70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

15 Ocak Menüm

09:30
Karışık peynirli 2 yumurta
1 tt mini ekmek (85 gr)
1 tk ayva reçeli tanesi, 1 çk tereyağı

15:00
1 ekmek arası köfte, 1 kola (250 ml)

19:00 1 dilim güllaç

21:00 1 portakal

5 kupa çay, şekersiz

Su yok, içemiyorum, sabah büyük bir bardak (400 ml) içiyorum, ondan sonra çaydı çorbaydı derken suyu unutuyorum, Bu taşınma tüm düzenimi mahvetti, en kısa sürede toparlayacağım.

Spor: 2500 adım ve 15 dk esneme yaptım, spora ön hazırlık,

sonngulen Boncuğum ne zaman tartılıp başlayacaksın? Dediğin gibi aldı başını gitti kilolar. Kontrolsüz güç olmuyor demek ki.. Bizi bir araya getiren bu oburluğumuza direksiyonu verirsek bizi nereye götüreceği belli, artık direksiyonun başına bizim geçmemiz gerekiyor, yoksa duyguların etkisinde böyle savrulmaya devam edeceğiz

Balim zamanla alisirsinn geze gezee sola saptigin kavsak varya döner kavsagin orasi aslinda her yerde vr mavi market ben buyuk olani soyledim sana

Ara ögun zamanki su meshur avakado agaci onunde kiraz sapi cayi cıtir citir yanan odun sobasi esligindee
Brnim agaci ozlemisinizdir

Eki Görüntüle 2989525 Ara ögun zamanki su meshur avakado agaci onunde kiraz sapi cayi cıtir citir yanan odun sobasi esligindee
Brnim agaci ozlemisinizdir
Afiyet şifa olsun balımm, bu kadar olur Bizde az önce dışarı çıktık, dönerken baktım her evin önünde mutlaka en az 1 tane avokado ağacı var. Ne kadar güzeller diye diye geçtik Senin ağaç ilk gözağrımız sayılır, daha avokado ağacını bu kadar tanımazken görünce İncim senin ağacın çiçekleri yok mu, buradakiler hep çiçekliydi.

Az önce Mavi Marketleri de bol miktarda gördüm, epey de çokmuş balım ya, 8e kadar numarasının olduğunu gördüm. Birde Migros'un büyüklüğünü belirten M simgesi gibi bunlarda da S simgesi var galiba SSS Mavi Market 5 diyor mesela SSSS Seni Seveni Sende Sev uydurmak serbest Bu S lerin anlamı ne ola ki balım, yoksa adı Mavi diye denizi mi kastediyor hımm... SeaSeaSea, ya da Shoping'in S'si, epey beyin fırtınası oldu ha Eyvahhh SSS Sebze Su Spor diyor olmasın Totoyu kollayalım artık İncim, bebek yok ama göbek çok yarın spora kesin başlayalım

aynen balımmmmm. valla o slerin anlamını bende bilmiyorum ama alışveriş için uygun diye düşünüyorum. sen ışıkları gecince büyük olana bi ugra derim. baslayalım canım bende şimdi bilgisayarı aldım listelere falan bakıp plan yapıyordum ve seni yakaladımm . sonunda denk gelebildikkk.

Saricivcivcikcik Minik Kuşum Arayı çok açma, çabuk gel.
Ayy inanmiyorum ben burayi niye görmemişim
Balım en en en musait zamanda geliyorum. Bu aksam okuyabilirsem okurum yazdiklarinizi.
Bu ara derse agirlik verdim ama geceleri yemiyorum dikkat ediyorum eksi gormustum en son.
Onun dışında evin duvarlari su aliyo onunla uğraşıyorum. O yüzden bu ara bi yogunluktur gidiyo.
Ama cooook ozledim sizi gelcem

Oooo o zaman herkes toplaniyoruz desenİze

Hoşgeldin Civcivimmm hakikaten ne özledik ama yaa... en kısa zamanda bekleniyorsun Bir süre sayfaya girmeyince bildirimler çıkmamaya başlıyor.

Tahmin ettik balım derse yoğunlaştığını. Seninde o duvar başına bela oldu, inşaallah bir an önce yaparlar. Siz ilk oturduğunuzda o daire sıfır veya çok yeniydi zaten di mi, yapısal bir sorun var belki.

Dün o taraflarda epey deprem olmuş galiba, az önce haberlerde Muğla 5.3 diye gördüm. Geçmiş olsun balım, bir sıkıntı yoktur inşaallah

Uğrarım balım, bende merak ediyorum nasıl bir yer
Sen listeye göre mi besleneceksin, ben bir kaç gün kafama göre takılayım, senin liste kolayıma gelirse sendende örnek alırım. Denk geleyazmışız İncimm, sen yakalamadan çıkmışım, beklerdim valla olduğunu bilsem, haftasonu buradasındır pazartesi okursun diye düşünmüştüm. Bu hafta gelmediniz galiba

16 Ocak Menüm

Sabah
Kıymalı biberli soğanlı 2 yumurta
2 ince dilim ekmek

Öğlen Facia
1 soğuk baklava, 1 sütlü nuriye, 1 Antep fıstıklı baklava, 1/2 cevizli baklava (tatlı dükkanı keşfimizin neticesi )

Akşam
1 tabak İzmir köfte (fırın)
2 kaşık yoğurt, 2 kıl biber

Çaylar şekersiz

Su 1,5 lt
Spor 3000 adım ve biraz ev işi

Aralikli oruc yapmayi dusunuyorum canimm. Bugun kahvaltida 1 yufka yedimm ama dengelerim bugunn
Ya sporda yapicaktim ama regl oldum ve acayipppp usuyorummm. Bu hafta ben gitmedim canim esim gitti cok soguk diye.

Tatlilar havada ucusmus desenee

Aralikli oruc yapmayi dusunuyorum canimm. Bugun kahvaltida 1 yufka yedimm ama dengelerim bugunn
Ya sporda yapicaktim ama regl oldum ve acayipppp usuyorummm. Bu hafta ben gitmedim canim esim gitti cok soguk diye.
Kıyamam balım ya, regl hep böyle sıkıntılı geçirmiyorsundur inşaallah

Bende aralıklı oruç tarzı beslenmeyi seviyorum. Biraz ölçü ve süreyi düzenlersem en güzeli aralıklı oruç

Yufkada yeniyor yani, zaten ince bir şey, hamur işinden tamamen olmasada büyük ölçüde sıyrılarsak gerisi çok kolay olacak gibi İncim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…