- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Simit yedim
üzülme zateen şaka yapıoruumÜzülmücem bu sefer
Ay yaa, bu haftalik dayan dicem ama ben de bozmaya basladimgaliba benim 2000 kalori 3000e doğru gidiyyyeeeaaa
iştahım çok da azalmamış
Tabi anladim sakayiüzülme zateen şaka yapıoruumsen de anladıınn
artık üzülmek yok canıııımTabi anladim sakayikwndime diyorum. Pazar gunu cok uzuldum ya ondan
bu ilk 3 gün en çok yediğim gün olcak canım inşallah , güzel protein, lif de almış oldum ve her besinden tükettim, sayısını miktarını kısıtlamadan, şimdi yavaştan kısıtlamaya başlamam iyi olacakAy yaa, bu haftalik dayan dicem ama ben de bozmaya basladimcuma gelsin hemen
Bu cuma tartidan memnun olmam kaydiylaartık üzülmek yok canıııım
Tam anlamadim dur sakin kFayla okucambu ilk 3 gün en çok yediğim gün olcak canım inşallah , güzel protein, lif de almış oldum ve her besinden tükettim, sayısını miktarını kısıtlamadan, şimdi yavaştan kısıtlamaya başlamam iyi olacak
önce gıda çeşidini
cnm işte süttür yumurtadır meyvedir undur vs hepsinden yedim bu 3 gün ve doyana kadar yemiş oldumTam anlamadim dur sakin kFayla okucam
Anladim ,insaallah faydasi olurcnm işte süttür yumurtadır meyvedir undur vs hepsinden yedim bu 3 gün ve doyana kadar yemiş oldum
Tartilmistim, suan unuttum ama iyi kilo vermisim şükür. Bu sabah tartilamıcam sanırım, tartıyı koliye yerlestirdim, eve taşıcam. Sen de tartıl artıkCnm alıntı almışım bu sabah tartıldın mı onu soracaktım
Anladim ,insaallah faydasi olur
Güzel canımTartilmistim, suan unuttum ama iyi kilo vermisim şükür. Bu sabah tartilamıcam sanırım, tartıyı koliye yerlestirdim, eve taşıcam. Sen de tartıl artık
Kendi evimize. EsimleGüzel canım
Hangi eve
Biraz daha süre geçsin de