- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Balim zamanla alisirsinn geze gezeeAfiyet olsun diyecem de yazana kadar kahve çoktan wc den son yolculuğuna uğurlanmıştırDemek yakınımda akrabanız oturuyor, Şimdi kimi görsem bu İnci balımın akrabası olabilir diye bakacam
Balım Mavi Marketi tam hatırlayamadım, merkezdeki Tahtakaleden büyük mü orası? İlk geldiğimizde ev sahibini takip ederken o meşhur kavşağı biraz geçip ışıktan sola girmiştik. Büyük bir Bim vardı, biraz gidip sola ve sağa dönünce evi bulmuştuk, ondan sonra bir kaç kere o yolu aradım bulamadım, hangi soldan girdik hangi sağdan çıktık hep apayrı bir sokağa çıktımBuraya gelince resmen yön duygum bozuldu, hiç böyle olmamıştım, güney neresi batı neresi, deniz ne tarafta, çok tuhaf, günlerce aptal gibiydim, insan ne tarafa gideceğini hiç kestiremiyor.
Burdayimmmm geldim cnmmBallarımmm
Neredesiniz
Afiyet şifa olsun balımm, bu kadar olurEki Görüntüle 2989525 Ara ögun zamanki su meshur avakado agaci onunde kiraz sapi cayi cıtir citir yanan odun sobasi esligindee
Brnim agaci ozlemisinizdir
aynen balımmmmm. valla o slerin anlamını bende bilmiyorum ama alışveriş için uygun diye düşünüyorum. sen ışıkları gecince büyük olana bi ugra derim. baslayalım canım bende şimdi bilgisayarı aldım listelere falan bakıp plan yapıyordum ve seni yakaladımm . sonunda denk gelebildikkk.Afiyet şifa olsun balımm, bu kadar olurBizde az önce dışarı çıktık, dönerken baktım her evin önünde mutlaka en az 1 tane avokado ağacı var. Ne kadar güzeller diye diye geçtik Senin ağaç ilk gözağrımız sayılır, daha avokado ağacını bu kadar tanımazken görünce İncim senin ağacın çiçekleri yok mu, buradakiler hep çiçekliydi.
Az önce Mavi Marketleri de bol miktarda gördüm, epey de çokmuş balım ya, 8e kadar numarasının olduğunu gördüm. Birde Migros'un büyüklüğünü belirten M simgesi gibi bunlarda da S simgesi var galibaSSS Mavi Market 5 diyor mesela SSSS Seni Seveni Sende Sev uydurmak serbest Bu S lerin anlamı ne ola ki balım, yoksa adı Mavi diye denizi mi kastediyor hımm... SeaSeaSea, ya da Shoping'in S'si, epey beyin fırtınası oldu ha Eyvahhh SSS Sebze Su Spor diyor olmasın Totoyu kollayalım artık İncim, bebek yok ama göbek çok yarın spora kesin başlayalım
Ayy inanmiyorum ben burayi niye görmemişim
Şu cumlenin düşüklüğü pekiBu ara derse agirlik verdim ama geceleri yemiyorum dikkat ediyorum eksi gormustum en son.
Oooo o zaman herkes toplaniyoruz desenİzeAyy inanmiyorum ben burayi niye görmemişim
Balım en en en musait zamanda geliyorum. Bu aksam okuyabilirsem okurum yazdiklarinizi.
Bu ara derse agirlik verdim ama geceleri yemiyorum dikkat ediyorum eksi gormustum en son.
Onun dışında evin duvarlari su aliyo onunla uğraşıyorum. O yüzden bu ara bi yogunluktur gidiyo.
Ama cooook ozledim sizi gelcem
Hoşgeldin CivcivimmmAyy inanmiyorum ben burayi niye görmemişim
Balım en en en musait zamanda geliyorum. Bu aksam okuyabilirsem okurum yazdiklarinizi.
Bu ara derse agirlik verdim ama geceleri yemiyorum dikkat ediyorum eksi gormustum en son.
Onun dışında evin duvarlari su aliyo onunla uğraşıyorum. O yüzden bu ara bi yogunluktur gidiyo.
Ama cooook ozledim sizi gelcem
Cık cık cık cıkkk, olacak şey değilŞu cumlenin düşüklüğü pekineyse aceleden siz anladiniz
Uğrarım balım, bende merak ediyorum nasıl bir yeraynen balımmmmm. valla o slerin anlamını bende bilmiyorum ama alışveriş için uygun diye düşünüyorum. sen ışıkları gecince büyük olana bi ugra derim. baslayalım canım bende şimdi bilgisayarı aldım listelere falan bakıp plan yapıyordum ve seni yakaladımm . sonunda denk gelebildikkk.
Aralikli oruc yapmayi dusunuyorum canimm. Bugun kahvaltida 1 yufka yedimmUğrarım balım, bende merak ediyorum nasıl bir yer
Sen listeye göre mi besleneceksin, ben bir kaç gün kafama göre takılayım, senin liste kolayıma gelirse sendende örnek alırım. Denk geleyazmışız İncimm, sen yakalamadan çıkmışım, beklerdim valla olduğunu bilsem, haftasonu buradasındır pazartesi okursun diye düşünmüştüm. Bu hafta gelmediniz galiba
Tatlilar havada ucusmus desenee16 Ocak Menüm
Sabah
Kıymalı biberli soğanlı 2 yumurta
2 ince dilim ekmek
Öğlen Facia
1 soğuk baklava, 1 sütlü nuriye, 1 Antep fıstıklı baklava, 1/2 cevizli baklava (tatlı dükkanı keşfimizin neticesi)
Akşam
1 tabak İzmir köfte (fırın)
2 kaşık yoğurt, 2 kıl biber
Çaylar şekersiz
Su 1,5 lt
Spor 3000 adım ve biraz ev işi
Kıyamam balım ya, regl hep böyle sıkıntılı geçirmiyorsundur inşaallahAralikli oruc yapmayi dusunuyorum canimm. Bugun kahvaltida 1 yufka yedimmama dengelerim bugunn
Ya sporda yapicaktim ama regl oldum ve acayipppp usuyorummm. Bu hafta ben gitmedim canim esim gitti cok soguk diye.
Yani yediğimize değse yine üzülmeyecem deTatlilar havada ucusmus desenee