Ahh canımm noolcak bizim bu halimizzzSelam kızlar
Kilom 72.6
Bir 71 bir 72 öyle böyle gidiyor
Tartıldın mi İnci?Ahh canımm noolcak bizim bu halimizzz
Tartılmayı unuttum cnm yaa ama vermemişimdir. Ben kendime yapmıyorum ne pişirirsem ondan yiyorum ama bi türlü dengeleyemiyorumTartıldın mi İnci?
Sen kaç çıktın?
Ben kendime ayrı yemek yapmaya üşeniyorum.
Evdekilere de Kh kolayıma geliyor biraz yani.
Spor yapıyor musun?Tartılmayı unuttum cnm yaa ama vermemişimdir. Ben kendime yapmıyorum ne pişirirsem ondan yiyorum ama bi türlü dengeleyemiyorumarastırıyorum baslıcam ama bakalım
Dün bahçdeydik cnm valla aksama kadae calıştık spor yapsam bu kadar yorulmazdımSpor yapıyor musun?
Dün yürüyüşü başladım.Dün bahçdeydik cnm valla aksama kadae calıştık spor yapsam bu kadar yorulmazdımevdede baslıycam işte bügün dinlencem yarın lesli kosuya devam. Diyete de devam. Sen neler yapıyorsun. Spor falan yapabildin mi
süpersin yaaa . bende bilekligimi falan ayarladım yarın spora baslıyorumDün yürüyüşü başladım.
Dün 10.000
Bugün 10.000 adım attım
Tamam yazarsın burayasüpersin yaaa . bende bilekligimi falan ayarladım yarın spora baslıyorum
Tamam cnmmTamam yazarsın buraya
Gözün aydınBallar cümleten gözümüz aydın evi taşıdım%70-80 yerleştim. 2 gündür regl, kaç günün de yorgunluğu var, kalan işler bana bakıyor, görmezden gelip geçiyorum şimdilik ama nereye kadar Tartıyı henüz kutudan çıkarmadım. Sabah tartılayım bir bakayım durumum nedir, taşınırken kilo veriririm biraz diye düşündüm ama pek umut yok gibi, hem hunharca taşındım hemde hunharca yedim, regl bize komplo kurdu bu fırsatı kullandırtmadı
Bu arada yeni yılımız kutlu olsun FıstıklarımKilo verme stratejilerini belirlediniz mi? Bende 2-3 güne olaya dahil olacağım Gidip biraz daha yuvarlanayım
Sağol balımm, birlikte geçirelim inşaallah ❤Gözün aydınyeni yıl güzellikler ile geçsin
Geldin mi canim yakinimaaBallar cümleten gözümüz aydın evi taşıdım%70-80 yerleştim. 2 gündür regl, kaç günün de yorgunluğu var, kalan işler bana bakıyor, görmezden gelip geçiyorum şimdilik ama nereye kadar Tartıyı henüz kutudan çıkarmadım. Sabah tartılayım bir bakayım durumum nedir, taşınırken kilo veriririm biraz diye düşündüm ama pek umut yok gibi, hem hunharca taşındım hemde hunharca yedim, regl bize komplo kurdu bu fırsatı kullandırtmadı
Bu arada yeni yılımız kutlu olsun FıstıklarımKilo verme stratejilerini belirlediniz mi? Bende 2-3 güne olaya dahil olacağım Gidip biraz daha yuvarlanayım
Geldim balım geldimmGeldin mi canim yakinimaayilbasinda gazipasadaydimmm ayni sehirdeydik yanii birlikte girdik sayalimm. Su diyete baslayalimm artikk