- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Valla balim her yerden gidiliyorAaa, İncim sana yakın geliyorum derken bu kadar yakın geldiğimizi bilmiyordumÇok sevindim balım, inşaallah denk geliriz oralarda Balım ben eskiden Kestel de oturuyordum hatırladın mı, kız o zaman bu kadar şaşırmadıydın, ah İncim benim ahh Sizin köy belediyeden yukarı çıkılan taraflarda mı oluyor? Henüz isimlerini tam bilmiyorum ama
Gunaydin balimmGünaydınnnn kızlarrr
Iyiyim balim sukur sen nasilsinSaricivcivcikcik cnm nasilsinnn
15 saksi mi varEvet çiçeğim doğru tespit, mutfak biraz fazla kalabalıktabak çanak pişirme kapları ve bolca cam kavanoz var, plastik kullanmadığımız için her bir şey cam içinde, pek aksesuarım yok öyle, aksesuar olarak sadece bir kaç mumluk ve tablolar var desem yeridir, sade bir ev sayılır, kozmetik türevi ıvır zıvırım çok, bolca da çeşit deterjan stoğum alet edevat ve kitap çok fazla. Eşimin ofis malzemeleri vs var, Bi de 15 kadar saksı var bakalım onları nasıl taşıyacaz, bu sefer çoğunu arabayla götürmeye çalışacam galiba, mahvoluyor bitkiler taşınmada, zaten strese giriyorlar mekan değişince
Afiyet olsun balım, yine kilomuz dengi dengine gidiyor, keşke boyumuz da denk olsaydı iyiydi
Tartı pili deyince aklıma İstanbul da ki pil aldığım kız aklıma geliyor
Bi seviyeye gelememisim balimAminn kuşum sağolasınAferin balım ders de lazım, spor yapmamana haklı bir neden hiç değilse
Beni de heyecan bastı sen öyle deyinceKendini dene bakalım bir ne seviyeye gelmişsin. Stres yapma e mi, sen bizim akıl küpümüzsün
Günaydın balım
Fincan çok hoş
Tesekkurler cnmmFincan çok hoş
Halı da pek beyaz temiz kız seni
Ayy ne kadar dikkatlisin kız ben bu dikkatsizlikle iyi hayatta kalıyorumFincan çok hoş
Halı da pek beyaz temiz kız seni
Napiyosun canım denk geldikTesekkurler cnmmcocukla anca bu kadar oluyor
Off ya bi turlu su diyeti tam anlamiyla yapamiyorummmNapiyosun canım denk geldik
Sen napiosun cnmmNapiyosun canım denk geldik
Off ben de ayniyim canim yaOff ya bi turlu su diyeti tam anlamiyla yapamiyorummmhep motivasyinumu kaybediyorum. Biseyler okumaya calisiyirum motive olmak icin
Iyiyim canim oturuyorum uyku tutmadi bugünSen napiosun cnmm
Balım bugün telefon gelince bastık gittik. Evi Gazi Mahallesinden tuttuk, bina sıfır, daire iyi gibi, çevreyede iyi diyorlar, neye göre kime göre iyi yaşayıp görecez artıkValla balim her yerden gidiliyordaha cuma aksami gazipasadaydim esimin arkadaslarinda gorumcem ablam hepsi gazipasada. Valla hala saskinimmm. insallah denk geliriz bence
Senin bu ev iptalleri ne dedir be kardeşimBalım bugün telefon gelince bastık gittik. Evi Gazi Mahallesinden tuttuk, bina sıfır, daire iyi gibi, çevreyede iyi diyorlar, neye göre kime göre iyi yaşayıp görecez artıkBir kaç güne taşınırız gibi Nasipse denk geliriz İncim, ben bir varayımda hayırlısı ile ❤ Her şey iyi hoş da taşıdığım eve göre perde ayarlamaktan nefret ettim, niye bu pencereler standart değil ya Dikiş makinem olsa valla kendim dikecem az kaldı ya, perdeciden neyim eksik, makine, tül, kumaş, iğne iplik vesairden başka her şeyim tamam
Balım bu mesajı dün yazıyordum atmak nasip olmadı. Şimdi mektup tadında devam ediyorumGazi mahallesindeki ev bu sabah iptal oldu. Bugün başka ev buldular. Yarın yani bir kaç saat sonra sabah gidip bakacaz, içimize sinerse tutacaz Senin kahveyi görünce bugün içmediğimi hatırladım. Neyse saat geç oldu. Kısmet olursa beraber içeriz bir gün
Yok balım, bu biraz farklı olduSenin bu ev iptalleri ne dedir be kardeşimelit mi geldiniz yine oraya da
Tez vakitte sag salim yerles. Canim insallahhBalım bugün telefon gelince bastık gittik. Evi Gazi Mahallesinden tuttuk, bina sıfır, daire iyi gibi, çevreyede iyi diyorlar, neye göre kime göre iyi yaşayıp görecez artıkBir kaç güne taşınırız gibi Nasipse denk geliriz İncim, ben bir varayımda hayırlısı ile ❤ Her şey iyi hoş da taşıdığım eve göre perde ayarlamaktan nefret ettim, niye bu pencereler standart değil ya Dikiş makinem olsa valla kendim dikecem az kaldı ya, perdeciden neyim eksik, makine, tül, kumaş, iğne iplik vesairden başka her şeyim tamam
Balım bu mesajı dün yazıyordum atmak nasip olmadı. Şimdi mektup tadında devam ediyorumGazi mahallesindeki ev bu sabah iptal oldu. Bugün başka ev buldular. Yarın yani bir kaç saat sonra sabah gidip bakacaz, içimize sinerse tutacaz Senin kahveyi görünce bugün içmediğimi hatırladım. Neyse saat geç oldu. Kısmet olursa beraber içeriz bir gün
İnsallah cnmmm sana da kolay gelsinn insallah yilbasina bekliyoruzz1 hafta yokum ballarım, şu evi bir taşıyayım, yılbaşında yeni yıla birlikte gireriz. Başladığımız yere geri döndük sankiBu bir senelik tecrübeyle yeni yıla yeni strateji ve motivasyonla girelim Sizi çok öpüyorum, görüşürüz
Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz heYok balım, bu biraz farklı olduDaha iyisi olacağı için olmamış. Bi dostumuza söyledik, anında ev buldu. Bugün gittik baktık bayıldık eve Ev sahibide o kadar iyi ki abonelikler dahil hallettik birlikte. İyiki önceki ev olmamış, hem ev hemde sahibi çok güzel, çok şükür sonunda rahat edeceğiz
Ha ha1 hafta yokum ballarım, şu evi bir taşıyayım, yılbaşında yeni yıla birlikte gireriz. Başladığımız yere geri döndük sankiBu bir senelik tecrübeyle yeni yıla yeni strateji ve motivasyonla girelim Sizi çok öpüyorum, görüşürüz