-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Afiyet olsun dedikten sonra ama yediklerinde şu var ben beğenmiyorum almam yemem vs denmez
Teşekkür ederim. İnşallahmaşallah iyi gidiyorsun. Darısı da bana
199 görüntüleme13:30 gibi menüm
121Hayırlı cumalar
2271 kalori, 34 görüntülemeBugünün kalorileri
Selam dostum. Bilerek almadim amaGünaydın selam
Sen de toksin alıyorsun anlaşılan
Toksinleri sevelim koruyalım canım
Kuzum bu kadar sıkmayalım kendimizi diyorum :) mükemmel bir besin yok ki sularımızbile kirli biliyorsun, havadan, topraktan, sudan, üstünde gezen canlılardan gelen o kadar toksin var ki, artı besinlerde doğal olarak bulunanlar var.Selam dostum. Bilerek almadim amaÇok kaloriden dolayı mı dedin, Ödemden falan mı?
Tabi tabi dogru diyosun, her seyden yicez, tatlı, pizza, pasta. Toksik insanlardan da kacamiyoruz, cok guzel bi benzetme olmuşKuzum bu kadar sıkmayalım kendimizi diyorum :) mükemmel bir besin yok ki sularımızbile kirli biliyorsun, havadan, topraktan, sudan, üstünde gezen canlılardan gelen o kadar toksin var ki, artı besinlerde doğal olarak bulunanlar var.
Gerçek hayatta da toksik insanlardan kaçamayacağımız gibi tükettiklerimiz de öyle.
Önemli olan bir şekilde bu toksinlerden arınmak için arada işlemler yapmak,elimizden gelen bu.
Mükemmel beslenme diye bişey yok canım :) elimizden geleni yapmak bizi rahatlatacak olan şey
diyetisyenin izin verir mi bilmem tabi :)Tabi tabi dogru diyosun, her seyden yicez, tatlı, pizza, pasta. Toksik insanlardan da kacamiyoruz, cok guzel bi benzetme olmuş
afiyet olsun
Kahveyi önceden içmiştim de, kolaj icin foto yetmiyordu
İlk seanstan sonra baslamadan bıraktim :) liste vermisti, benim tarzima benziyordu, klasik aklimiza gelen besinler amaaa ekmek, tatlı, hamur isi yoktu, yani onları yemesek daha iyi, kadın haklı ama ben su asamada yapamam da alisamam da. bosver.diyetisyenin izin verir mi bilmem tabi :)
nasıl gidiyor :) liste verdi mi ? alıştın mı?
Sağolafiyet olsun