- 24 Temmuz 2010
- 870
- 86
- 73
Dakika değil saat, evet bu film tam 720 saat sürüyor.
NTV haberin sitesinde aşağıdaki gibi yer verilen haber şöyle:
"İsveçli deneysel sinemacı Anders Webergin yönettiği 720 saatlik Ambiancé adlı film sinema tarihinin en uzun filmi olacak. Weberg, filmin şimdiye kadar sadece 280 saatlik kısmını tamamlayabilmiş.
Müziklerinin Alman sanatcı Marsen Juhls tarafından bestelendiği fragman ruh ve aydınlık üzerine kaygı verici bir deneyim. Yönetmen Anders Weberg blogunda fragmanın filmin ruhunu ilettiğini yazdı.
Bir sonraki fragman 7 saat 20 dakika olacak ve 2016da yayınlanacak. 72 saat uzunluğundaki üçüncü fragman ise 2018de yayınlanacak."
Kimine göre "sıradışı" ama bana göre tam anlamıyla "
" olan filmin 72 dakikalık ilk fragmanı yayınlanmış. (Şu adresten ulaşabilirsiniz)
Tamamını izleyemedim çünkü fragman bile bir film uzunluğunda ve beklediğim gibi sadece müzik, kayan görüntüler, anlamsız şeyler var. Ekşi sözlükte "720 saat süren film" başlığında birbirinden komik yorumlara yer verilmiş otururken kıkır kıkır güldüm ne diyeyim![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Oturup kesintisiz izlendiğinde 30 gün sürecek olan bu filmi kim izlemek ister yahu?!![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
NTV haberin sitesinde aşağıdaki gibi yer verilen haber şöyle:
"İsveçli deneysel sinemacı Anders Webergin yönettiği 720 saatlik Ambiancé adlı film sinema tarihinin en uzun filmi olacak. Weberg, filmin şimdiye kadar sadece 280 saatlik kısmını tamamlayabilmiş.
Müziklerinin Alman sanatcı Marsen Juhls tarafından bestelendiği fragman ruh ve aydınlık üzerine kaygı verici bir deneyim. Yönetmen Anders Weberg blogunda fragmanın filmin ruhunu ilettiğini yazdı.
Bir sonraki fragman 7 saat 20 dakika olacak ve 2016da yayınlanacak. 72 saat uzunluğundaki üçüncü fragman ise 2018de yayınlanacak."
Kimine göre "sıradışı" ama bana göre tam anlamıyla "
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Tamamını izleyemedim çünkü fragman bile bir film uzunluğunda ve beklediğim gibi sadece müzik, kayan görüntüler, anlamsız şeyler var. Ekşi sözlükte "720 saat süren film" başlığında birbirinden komik yorumlara yer verilmiş otururken kıkır kıkır güldüm ne diyeyim
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Oturup kesintisiz izlendiğinde 30 gün sürecek olan bu filmi kim izlemek ister yahu?!
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)