- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
TamamTeşekkür ederim. Tartımı almadım yanıma, tatil modundayım.sağlıklı besleniyorum şükür
Kime açıklayayım canım?
Merhaba aktif değil şuan, ben şehirdışındayım.
Merhaba, kilolar gidiyor mu?
Kızlar, merak etmeyin diye girdim,iyi akşamlar herkeseben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam. Saglikli beslenmeye calisiyorum, merak etmeyin beni. Bildirim trafiginden dolayı, tekrar pasif ederim üyeligimi muhtemelen.yoğun geçiyor günlerim. Hoşçakalın
Evet gidiyor kilolar iyi olmana sevindim. Iyi tatiler.Teşekkür ederim. Tartımı almadım yanıma, tatil modundayım.sağlıklı besleniyorum şükür
Kime açıklayayım canım?
Merhaba aktif değil şuan, ben şehirdışındayım.
Merhaba, kilolar gidiyor mu?
Kızlar, merak etmeyin diye girdim,iyi akşamlar herkeseben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam. Saglikli beslenmeye calisiyorum, merak etmeyin beni. Bildirim trafiginden dolayı, tekrar pasif ederim üyeligimi muhtemelen.yoğun geçiyor günlerim. Hoşçakalın
Olsun ses ettin bizde diyet modun dan çıkalı oldu biraz birsey ler.Y Yeni ben lazim
canım beni bekleme, tartımı almadım ve diyet modunda oldugum söylenemez. İyiyim şükür. Allah sizlere iyilik versin. Allaha emanet olun
Oyy çizkekimBozacım dönmüş
SlmOyy çizkekim
Nasılsın :)
Taksit taksit yaziyosun :) iyiyim sen nasilsin?Nasılsın :)
Sen taksit taksit yazıosunTaksit taksit yaziyosun :) iyiyim sen nasilsin?
Harikasın merakla bekliyoruzGünaydın, kilomu çok merak ediyorum. Bir kaç kere tartildigimda eksideydim ama tabi öyle 3-5 kilo olacak hâli yok. 70 le buradan ayrilmistim saniyorum. Buraya yazmayi özledim ama kasımdan önce olanaksız.