70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tartıldın mi İnci?
Sen kaç çıktın?
Ben kendime ayrı yemek yapmaya üşeniyorum.
Evdekilere de Kh kolayıma geliyor biraz yani.
Tartılmayı unuttum cnm yaa ama vermemişimdir. Ben kendime yapmıyorum ne pişirirsem ondan yiyorum ama bi türlü dengeleyemiyorum😒 arastırıyorum baslıcam ama bakalım

Dün bahçdeydik cnm valla aksama kadae calıştık spor yapsam bu kadar yorulmazdım😂 evdede baslıycam işte bügün dinlencem yarın lesli kosuya devam. Diyete de devam. Sen neler yapıyorsun. Spor falan yapabildin mi
Dün yürüyüşü başladım.
Dün 10.000
Bugün 10.000 adım attım 😌

Ballar cümleten gözümüz aydın evi taşıdım 😂 %70-80 yerleştim. 2 gündür regl, kaç günün de yorgunluğu var, kalan işler bana bakıyor, görmezden gelip geçiyorum şimdilik ama nereye kadar 😂😂 Tartıyı henüz kutudan çıkarmadım. Sabah tartılayım bir bakayım durumum nedir, taşınırken kilo veriririm biraz diye düşündüm ama pek umut yok gibi, hem hunharca taşındım hemde hunharca yedim, regl bize komplo kurdu bu fırsatı kullandırtmadı 😟

Bu arada yeni yılımız kutlu olsun Fıstıklarım 💕 Kilo verme stratejilerini belirlediniz mi? Bende 2-3 güne olaya dahil olacağım 😍 Gidip biraz daha yuvarlanayım 😬

Ballar cümleten gözümüz aydın evi taşıdım 😂 %70-80 yerleştim. 2 gündür regl, kaç günün de yorgunluğu var, kalan işler bana bakıyor, görmezden gelip geçiyorum şimdilik ama nereye kadar 😂😂 Tartıyı henüz kutudan çıkarmadım. Sabah tartılayım bir bakayım durumum nedir, taşınırken kilo veriririm biraz diye düşündüm ama pek umut yok gibi, hem hunharca taşındım hemde hunharca yedim, regl bize komplo kurdu bu fırsatı kullandırtmadı 😟

Bu arada yeni yılımız kutlu olsun Fıstıklarım 💕 Kilo verme stratejilerini belirlediniz mi? Bende 2-3 güne olaya dahil olacağım 😍 Gidip biraz daha yuvarlanayım 😬
Gözün aydın 😌yeni yıl güzellikler ile geçsin ❤️

Geldin mi canim yakinimaa😍 yilbasinda gazipasadaydimmm ayni sehirdeydik yanii😊😊 birlikte girdik sayalimm. Su diyete baslayalimm artikk😂😂

Geldin mi canim yakinimaa😍 yilbasinda gazipasadaydimmm ayni sehirdeydik yanii😊😊 birlikte girdik sayalimm. Su diyete baslayalimm artikk😂😂
Geldim balım geldimm 😍 Evet yeni yıla birlikte girmişiz İncim, inşaallah kiloları da birlikte veririz de tam olur😘 Yeni Mahalle size yakın mı? İncim buranın pazarını çok sevdim ben, değişik meyve ve sebzeler varmış ya burada balım, valla tam diyetlik 😍 Balım bu bir işaret olabilir, Allah bana acıdı galiba, baktı, bu kilo veremeyecek dedi, beni sebzelerin arasına yolladı 😂 Geçen Cuma pazardab bir salatalık aldım, uzaktan taze kabak sanıyorum, yaklaştım bu nasıl kabak bi de ince uzun Allah Allah diye diye , değil gibi de... Bu kabak mı dedim, kadın bu salatalık dedi, inanamadım kokladım, harbi salatalık kokuyor 😂 Bu mutasyona mı uğramış bir değişikmiş dedim, bunun cinsi değişik, normalde bunlar hep yurt dışına gönderiliyor dedi.(Kendi ülkemde bilmediğimi, elin gavurları bilip yiyor demek ki 😟) Eşimde görünce acur mu aldın dedi yok dedim salatalıkmış, pek ikna olamadı ama :KK70: haklı yani bende epey
kabak olduğuna inanmıştım😂

Cuma tartısı ile başlayalım balım yazıp çizmeye ❤

07 Ocak Menüm

13:00
1/2 demet ıspanak, 2 yumurta ile omlet
2 kk peynir, 2 dilim ekmek, 1 tk krem peynir, 1 rulo kabuk turunç reçeli

Ara 15:00 1 muz

Akşam 18:00- 20:00
1,5 paket susamlı çubuk kraker,
1 kase sütlü bal kabağı çorbası

22:00-23:00 15 kadar fındık

Bugünlük böyle oldu. Dün sağlığa zararlı bir kötü alışkanlığı bıraktığımız için sürekli bir şeyler yedim.

Son düzenleme:
X