- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Evet gercekten öyle kimseyle gorusmez oldukSınav dönemi konusunda haklısın.
Ben çok boş kalınca da kafayı bir şeye takip uykusuz kalıyorum ya.
TV bana iyi geliyor kafamı meşgul ediyor.
İyice asosyal olduk zaten .
Günaydın Civciv
İyi yapmışsın.
Evet gercekten öyle kimseyle gorusmez oldukdisari cikinca kendimi tuhaf hissetmeye basladim. Uzun süredir gormuyorum kimseyi.
Üstüne bu gündem atamalar, ekonomi, sonumuz ne olcak derdi.. hepsi üst üste gelince bazen nefes alamıyorum ben de. 2 gündür onlari da cok kafaya taktim uzak kaldim burdan kendimi dinledim.
Biraz toparladim ama. Gercekler degismiyo maalesef.
Neyse negatif enerji yaymicam
Her sey düzelir inşallah
İlk defa duydum gormedim dizinin tanıtımını bakarimİnşallah canım.
Yeni bir dizi başlayacak dün fragmanı gördüm baba adında dizi.
Giriş konuşması o kadar güzel ki netten aç dinle.
İnsanı alırsın dostu alamazsin.
Huzur mutluluk vs gibi şeylerin satın alınamayacağı türden bir konuşma tarzı.
Hafızam kötü biraz replikleri tam hatırlamıyorum.
Yani diyeceğim o ki pozitif olabildiğimiz kadar olalım şartlar belli .
Güne güzel başlamışsın
Hadi dersini çalış gel bir güzel kahve keyfi yap
Balım o kadar dikkat ettiğine göre covid olacağını pek sanmıyorum. Yine muhtemelen fazla tozdan deterjandır galiba. Çok abartınca benimde boğazım acıyor ve sanki ses tellerimin olduğu yer şişiyor bir tuhaf oluyor, birazda nefesim daralıyor o gün. İnşaallah önemli bir şey değildir. Birde üstüne düşünce daha çok artıyor şikayet, psikoloji kesinlikle her hastalığın her sıkıntının şiddetini arttıyor.Hayır canım anlayamadım hala alerji olduğunu düşünüyorum ama bir yandan nda ya kovidsem diye korkuyorum.
Kendimi evde yarı izole ettim gibi bir şey.
Biraz ahali de sıkıldı bu durumdan ben karışık hem rahatım hem değilim
Nereye taşınacaksınız?
Taşınmayı sevmiyorum ben gerçi ama hayırlısı olsun.
Gittigin yerde huzurlu ol inşallah.
Seninle aynı yerde oturmayı çok isterdim.
Komşu olmayı beraber bir yerde oturup bir kahve içmeyi
Kısmet belki bir gün olur
Evet hep birlikte kurtuluyoruz balımYok balim kesmedim pek aramiyorum yemesem de ondan
Aaa cok sevindim balım demek cadoloz teyzeden kurtuluyoruz
Hadi kolay gelsin inşallah cok yorulmadan kolayca halledersin dikkat et kendine
O leslie yi yaptın mı merak ettim balım, sabah akşama attın, akşam geceye18 Aralık Cumartesi Menüm
Sabah 09.00 türk kahvesi
12.00 1 haslanmis yumurta, maydanoz, taze soganla yumurta salatasi, salatalik, roka, 1 dilim peynir, sekersiz cay
Akşam 17.30 4 fırında ızgara köfte, 2 dilim firin patates, soğan söğüş, 1 bardak ayran, çeyrek dilim ekmek
18.00 4 tatli kaşığı kadayifli muhallebi (sekerini az koydum olmasi gerekenden kurtarmaz biliyorum ama)
Spor; leslie 1 mil 15 dk, pilates 15 dk
Su; 2 litre belki olmamıştır
Gece uyumadan tekrar leslie yapmaya caliscam
Olsun balim tasinma telasinda artik olacak o kadar.. yine de dikkat etmeye calis ipin ucu kacinca toplamasi cok zor biliyosunEvet hep birlikte kurtuluyoruz balım
Sağol bebeğim, çok hızlıyım Maşaallah, evin 10da 1ini ancak toplamışımdırYarına depar atarım artık, bugün oyalanacağım şeyler çoktu, birde geç başladım toplamaya.
Ekmeği aramaman daha iyi balım, maalesef ben bugün sabah 2 poğaça, akşamı da 1 yufkadan ovmaç ile geçiştirdim.
Yapmadim balım ya ders caliscak ya spor yapcaktim dersi seçtimO leslie yi yaptın mı merak ettim balım, sabah akşama attın, akşam geceyeBenim balım tembel değildir aslında ama...
Menün normal bence, 4 tk muhallebi de çok değil
Tebdili mekanda ferahlık vardır taşın bakalımBalım o kadar dikkat ettiğine göre covid olacağını pek sanmıyorum. Yine muhtemelen fazla tozdan deterjandır galiba. Çok abartınca benimde boğazım acıyor ve sanki ses tellerimin olduğu yer şişiyor bir tuhaf oluyor, birazda nefesim daralıyor o gün. İnşaallah önemli bir şey değildir. Birde üstüne düşünce daha çok artıyor şikayet, psikoloji kesinlikle her hastalığın her sıkıntının şiddetini arttıyor.
