyo gördüğün bildiğin gibi. Sen doya doya emzir yavrunu. Bidaha istesekte tekrarı yok emzirmek gibi. Şuan kaç aylık peki yaşını geçtiyse biraz biraz dikkat edebilirsin yediklerine

Aminn 🤲 şimdi bebeğime odakliyim zaten🌸 henüz 5 buçuk aylık ve gelişim geriliği olan bir bebek gelişimine göre 3 buçuk aylık

Aminn 🤲 şimdi bebeğime odakliyim zaten🌸 henüz 5 buçuk aylık ve gelişim geriliği olan bir bebek gelişimine göre 3 buçuk aylık
Kızz daha dur yeni doğurmuşsun zaten kilo vermek için bence erken. Biz öyle yiyip yiyip kilo almayan vücudu kilo tutmayan insanlardan değiliz 🤣
Allah sağlık şifa versin inşallah büyüdükçe toparlar Allah'ın izniyle inşallah

İlk gün menüm ;
Sabah aç karnına tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı da yarımşar çarliston ve kapya biberli omlet biraz tel peynir ufacık normal peynir 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay

Öğle
7 parça nugget 3 yk dolusu yoğurtlu kereviz

Ara 1 fincan sütlü hindiba kahve 8-9 tane kuru incir 9 tane leblebi
Ara 1 portakal

Akşam 1 tabak yeşil mercimek ve salata

Gün içinde 1 lt detoks suyu 2 lt de su içtim

Ay buralar çorak tarla oldu ya 😂

Sabah: yağsız tost 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 domates yarım kapya biber

Ara 1 hindiba kahve
1 fincan türk kahvesi

Saat 4 gibi 1 tabak yeşil mercimek ve 3 yk yoğurtlu kereviz

Akşam 1 tabak yeşil mercimek 2 parça fırında patates 3 köfte salata