- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Canım dikkat et kendinee yorulma eşine de görev verHedef60kgolmak canim ben biraz uzaklasiyorum buradan. Merak etme diye yaziyorum. Grip hâlim ayakta geciyor merak etme diyet yapamam yani esim geleli bi hafta olucak,bosa cabaladim, hayatta yapamam bu aralar. Saglik olsun kendine iyi bak
2 hafta da 1 kilo cok degil kesinlikle hatta çok iyi..ne mi yapacagiz ideal kiloya geldiğinde 10 gün yiyeceksin 20 gün tutacaksın kendini..ağır yediğin günlerin ertesinde hemen 2 günlük setoks yapacaksin..yazması kolay biliyorum yapması zor hepimizin derdi bu..benimde öyle ama bunu yapmadığımız sürece başarılı olamayız.1 kilo hemen gider 3 günlük detoksla bence gayet iyi gidiyorsun boyle devam etmelisin o kadar emek verdin tünelin ucu gozukuyor ama sen yoruldum yapamıyorum diyorsun..sence olur mu...bu iki haftalık süreci oturup nefeslenmek olarak düşün sonra tekrar ayağa kalk ve yürü...Ben başka bir yol bilmiyorum..umarım başarılı oluruzKoca 2 hafta oldu yapamıyorum. Evet tamamen salmış diilim čok şükür ama bildiginiz diyeti ya pa mı yo rum. Tam 13 hafta oluyor baslayali. Verdigim kilo 8 de kaldı. (1 kilo kadar almısım bu iki haftalik surecte. Eski gücüm yok maalesef) aşırı zor geliyor ve en önemlisi dinç olamiyorum. Hadi diyelim ite kaka verdim 5 kilo daha ama peki ya sonrasi ne olacak. Bu benim yaşam tarzima dönüsmedi ki, istahim kapandi, midem mi küçüldü. Hayır. Çok fazla açlık çekiyorum. Bıkkın ve isteksizim. Onca verilen/verilecek kilo geri mi gelsin simdi
Yarın bi kere daha yeltenicem bakalım, umudum yok gibi...
Cok tesekkur ederim destegin icin. Dogru diyosun 1 kg kadar cok diil. Oturdum nefes aldım. Ayağa kalkıp yürüyorum.insaallah başarıcaz. Allah razi olsun .2 hafta da 1 kilo cok degil kesinlikle hatta çok iyi..ne mi yapacagiz ideal kiloya geldiğinde 10 gün yiyeceksin 20 gün tutacaksın kendini..ağır yediğin günlerin ertesinde hemen 2 günlük setoks yapacaksin..yazması kolay biliyorum yapması zor hepimizin derdi bu..benimde öyle ama bunu yapmadığımız sürece başarılı olamayız.1 kilo hemen gider 3 günlük detoksla bence gayet iyi gidiyorsun boyle devam etmelisin o kadar emek verdin tünelin ucu gozukuyor ama sen yoruldum yapamıyorum diyorsun..sence olur mu...bu iki haftalık süreci oturup nefeslenmek olarak düşün sonra tekrar ayağa kalk ve yürü...Ben başka bir yol bilmiyorum..umarım başarılı oluruz
Canımmm geč izledim kusura bakma. (Kafam biraz bulanikti biliyosun) tesadufe bakcanım bu videoyu 2014te Hindistan daki bir arkadaşım doğumgünümde bana yollamıştı :) sen bana pro luk hediye ettiğin günden bir gün önce bunu dinlemeye başladım hala dinliyorumburdaki adam oğlak , kız da aslan burcu yani bizim burçlardan videonun sonunda iyi anlaşmaya başlıyorlar, bizim de yanlış anlaşmalarımız oldu ama artık yok izlesene beğenicek misin
Ay 1 kilocukKoca 2 hafta oldu yapamıyorum. Evet tamamen salmış diilim čok şükür ama bildiginiz diyeti ya pa mı yo rum. Tam 13 hafta oluyor baslayali. Verdigim kilo 8 de kaldı. (1 kilo kadar almısım bu iki haftalik surecte. Eski gücüm yok maalesef) aşırı zor geliyor ve en önemlisi dinç olamiyorum. Hadi diyelim ite kaka verdim 5 kilo daha ama peki ya sonrasi ne olacak. Bu benim yaşam tarzima dönüsmedi ki, istahim kapandi, midem mi küçüldü. Hayır. Çok fazla açlık çekiyorum. Bıkkın ve isteksizim. Onca verilen/verilecek kilo geri mi gelsin simdi
Yarın bi kere daha yeltenicem bakalım, umudum yok gibi...
