Bebek İkinci El 70x130 karyola için bebek yatağı

Canım ben ikiadan aldım hafif ve o kadar rahat ki tavsiye ederim yatağı çok daha pahalıya aldık

Daha önce hiç bu şekilde almadım ama bu site mantıklı geldi çok uzun sürede kullanılmıyor bu yataklar temiz düzgün bulursam neden olmasın diye düşündüm mobilya takımımız var şu an oğlum park yatağında bizim yanımızda yattığı için almadık artık odasına geçirmeyi düşünüyorum karyolasının yatağı yok :)

ben 9ay kullandım sonra kızım yatmadı sadece biryerinde sarı bir leke var onuda yuklukte durudğundan oldu sanırım ama yatak kesinlikle lekeli falan değil 30tlye vericem

markasını bilmiyorum ben bunu normal bir mağazadan almıştım markalı bişey değil yalan konuşmayayım kandırmayayım aydında oturuyorum cnım istersen duşunebilirsin ama 120tlye almıştım 30a vericem

sağol canım ilgin için teşekkür ederim açıkçası ben markalı birşey düşünüyorum yataş istikbal yada gelişim diye bir marka var onun gibi hem aydından buraya kargonunda çok tutacağını düşünüyorum teşekkür ederim

canım benım elimde var o bıyutta bebek yayatgı sıfır hiç kullanılmamış ambalajsız sadece kocaelide oturuyorum 50 tl düşünmüştüm

bellona ıstıkbal gıbı ünlü bır markası yok canım, sen sanırım o markalrdan arıyorsun bebek magazasından almıştık yatagı

evet canım markalı birşey arıyorum ben alıcam yakın bi zaman da öncesinde yazayım dedim belki elinde olan kullanmayan vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…