Amin Balım, Allah razı olsunBu seferde Gazipaşa taraflarına gidiyoruz. İnşaallah orada huzuru bulacağız. Sahil kasabası gibi bir ilçe. Alanya'ya Manavgat'tan daha yakın ve en azından havalimanı da var. Buralardan daha sakin gibi. Doğa olarak dağı, çayı, denizi, ormanı, karı vs her şeyi var. Hayırlısı bakalım, birazda orayı koklayalım Valla 2-3 senedir taşınma müptelası olduk çıktık Taşınmadan duramıyoruz Gerçi şartlar buna zorluyor ama Balım yolun düşerse her zaman beklerim Nasipp, belki sende bir gün bu taraflara taşınırsın. Sen taşınamazsan da benim taşınma ihtimalim senden daha yüksek gibi Güzel bir komşuluğumuz olurdu
Balım o kadar dikkat ettiğine göre covid olacağını pek sanmıyorum. Yine muhtemelen fazla tozdan deterjandır galiba. Çok abartınca benimde boğazım acıyor ve sanki ses tellerimin olduğu yer şişiyor bir tuhaf oluyor, birazda nefesim daralıyor o gün. İnşaallah önemli bir şey değildir. Birde üstüne düşünce daha çok artıyor şikayet, psikoloji kesinlikle her hastalığın her sıkıntının şiddetini arttıyor.
Amin Balım, Allah razı olsunBu seferde Gazipaşa taraflarına gidiyoruz. İnşaallah orada huzuru bulacağız. Sahil kasabası gibi bir ilçe. Alanya'ya Manavgat'tan daha yakın ve en azından havalimanı da var. Buralardan daha sakin gibi. Doğa olarak dağı, çayı, denizi, ormanı, karı vs her şeyi var. Hayırlısı bakalım, birazda orayı koklayalım Valla 2-3 senedir taşınma müptelası olduk çıktık Taşınmadan duramıyoruz Gerçi şartlar buna zorluyor ama Balım yolun düşerse her zaman beklerim Nasipp, belki sende bir gün bu taraflara taşınırsın. Sen taşınamazsan da benim taşınma ihtimalim senden daha yüksek gibi Güzel bir komşuluğumuz olurdu
Evet çiçeğim doğru tespit, mutfak biraz fazla kalabalıkTebdili mekanda ferahlık vardır taşın bakalımben İstanbul a gelirken 3 hafta diye geldim 15 yıl oldu 5 yıldan fazladır aynı evdeyim bakalım ne zaman mekan değişir
Hayırlısı herşeyin.
Taşınma için eşyan mı çok aksesuar mi fazla dekor vs.
Kesin tabak çanaktir mutfak da uzman birine anca
Bende tartıldım bugün 71.8 olmuşum
Yiyorum normal spor sıfır gibi.
Her akşam tatlı da tabi az da olsa.
Tartimin pili de azalmış bir tartsa bir tartmiyor.
Tünaydın iyi pazarlar kızlar
Aaa, İncim sana yakın geliyorum derken bu kadar yakın geldiğimizi bilmiyordumenerji_kusagi canimmm bu antalya gazipasa miiiiiii eşim gazipasali benim su meshur köyde gazipasa daaa. Yani ayin her 3 haftasi gittigim yer mi .. Ben şooookkkk
Aminn kuşum sağolasınOlsun balim tasinma telasinda artik olacak o kadar.. yine de dikkat etmeye calis ipin ucu kacinca toplamasi cok zor biliyosun
Allah kolaylik versin canım inşallah halledersin❤
Yapmadim balım ya ders caliscak ya spor yapcaktim dersi seçtim
Bu hafta dershane sinavlarina gircem cok heyecanlıyım ama farkindalik olusturup stresten yemicem kendimi sartliyorum
Doğru tahmin heEvet çiçeğim doğru tespit, mutfak biraz fazla kalabalıktabak çanak pişirme kapları ve bolca cam kavanoz var, plastik kullanmadığımız için her bir şey cam içinde, pek aksesuarım yok öyle, aksesuar olarak sadece bir kaç mumluk ve tablolar var desem yeridir, sade bir ev sayılır, kozmetik türevi ıvır zıvırım çok, bolca da çeşit deterjan stoğum alet edevat ve kitap çok fazla. Eşimin ofis malzemeleri vs var, Bi de 15 kadar saksı var bakalım onları nasıl taşıyacaz, bu sefer çoğunu arabayla götürmeye çalışacam galiba, mahvoluyor bitkiler taşınmada, zaten strese giriyorlar mekan değişince
Afiyet olsun balım, yine kilomuz dengi dengine gidiyor, keşke boyumuz da denk olsaydı iyiydi
Tartı pili deyince aklıma İstanbul da ki pil aldığım kız aklıma geliyor
Tam 12den hemdeDoğru tahmin he
Kilo nolcak valla böyleneyse sen taşın bakacaz çaresine