72. sayfadaki bütün ürünlerde %10 indirim var. Elbise ve eteklerde .../satılmıştır..

Urunler sedak85 arkadasimiza bugun kargolandi. İyi gunlerde kullansin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cantayi 15 tl ye indirdim. Sifir urun hic kullanilmadi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu çantayı 25 tl yaptım. çok az kullanıldı. 2 gözlü muhteşem çanta sadece 25 tl kaçırmayın

Urunler narinkizim arkadasimiza kargolanmistir. Hayirli olsn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403677447463.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 36
  • $1403677475961.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 31
Urunler narinkizim arkadasimiza kargolanmistir. Hayirli olsn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım urunleri aldım cok cok cok cok Tesekkur ediyorum tum insanlar keske senin kadar erdemli olsa tertemiz utulu hediyelerin ise cok zevkli samimiyetin dürüstlüğün ve nezaketin icin sana sonsuz tezkiye ediyorum

Canım urunleri aldım cok cok cok cok Tesekkur ediyorum tum insanlar keske senin kadar erdemli olsa tertemiz utulu hediyelerin ise cok zevkli samimiyetin dürüstlüğün ve nezaketin icin sana sonsuz tezkiye ediyorum

canım benim beğenmene çok sevindim. paketi gönderdikten sonra içim içimi yiyor ya beğenilmezse, ya ürün umdukları gibi değilse diye :18::18: ama çok şükür geri dönüşler hep iyi oluyor. bit pazarı sayesinde çok çok değerli bir arkadaşa kavuştum ben de dostluğun için teşekkür ediyorum

Canımsin tek kelimeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…