72. sayfadaki bütün ürünlerde %10 indirim var. Elbise ve eteklerde .../satılmıştır..

merhaba. mudo kaban, siyah takı seti ve biri kırmızı diğeri gri-mor gibi bir renkte olan aynı model iki küpeniz duruyor mu? Takas düşünür müsünüz? sayfamı yeni açtım ve bir şeyler eklemeye devam ediyorum.

Evet canim duruyolar. Takas dusunmuyorum ama sayfana bakiyim yinede.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım etekler kloş tarzda, okulda giyilir senin tarzına bağlı biraz. hiç bir söküğü yırtığı lekesi yok. daha detaylı fotoğraflar isterseniz çekip gönderebilirim, içinizin rahat etmesi açısından. gecelikte 3 tl canım

siyah bi yelek var onunda bedeni ve fiyatını öğrenebilirmiyim mersin erdemlidemisiniz

tamam ben bu 4 parçayı istiyorum aslında bana yarına kadar müsade ederseniz ben bi hepsine tek tek bakim bir kargo olsun yarın haber verim size olurmu yada bu gece yazarım yine

tamam canım ben yarına kadar ayırıyorum bu ürünleri. bazı ürünlerde indirim yaptım, indirimli olmayanlarda da yardımcı olurum.

Urunler dolapperisi arkadasimiza ayrilmistir. Hayirli olsun :))

Daniel klein gunes gozlugu. Sadece 15 tl, kilifi kabi ile birlikte gonderilcektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…