- 23 Şubat 2011
- 78
- 3
- 48
- 35
- Konu Sahibi sweetcookiee
-
kızlar telaşım varr :) cumartesi günü bohça alışverişine çıkıyoruz nişan elbisemide alacağız Allahın izniyle de benim sorum şu nişan bohçasına neler konur siz nasıl yaptınız nişan bohçasını merak ettim ona göre unuttuğum birşey varsa alacağım alışverişte:)
canım hayırlı ugurlu olsun
bana alınanlar şöyle canım Allah'ım nazardan korusun hepimizi:
sandık (henuz alınmadı begenemedıgımız ıcın hazıranda alınacak)
6 lı gecelık sabahlık pierre cardın set (markası onemlı degıl gecelık sabahlık setı)
1 tane pamuk gecelık )
1 tane caprili pamuk pijama ) bu ıkısı takım aynı kumas ve desen kurdelelı ıncılı dugmelı fılan şık bişeydi
iç camasırı ve atlet dantelden (daha alınmadı alınacak begenemedık)
tuylu terlık (alana kadar cok sacma buldugum bu terlık aldıktan sonra ceyızımın en sevdıgım urunu oldu :) )
havlu bırkac tane
nevresim seti (englısh home da ındırım vardı)
dantel masa örtüsü (englısh home da ındırım vardı)
rize bezinden dokuma yatak örtüsü seti (tek kişilik bu kayınvalıdem cıft kısılıgını de alacagını soyluyor gerek yok dedım ama bılmıyorum alır mı)
patik 1 tane
mutfak onlugu
iğne oyalı mevlut ortusu 1 tane
sandıgın makyaj kutusunun icine parfum ve krem koyulacak makyaj malzemem cok fazla ıstemedım (bı de eltıme ceyrek altın da koymuslardı makyaj kutusunun ıcıne sanırım bana da koyarlar emin degilim)
içinden geldi alışveristeyken montlar ındırımdeydı kaşe bi kaban aldı bana cok guzeldi
nişanlıgımızı aldık ama ayakkabı aldırmayı dusunmuyorum henuz hıc giymediğim bi altın rengi abiye ayakkabım var eger uyarsa ayakkabı aldırmayacagım o ayakkabıyı gıyecegım.
aklıma suan gelmiyor bı seyler daha vardı. hepsi sevgilimin evinde oldugu ıcın goremıyorum uzun zaman oldu 1 ay kadar hatırlayamıyorum aklıma gelırse tekrar ekleme yaparım. cok mutlu olun sız de
canım hayırlı ugurlu olsun
bana alınanlar şöyle canım Allah'ım nazardan korusun hepimizi:
sandık (henuz alınmadı begenemedıgımız ıcın hazıranda alınacak)
6 lı gecelık sabahlık pierre cardın set (markası onemlı degıl gecelık sabahlık setı)
1 tane pamuk gecelık )
1 tane caprili pamuk pijama ) bu ıkısı takım aynı kumas ve desen kurdelelı ıncılı dugmelı fılan şık bişeydi
iç camasırı ve atlet dantelden (daha alınmadı alınacak begenemedık)
tuylu terlık (alana kadar cok sacma buldugum bu terlık aldıktan sonra ceyızımın en sevdıgım urunu oldu :) )
havlu bırkac tane
nevresim seti (englısh home da ındırım vardı)
dantel masa örtüsü (englısh home da ındırım vardı)
rize bezinden dokuma yatak örtüsü seti (tek kişilik bu kayınvalıdem cıft kısılıgını de alacagını soyluyor gerek yok dedım ama bılmıyorum alır mı)
patik 1 tane
mutfak onlugu
iğne oyalı mevlut ortusu 1 tane
sandıgın makyaj kutusunun icine parfum ve krem koyulacak makyaj malzemem cok fazla ıstemedım (bı de eltıme ceyrek altın da koymuslardı makyaj kutusunun ıcıne sanırım bana da koyarlar emin degilim)
içinden geldi alışveristeyken montlar ındırımdeydı kaşe bi kaban aldı bana cok guzeldi
nişanlıgımızı aldık ama ayakkabı aldırmayı dusunmuyorum henuz hıc giymediğim bi altın rengi abiye ayakkabım var eger uyarsa ayakkabı aldırmayacagım o ayakkabıyı gıyecegım.
aklıma suan gelmiyor bı seyler daha vardı. hepsi sevgilimin evinde oldugu ıcın goremıyorum uzun zaman oldu 1 ay kadar hatırlayamıyorum aklıma gelırse tekrar ekleme yaparım. cok mutlu olun sız de
Bende 4 ay once nisanlandim alışverişte aldiklarimizi söyle siralayayim
Nisan elbisesi ayakkabisi cantasi
6 li saten takım
Pijama takimi
Sutyen takimi
Terlik
Makyaj malzemeleri ve dis fircasi macunu tırnak makasi törpü cimbiz vs.
