canım hayırlı ugurlu olsun
bana alınanlar şöyle canım Allah'ım nazardan korusun hepimizi
:
sandık (henuz alınmadı begenemedıgımız ıcın hazıranda alınacak)
6 lı gecelık sabahlık pierre cardın set (markası onemlı degıl gecelık sabahlık setı)
1 tane pamuk gecelık )
1 tane caprili pamuk pijama ) bu ıkısı takım aynı kumas ve desen kurdelelı ıncılı dugmelı fılan şık bişeydi
iç camasırı ve atlet dantelden (daha alınmadı alınacak begenemedık)
tuylu terlık (alana kadar cok sacma buldugum bu terlık aldıktan sonra ceyızımın en sevdıgım urunu oldu :) )
havlu bırkac tane
nevresim seti (englısh home da ındırım vardı)
dantel masa örtüsü (englısh home da ındırım vardı)
rize bezinden dokuma yatak örtüsü seti (tek kişilik bu kayınvalıdem cıft kısılıgını de alacagını soyluyor gerek yok dedım ama bılmıyorum alır mı)
patik 1 tane
mutfak onlugu
iğne oyalı mevlut ortusu 1 tane
sandıgın makyaj kutusunun icine parfum ve krem koyulacak makyaj malzemem cok fazla ıstemedım (bı de eltıme ceyrek altın da koymuslardı makyaj kutusunun ıcıne sanırım bana da koyarlar emin degilim)
içinden geldi alışveristeyken montlar ındırımdeydı kaşe bi kaban aldı bana cok guzeldi
nişanlıgımızı aldık ama ayakkabı aldırmayı dusunmuyorum henuz hıc giymediğim bi altın rengi abiye ayakkabım var eger uyarsa ayakkabı aldırmayacagım o ayakkabıyı gıyecegım.
aklıma suan gelmiyor bı seyler daha vardı. hepsi sevgilimin evinde oldugu ıcın goremıyorum uzun zaman oldu 1 ay kadar hatırlayamıyorum aklıma gelırse tekrar ekleme yaparım. cok mutlu olun sız de