Canıım teşekkür ederiiiz2 hafta da 1 kilo cok degil kesinlikle hatta çok iyi..ne mi yapacagiz ideal kiloya geldiğinde 10 gün yiyeceksin 20 gün tutacaksın kendini..ağır yediğin günlerin ertesinde hemen 2 günlük setoks yapacaksin..yazması kolay biliyorum yapması zor hepimizin derdi bu..benimde öyle ama bunu yapmadığımız sürece başarılı olamayız.1 kilo hemen gider 3 günlük detoksla bence gayet iyi gidiyorsun boyle devam etmelisin o kadar emek verdin tünelin ucu gozukuyor ama sen yoruldum yapamıyorum diyorsun..sence olur mu...bu iki haftalık süreci oturup nefeslenmek olarak düşün sonra tekrar ayağa kalk ve yürü...Ben başka bir yol bilmiyorum..umarım başarılı oluruz
Aynen canımCok tesekkur ederim destegin icin. Dogru diyosun 1 kg kadar cok diil. Oturdum nefes aldım. Ayağa kalkıp yürüyorum.insaallah başarıcaz. Allah razi olsun .Siz kaç kg siniz peki, buralarda görmüstüm sizi?
Hedef60kgolmak aşkito, bak arkadas ne guzel moral vermiş.
Valla öyleCanımmm geč izledim kusura bakma. (Kafam biraz bulanikti biliyosun) tesadufe bakvay be 2014 ten.. burclar da ayni ve pro
Ben de uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece den hallice mehter marşından 3 ileri 1 geri derken kilo almayıp verdiğimiz 100 gramlara mutlu oluyorum..sakin üzülme 11 yıl diyet tecrübem sonunda şunu diyorum kilo almamak bile bir başarıdır.. seni 2 haftalık süreci 1 kilo yla kapatmanda bir başarı insanlar 1 günde 3 kilo alıyor.. inişler çıkışlar muhakkak olur birakmamak gerek...Cok tesekkur ederim destegin icin. Dogru diyosun 1 kg kadar cok diil. Oturdum nefes aldım. Ayağa kalkıp yürüyorum.insaallah başarıcaz. Allah razi olsun .Siz kaç kg siniz peki, buralarda görmüstüm sizi?
Hedef60kgolmak aşkito, bak arkadas ne guzel moral vermiş.
Çoooook tesekkurlerBen de uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece den hallice mehter marşından 3 ileri 1 geri derken kilo almayıp verdiğimiz 100 gramlara mutlu oluyorum..sakin üzülme 11 yıl diyet tecrübem sonunda şunu diyorum kilo almamak bile bir başarıdır.. seni 2 haftalık süreci 1 kilo yla kapatmanda bir başarı insanlar 1 günde 3 kilo alıyor.. inişler çıkışlar muhakkak olur birakmamak gerek...
Hadi bismillah . Lutfen toparlan bozaBaşlangıç 12 MART 83.00
20/05/2022 (10 uncu haftanın sonunda 74.70)
27 MAYIS 74.40
3 HAZİRAN
10 HAZİRAN
17 HAZİRAN
24 HAZİRAN
1 TEMMUZ
8 TEMMUZ
15 TEMMUZ
19 TEMMUZ
hadi bakalım canıııımHadi bismillah . Lutfen toparlan boza
Bugün 74.70 im 11 haziran.
Tamam kuzum benimBeni merak etmeyin, uZun bi ara veriyorum