- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
TartilmistimBugünn tartildn mi
İkisi de cok kucuk cocuklarimin. Uyku sorunu, gece ayakta sallanma olayi var devamli.bosver beklemem şart.Ayrı eve çıkma sansin yokmu 1 yıldan önce.hayirlisi olsun.bu hayat senin hayatin sen senin için iyi olanı bilirsin...toksit ilişkilerde mesafe şart.. eski es de bana sen bensiz bir hic sin demisti oluyor böyle şeyler.kendini yetersiz ve güçsüz görme.. derdimiz birinin tırnağı olmak değil zaten kendimizi bulmak..birilerine kendimizi ispat etmek zorunda da degiliz.dogru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürüyoruz işte herkes gibi düşe kalka..gözardı etmeyi yok saymayı gercekten kendimize ilke edinmeliyoz yoksa çok kırılır cok üzülürüz..bize yaftalamaya çalışan sifatlardan uzagiz..seni anliyorum ve gayet normal diyette hayatımızın anlamı degil amacımız degil.kendimizi daha rahat daha güzel hissetmek için bir araç..bozulabilir elbet hic bir şey olmaz..afiyet olsun yaramasin kilo olarak :))
Annem iyi biri ama o konuda destegi pek yok bana maalesef. Tesekkur ederimSayılı günler deyip, sabırlı olmaya çalış canım. Baban manipülatif bir karaktere benziyor. Bu insanlarla nasıl başa çıkıldığı hakkında makaleler var. Durumun çok zor, Allah sabır versin. Tez zamanda kendi yuvana git insallah...Annen destek oluyor mu? Yoksa onu da mı sindiriyor?
İnsallah canim cok sagolSimdi okudum bosver sen kendin icin ayakta dur ,yenmis bitmis önüne bakarsin. Dilerim en kisa zamanda esinle ayni evde olursunuz.
Yazasim gelmedi hiç. Bugun de yedim misafirlikte. Yatarken de koca paket gofret. Abur cubur nerdeyse hic yemem ama gerginlik oldu. Simdi bu iki gunu birak, 1 gun yedim ya, emin ol 1 haftaya anca duze cikarim. Eski duzene saniyede donsem de 1 haftami alir iste eksiden kurtulmak. Bir gun yemem, 1 haftami çöpe goturecek.moral olarak, 1-2 güne toparlanirimBoza canim misafirliktesin galiba bu kadar sessizliğe alışık degiliz
Sen şimdi yediklerini içtikleri ni tartıyı bırak hatta yarın bana da tartılmak.yok..Sen şimdi kendine ruhuna bak hersey yoluna girer.bazen boyle olur.iyiki yemişsin ..her zorluğun üstünde bir zorluk.her zorluğun altın da da bir kolaylık muhakkak vardır unutma canım...kendimizden aşağılar a bakalim mutlu olalim ve yaşadıklarımızın bir gün elbet biteceğininde farkında.. haydi şimdi yeni bir gün yeni umutlar yeni niyetler ...Tartilmistim
İkisi de cok kucuk cocuklarimin. Uyku sorunu, gece ayakta sallanma olayi var devamli.bosver beklemem şart.
Annem iyi biri ama o konuda destegi pek yok bana maalesef. Tesekkur ederim
İnsallah canim cok sagol
Yazasim gelmedi hiç. Bugun de yedim misafirlikte. Yatarken de koca paket gofret. Abur cubur nerdeyse hic yemem ama gerginlik oldu. Simdi bu iki gunu birak, 1 gun yedim ya, emin ol 1 haftaya anca duze cikarim. Eski duzene saniyede donsem de 1 haftami alir iste eksiden kurtulmak. Bir gun yemem, 1 haftami çöpe goturecek.moral olarak, 1-2 güne toparlanirim
İnsaallah canim,cok sagolSen şimdi yediklerini içtikleri ni tartıyı bırak hatta yarın bana da tartılmak.yok..Sen şimdi kendine ruhuna bak hersey yoluna girer.bazen boyle olur.iyiki yemişsin ..her zorluğun üstünde bir zorluk.her zorluğun altın da da bir kolaylık muhakkak vardır unutma canım...kendimizden aşağılar a bakalim mutlu olalim ve yaşadıklarımızın bir gün elbet biteceğininde farkında.. haydi şimdi yeni bir gün yeni umutlar yeni niyetler ...
Hıncını yemekten çıkarma canım, sakince açıkla doğumgünü o yüzden vsTartilmistim
İkisi de cok kucuk cocuklarimin. Uyku sorunu, gece ayakta sallanma olayi var devamli.bosver beklemem şart.
Annem iyi biri ama o konuda destegi pek yok bana maalesef. Tesekkur ederim
İnsallah canim cok sagol
Yazasim gelmedi hiç. Bugun de yedim misafirlikte. Yatarken de koca paket gofret. Abur cubur nerdeyse hic yemem ama gerginlik oldu. Simdi bu iki gunu birak, 1 gun yedim ya, emin ol 1 haftaya anca duze cikarim. Eski duzene saniyede donsem de 1 haftami alir iste eksiden kurtulmak. Bir gun yemem, 1 haftami çöpe goturecek.moral olarak, 1-2 güne toparlanirim
Ben de okuyordum sürekli, ben de diyetteyim bakalim ne zaman kadar sürecek. Grubumuzda birbirimizi motive ediyoruz güzel oluyor.Boza okullar açılıyor okul.telasi buraya uğramadim.okul hazırlığı ev iş güç.. diyetten de sıyrıldı k sanki senle guclenmistim odaklanmistim şimdi yanliz kaldim gibi..bekliyorum uzatma
Teşekkür ederim. Tartımı almadım yanıma, tatil modundayım.sağlıklı besleniyorum şükürDaha güçlü, azimli ve istikrarlı döneceğini düşünüyorum...
Kime açıklayayım canım?Hıncını yemekten çıkarma canım, sakince açıkla doğumgünü o yüzden vs
Merhaba aktif değil şuan, ben şehirdışındayım.Mrb forum aktif mi
Merhaba, kilolar gidiyor mu?Ben de okuyordum sürekli, ben de diyetteyim bakalim ne zaman kadar sürecek. Grubumuzda birbirimizi motive ediyoruz güzel oluyor.
Kızlar, merak etmeyin diye girdim,iyi akşamlar herkese@B O Z A nerdesin