70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen cnmm gazipasanin pazari meshurdur bende gittim bi ara. Valla tam olarak mahallelerini bilmiyorum. Esime bi sorayim . Hatta yarin aksam koye gidicez gazipasaya meyveleri taze oluyor valla ben çin marulu bulmustum orda hersey var yani. Bende onumuzdeki cuma yazayim bugun gitti bende. Hr aksam da yazalim listeleri. Dun arkadaslarla toplandik valla kendimi cok rahatsiz hissettim fotolarda cok sisko ciktim bi dahaki aya verip bi sok etkisi yaratayim diyorum sporu yapiyorum bakalim.

Buyrun gelin bakalım, havalimanı kavşağında karşılayayım mı
Balım bir tane joker bir kavşak var, sola dönünce tam merkeze giriyosun, sağa dönünce denize aynı kavşaktan düz ileri gidersen Mersin, geri gidersen Antalya. Bir kavşak ancak bu kadar verimli olabilir, bu kavşağı bulan her yeri bulur valla maşaallah işte tam oradan sola dön, Cuma pazarını geç, yol sağa kıvrılınca (ilk sağdan girme orası karışık) ikinci sağdan gir. Yol bitince kaşına çıkan binalardan hangisini beğendiysen (muhtemelen) orası) Bence bayağı açık adres verdim bak çaya kahveyede beklerim

İncim ben yazıp atana kadar siz çoktannn dönmüşsünüzdür

Fotolar maalesef tüm acı gerçekleri şak diye suratına vuruyor Listeleri yazalım balım ihmal etmeyelim. Kızlarda gelir inşallah Yakında yürüyüş ve spora da başlarım, buralar çevre olarak yürümeye uygun gibi. Sen başladın zaten di mi spora?

08 Ocak Menüm

Cumartesi mideme karışık çok fazla şey doldurdum, midem o gün resmen greve çıktı, hiç çalışmadı, sabaha kadar da kustum haliyle yediğim hurmalar nasıl tırmalar yaşayıp gördük
*(sigarayı bırakmanın sıkıntısı)

09 Ocak Menüm
10:00
6 mini sefa poğası sade (ceviz büyüklüğünde), 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, 1 tk ayva reçeli (tanesi), 1/2 tk tereyağı, 3 kk süzme peynir+ezine+kaşar

15:00 1 dilim kabak tatlısı, üzeri cevizli
Akşam 20:00 3 dilim karışık pizza, 1 bardak ayran

Su : 1,5 lt
Spor sadece ev işi, bütün gün.

Menülerim şimdilik çok kötü, su çok az, spor da spor sayılmaz bugünü de bir atlatırsam daha iyi olacak sanki,

Balim anlattigin 2 yerde de esimin arkafaslarinin evi var. sordum senin orayi anlattilar hatta bizim bi akraba da orada oturuyormus. Yuruyus yerleri cok guzel sahile kadar bile yuruyebilirsin. Hatta o buyuk kavsak dedigin isiklarin orayi gecince mavi market var buyuk oradan yaparim genelde alisverisi koye giderken firin var icinde ekmegini tazecik oradan alabilirsin herseyide bulabilirsin icinde spora basladim cnm bugun yapamadim koyde ekmek yaptik dun cok yoruldum. Ama yarin devam listeyi de aksam yazarim.

Slm ballar menum
Sabah 7.00 1 bardak su
Kahvalti 10.00
1 yumurta haslanmis
1 dilim peynir
7 tane zeytin
Yarim avakado
1 bardak cay sekersiz

