70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Valla balim her yerden gidiliyor daha cuma aksami gazipasadaydim esimin arkadaslarinda gorumcem ablam hepsi gazipasada. Valla hala saskinimmm. insallah denk geliriz bence

Iyiyim balim sukur sen nasilsin
15 saksi mi var benim hepi topu bi tane orkidem var onu da kustürdüm onunla bile zor uğraşıyorum sana helal olsun diyorum
Bi seviyeye gelememisim balim bugun girdim sinava genel olarak iyiydi sadece cografya zordu bayagi batirdim ama adi üstünde deneme yeni bilgiler ögrenmis olduk diyelim. Kendimi teselli ediyorumdur

Valla balim her yerden gidiliyor daha cuma aksami gazipasadaydim esimin arkadaslarinda gorumcem ablam hepsi gazipasada. Valla hala saskinimmm. insallah denk geliriz bence
Balım bugün telefon gelince bastık gittik. Evi Gazi Mahallesinden tuttuk, bina sıfır, daire iyi gibi, çevreyede iyi diyorlar, neye göre kime göre iyi yaşayıp görecez artık Bir kaç güne taşınırız gibi Nasipse denk geliriz İncim, ben bir varayımda hayırlısı ile ❤ Her şey iyi hoş da taşıdığım eve göre perde ayarlamaktan nefret ettim, niye bu pencereler standart değil ya Dikiş makinem olsa valla kendim dikecem az kaldı ya, perdeciden neyim eksik, makine, tül, kumaş, iğne iplik vesairden başka her şeyim tamam

Balım bu mesajı dün yazıyordum atmak nasip olmadı. Şimdi mektup tadında devam ediyorum Gazi mahallesindeki ev bu sabah iptal oldu. Bugün başka ev buldular. Yarın yani bir kaç saat sonra sabah gidip bakacaz, içimize sinerse tutacaz Senin kahveyi görünce bugün içmediğimi hatırladım. Neyse saat geç oldu. Kısmet olursa beraber içeriz bir gün

Senin bu ev iptalleri ne dedir be kardeşim elit mi geldiniz yine oraya da

Senin bu ev iptalleri ne dedir be kardeşim elit mi geldiniz yine oraya da
Yok balım, bu biraz farklı oldu Daha iyisi olacağı için olmamış. Bi dostumuza söyledik, anında ev buldu. Bugün gittik baktık bayıldık eve Ev sahibide o kadar iyi ki abonelikler dahil hallettik birlikte. İyiki önceki ev olmamış, hem ev hemde sahibi çok güzel, çok şükür sonunda rahat edeceğiz

1 hafta yokum ballarım, şu evi bir taşıyayım, yılbaşında yeni yıla birlikte gireriz. Başladığımız yere geri döndük sanki Bu bir senelik tecrübeyle yeni yıla yeni strateji ve motivasyonla girelim Sizi çok öpüyorum, görüşürüz

Tez vakitte sag salim yerles. Canim insallahh yeni hayat yeni ev yeni baslangiclar her sey senin icon en hayirlisi olsun cnm

İnsallah cnmmm sana da kolay gelsinn insallah yilbasina bekliyoruzz

Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz he
Ha ha 6 kilo alarak başladığım noktaya dönüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…