merhaba. mudo kaban, siyah takı seti ve biri kırmızı diğeri gri-mor gibi bir renkte olan aynı model iki küpeniz duruyor mu? Takas düşünür müsünüz? sayfamı yeni açtım ve bir şeyler eklemeye devam ediyorum.
Kırmızı gecelik yanındaki takım duruyor mu?3 tl mi:))
Eki Görüntüle 1163581 Eki Görüntüle 1163582
canım bu ikisini soruyorsun değil mi. ikisi de duruyor 3 tl
evet bu ikisi birde siyah bi tulum var oda duruyormu acaba
o satıldı canım
tamam etekleri almak istiyorum ben öğretmenim okulda giyinilir türdenmi sökük leke falan varmı birde mor sanırım bir gecelik var onun fiyatı aslında ben birkaç şey begendim toplayıp hepsini birlikte yazayım size tek tek cevaaap vermek zorunda kalmayın :)
canım etekler kloş tarzda, okulda giyilir senin tarzına bağlı biraz. hiç bir söküğü yırtığı lekesi yok. daha detaylı fotoğraflar isterseniz çekip gönderebilirim, içinizin rahat etmesi açısından. gecelikte 3 tl canım
siyah bi yelek var onunda bedeni ve fiyatını öğrenebilirmiyim mersin erdemlidemisiniz
canım o da 3 tl. 36, 38 bedene olur
tamam ben bu 4 parçayı istiyorum aslında bana yarına kadar müsade ederseniz ben bi hepsine tek tek bakim bir kargo olsun yarın haber verim size olurmu yada bu gece yazarım yine
tamam canım ben yarına kadar ayırıyorum bu ürünleri. bazı ürünlerde indirim yaptım, indirimli olmayanlarda da yardımcı olurum.[/QUO
tamam tşkr ederim
tamam canım ben yarına kadar ayırıyorum bu ürünleri. bazı ürünlerde indirim yaptım, indirimli olmayanlarda da yardımcı olurum.[/QUO
tamam tşkr ederim
geç oldu biraz özür dilerim 13.sayfada renkli bi hırka var ütü yapınca düzelir dimi kırışıklıklar kumaşı buna müsaitmi.birde gecelik ve etek boylarını yazarsanız zahmet olmazsa
Eki Görüntüle 1164075 Eki Görüntüle 1164076 Eki Görüntüle 1164078 Eki Görüntüle 1164080 Eki Görüntüle 1164081
ürünler sedak85 isimli arkadaşımıza ayrılmıştır. pazartesi kargolanıyor. hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?