- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Oy yavrum yaaAhahah sagol canimcim ya. Pastaneye ugradik icim gitti. Cumaya kadar dayandijtan sonra yicem ya dayanamiyorum
Sagol canim benimOy yavrum yaaben hissettim acını
Yarın kahvaltıdan önce biraz yiyip üstüne yeşil çay ve spor yapsan?
Ama doğumgünüm değildiCok uzgunumYemin ederim asla kismeyi salak gormedimhayatimda. Gecen dogum gununu, surpriz yapiyim diye sormustum. Vallahi billahi aklimin bir josesinden gevmedi oyke bisey
Canım , şöyle bişey ki anladın mı diye sormadın ki direkt ,anladın sandım,bak kaptan anlamış vs vsHedef60kgolmak tabiki bilmek zorunda degilsin. Ben surpriz olsun diye yaptim. Ya ne diyecegimi bilemiyorum. Salak gibi lanse etmek aklima bile gelmedi ya olur mu oyle sey. İnsan surpriz yapinca, anladin mi, anlamadin mi diye dusunur ya. Bunu zekaya yormak diildir. Ya esim vicujlar uyudu ve ben Ya agliyirum cok uzgunum. Duygu somurusu yapmiyorum. Nasil boyle dusundugumu dusunebilirsin
Çok geçmiş olsunSselam sevgili günlük. Bogazim o kadar agriyor ki. Su bile icemiyorum
Neyin 1.günüydü ☺Aksam 1,5 porsiyon firinda kôfte patates (domates, biber, patlicanlı)
15 kasik siyez bulgur pilavi
1 bardak hazir limonata
1 kase mercimek corbasi
Arada iki avuc kadar ceviz
17:45 te ikinci ôgunu kapattim
Turk kahvemi duzenli icmek istiyorum. Dun birinci günümdü. Neyse cok kasmicam
Gel de kalori hesaplazaman oldugunda insaallah
Oh afiyet olsunBi sürü karpuz, ustune de 2 porsiyon daha revani yedim
birkaç hafta izin olsa bariAksam 2 dilim cavdarli eknek yemistim, unuttum yazmayi. Esim izne geldi, uzakta gorevde. O yuzden diyete pek uyamayacagim
Sagoll.Çok geçmiş olsunlimonlu kekik çayı bana çok iyi geliyor canım
Neyin 1.günüydü ☺
Oh afiyet olsun