Ara turk kahvesi 12.00

Ogle 14.00
2 kasik makarna

Ara 1 cay bardagi kefir 16.30

Aksam 18.30
2 kepce haslanmis et
Salata turp
3 lokma tahin pekmez

Su 2.5 lt
Spor yok yarin yapacagim

Hayırlı uğurlu olsun balım. Yeni ev yeni hedefler olsun inşallah. Ben de başlayacağım birkaç gün sonra, dersler bitiyor bu cuma, kendimi hazırlayayım o güne kadar. Cuma günü pazardan da güzzeelll bir alışveriş yaptım mı oh değmeyin keyfime.
Herkese mutlu senelerrr. İnsallah bu sene istedigimiz kiloya ulasirizzz
Aminn canım aminnnn.
Kilom 72.4
Geçen hafta 73.1
Fark -700 gram
Ohhh maşallah sudemim, ilk kilolar verilmeye başlanmış.
7 Ocak Cuma 72.5
Geçen Cuma ----
Ahhh sevgim aahh biz bu kilolara nasıl geldik böyle, ben 80i görmüş olabilirim diye düşünüyorum. Acı gerçekle cuma günü yüzleşeceğim.
Afiyet olsun canım, bence çok kötü değil. Sadece susamlı çubuk yerine daha sağlıklı bir şey tercih etsen daha güzel olurmuş.
Ballar siz başlamışsınız ne güzel. Hep beraber olursak yine başarabiliriz bence bu işi. Menü yazma işini atlamamak lazım.
Sırf sigarayı bıraktığın için muhteşem ifadesi yaptım canım, böyle kötü bir alışkanlıktan kurtulabilirsen muhteşemsin sen.
Su : 1,5 lt
Spor sadece ev işi, bütün gün.

Menülerim şimdilik çok kötü, su çok az, spor da spor sayılmaz bugünü de bir atlatırsam daha iyi olacak sanki,
Başlangıç biraz zorlar canım, hem daha eve de tam yerleşmiş sayılmazsın. Kısa zamanda toparlarsın sen balım.

Afiyet olsun incim, menünü çok beğendim, spora da başlarsan tadından yenmez.

Saol cnmmm basladimm bakalim hayirliisii. Hem sen nereleedesinn özleniyorsunn
Hayırlı uğurlu olsun canım. Yaklaşık iki aydır hastane süreci yaşıyoruz. Kayınvalidem rahatsızdı, bazı işlemler için buraya getirmiştik. Yapılan operasyonlar yüzünden de 1 aydan fazla hastanede yattı, ben de refakatçi olarak kaldım canım. Zor günler geçirdik, şu an çok şükür iyi, eve çıkardık. 2 ay sonra tekrar ameliyat olacak. Bu kadar karmaşanın içinde hem vakit bulamadım hem de enerjim yoktu. Ben de çok özledim sizleri.
Eki Görüntüle 2986438
Size tarcinli turk kahvem ile gunaydinnnn ballarimm
Afiyet olsun İncimmm

Ballarım tünaydın, nasılsınız bakalım
İyi akşamlar Boncuğum, hoşgeldinnn Çok özledik balım ya bir insan bu kadar özlenir mi Şükür kavuşturana inşaallah bir daha kötü şeyler yaşamazsınız, kayınvalideye ve sizlere de çok çook geçmiş olsun, umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.

Eki Görüntüle 2986438
Size tarcinli turk kahvem ile gunaydinnnn ballarimm
Afiyet olsun diyecem de yazana kadar kahve çoktan wc den son yolculuğuna uğurlanmıştır Demek yakınımda akrabanız oturuyor, Şimdi kimi görsem bu İnci balımın akrabası olabilir diye bakacam

Balım Mavi Marketi tam hatırlayamadım, merkezdeki Tahtakaleden büyük mü orası? İlk geldiğimizde ev sahibini takip ederken o meşhur kavşağı biraz geçip ışıktan sola girmiştik. Büyük bir Bim vardı, biraz gidip sola ve sağa dönünce evi bulmuştuk, ondan sonra bir kaç kere o yolu aradım bulamadım, hangi soldan girdik hangi sağdan çıktık hep apayrı bir sokağa çıktım Buraya gelince resmen yön duygum bozuldu, hiç böyle olmamıştım, güney neresi batı neresi, deniz ne tarafta, çok tuhaf, günlerce aptal gibiydim, insan ne tarafa gideceğini hiç kestiremiyor.

14 Ocak Menüm
Sabah 10:30
Patatesli(1) yumurta(1),
2 dilim ekmek, 2 kk peynir,1/2 rulo turunç kabuğu reçeli

Akşam 19:00
1,5 tabak ezogelin çorbası,
1 çay bardağı portakal suyu,
1 küçük dilim ekmek ve 1 yk tahin-pekmez

5 bardak çay,
Su 250 ml Oturunca içecem

Spor olmasada 3000 adım, tüm gün ayakta ve yerde işler yaptım, son tırmalamalarım bunlar inşaallah. Alıp başımı dağlara çıkacam spor için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…