Tarak
Ayna
Sandik
Alisveriste alinanlarin disinda kayinvalidem havlu seccade lif yazma ve yelek koymustu
canım çokk tesekkür ederim Allah nazarlardan korusun hepimizinkiniinevresim takımını ilk defa duyuyorum zaten bende bolca mevcut :)yatak örtüsü nevresim takımı gibi şeyleri ilk defa senden duyuyorum zaten biz bide şöyle bişey yaptık ben ona o bana yapıcak baska kimseye yapılmıcak büyük kişilere yapılıcak
(babaanne kaynana kayınpeder)
bizde dedik 15 gün önceden çıkalım alalım ama sabahın köründe cıkıcaz sanırım baya alıncak bişiler war dediğine göre
canım benım amin :)
nevresım takımı şöyle oldu:
kayınvalıdem gezerken ındırımdeymıs almış. yanı zorunluluk degıl ama rıze bezınden yatak ortusunu eltime de yapmıştı. sanırım onlarda var öyle bi şey. karadenizli kendisi.
hımm anladım canım olsun yaa işte her yerin adetleri gelenek görenekleri farklı oluyor bazısı da içinden gelerek yapıyor şu da olsun diyerekten..bizdede ole bişiler yok istanbulda yaşadığımızdan unutuyoruz bazı seyleri galiba :)
Dogru söylüyorsun :) Sonucta insanlar mutlu olsun diye yapılıyor hiç bi seyın zorunlulugu yok :) Sen cok mutlu ol sadec eglenceli bi şey alıssveris
evet haklısın baakalım nasıl olucak sabahın erken saatinden elbisesinden tutda herseyine bakıcaz bide annemle ikimiz elbisede baktık bana gecen gün zaman kaybı olmasın diye :))
hahahhaha cok mantıklı bı sey yapmıssınız canım bız cunku kayınvalıdemle 2 hafta gezdık olmadı onun begendıgını ben begenmedım soyleyemedım benım begendıgımı o begenmedı. sonra sevgılımle 1 tek magazaya gıttık ve alıp cıktık
kızlar telaşım varr :) cumartesi günü bohça alışverişine çıkıyoruz nişan elbisemide alacağız Allahın izniyle de benim sorum şu nişan bohçasına neler konur siz nasıl yaptınız nişan bohçasını merak ettim ona göre unuttuğum birşey varsa alacağım alışverişte:)
Benim bohçamın içinde gelenler:
-6lı gecelik set
-penye pijama set
-atlet kilot takım
-sütyen kilot takım
-şifon şal
-ince kilotlu çorap
-ince kısa çorap
-lif
-havlu
-seccade
-tüylü topuklu terlik
-lavanta kesesi
-çeyrek altın
aklımda kalanlar bunlar.
lavanta kesesi ımm güzel koksun diye galiba güzel düşünülmüş gerçekten benim aklıma gelmezdi :)peki siz nereden aldınız canım fiyatlar ne durumda?
Ben 4 bohça, 4 havlu, 4 seccade, 1 süslü hurç (hepsini içine koymak için) 450 ye falan yaptırdım.
gerisi daha olmadı.
ayrıca canım sanada tesekkürler senin sade ama öz olmus alınanlarına şöyle bir baktığıma zaten istersen ilerde kendinde alabileceğin seyler cıkıyo o telaşta unutulabiliyormus alacağın seyler..sen sandık demişsin de annem de diyorki kullanamazsın valiz daha ii olur diyor bende sandık cok beğeniyorum öyle süslü olanlar warya cok hosuma gidiyor :)
Rica ederim:)) tabiki sana kalmis valizde alabilirsiniz ben kendime sandik aldim nisanlim icin de valiz tercih ettik allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?