- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
InsaAllah benim 70 bile ümidim var bakalım halen..Y Yeni ben lazim bu 3 gün biraz daha aktif olmaya calisalim burada. Gitsin 500 gram.
1 günde 1 kg üstü eksi görenler var. (Ödemden) Vücudun öyleyse neden olmasin .InsaAllah benim 70 bile ümidim var bakalım halen..
71.3Sen kaçsın bu sabah kuzum
Canım, bu sabah kaçsın? Olmadı bu son 3 gün -500 gram verelim.dün iyiydi akşam biraz çözüttüm..
acıkınca fena çözütüyorum..
bişeyler yapmalıyım.
tartılmadım canımCanım, bu sabah kaçsın? Olmadı bu son 3 gün -500 gram icin 3 kisi yarisalim.
Ya ben gecen hafta -300 verdim..bu gidisle bu hafta da -500 olacak, o.bile mâlum. Koca yarım AYDA 8oo gram.tartılmadım canım
-500 gr vermek zor.
kabak çorbasini yapmalıyım o zamanYa ben gecen hafta -300 verdim..bu gidisle bu hafta da -500 olacak, o.bile mâlum. Koca 2 AYDA 8oo gram.
Senin kilon hep bu civarlar ya ondan bi tık daha Zordur.
Tamam hayirli olsun dostumkabak çorbasini yapmalıyım o zaman
74,2 ydim geçen cts..
ama bilmiyom kaç olduğu tartılmak da istemiyom
Kız haçen neden çüüüüüüü
Bi sey olmadi ki, ayni iste.. gecen cuma 71.oo dim. Bu cuma daha gelmedi ki, ben cumadan cumaya hesap yapiyorum.Kız haçen neden çüüüüüüü
Valla artı da olabilir demek ki, dikkat et leslie filan yapBi sey olmadi ki, ayni iste.. gecen cuma 71.oo dim. Bu cuma daha gelmedi ki, ben cumadan cumaya hesap yapiyorum.