- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tebrikler canim cok güzel❤Günaydın ballarım Hayırlı Cumalar
Tartı bildirimim
Pazartesi 91.200
Bugün. 89.90
Fark -1.300 gr
Bide dün regl oldumm belki daha da fazla vermiştim
Saol cnmm olsun bidahakine arrtıkTebrikler
Ben telaştan tartılamadım.
Sen nasilsin canim nasil gidiyo isler?Saol cnmm olsun bidahakine arrtık
Şimdi de taşınma işi çıktı bebeğim. Yarın başlıyorum toplamaya. Bu sefer çok hızlı bir taşınma hedefliyorum, tutarsa. O kadar tecrübe edindik işe yarasa bariBurdayım canım
Bravooo
Ben de yemek öncesi lesliemi yaptimkacamak da yok
Balim yogunsun diye bir sey diyemiyorum sıkıştırmak istemiyorumama ben de cook özledim
O zaman cumadan sonra hafifliyosun? Inşallah gelirsin lütfen gelll❤
Yok balim kesmedim pek aramiyorum yemesem de ondanBallarım bende tartılamadım
inci-tepik balım eksin çok iyi Menünü okudum, arada ki 3 incir 1 hurma 2 ceviz gözüme çok gibi geldi bir an, ama bol lifli olduğu için kurtarıyor sanki. Bir de sporun çok iyiydi.
Saricivcivcikcik kuşum menün ne kadar hafifti çikiletayı haketmişsin bence Ekmeği tamamen kestin mi sen?
Aaa cok sevindim balım demek cadoloz teyzeden kurtuluyoruzCanlarım dün akşam taşınma kararını netleştirdik, bugün ev sahibine ilettik. Bugünde sabah 7den beri Antalya daydık, eve yeni geldik. Bugün istirahat edip yarın hunharca kolilemeye başlıyorum. Ne kadar çabuk bu evden kurtulursam o kadar kafam rahat edecek. Vücudum biraz isyan edecek ama inşaallah bu arada 3-5 kilo zayıflarımZüğürt tesellisi gibi oldu ama
Hayır canım anlayamadım hala alerji olduğunu düşünüyorum ama bir yandan nda ya kovidsem diye korkuyorum.sudem34 balım geçmiş olsun, alerji mi olmuşsun neden boğazın acımış anlayabildin mi?
Canım teste neden gitmiyosun icin rahat ederdi en azindan? Gerci testlerde de pozitif olan negatif cikabiliyo daHayır canım anlayamadım hala alerji olduğunu düşünüyorum ama bir yandan nda ya kovidsem diye korkuyorum.
Kendimi evde yarı izole ettim gibi bir şey.
Biraz ahali de sıkıldı bu durumdan ben karışık hem rahatım hem değilim
Nereye taşınacaksınız?
Taşınmayı sevmiyorum ben gerçi ama hayırlısı olsun.
Gittigin yerde huzurlu ol inşallah.
Seninle aynı yerde oturmayı çok isterdim.
Komşu olmayı beraber bir yerde oturup bir kahve içmeyi
Kısmet belki bir gün olur
Testlik bir durum yok .Canım teste neden gitmiyosun icin rahat ederdi en azindan? Gerci testlerde de pozitif olan negatif cikabiliyo da
Çok ağır semptomu olan arkadaşlarim hep negatif çıktı.Canım teste neden gitmiyosun icin rahat ederdi en azindan? Gerci testlerde de pozitif olan negatif cikabiliyo da
Hmm o zaman dedigin gibi dokundu onlar sanaTestlik bir durum yok .
Gidip ordan hastalik kapma ihtimali daha yüksek.
3 aşılıyim zaten 5 gün mü ne geçmeden test yapmıyor lardi bir ara.
Bir de bariz bir semptom yok.
Tek şüphem çok öğrencim hasta .
Geçen hafta evde temizliği abartmasam alerji azdı mi diye şüphe düşmezdi içime .
Tam aynı ana denk geldi çünkü.
Toz , yün, süpürge, deterjan hepsi aynı anda oldu .
Boğaz ağrım geçti şükür.
Hafif sesim kısık gibi.
Sabaha belki o da kalmaz.
Valla bir kaç gündür güzel dinleniyorumHmm o zaman dedigin gibi dokundu onlar sana
Ben de fazla hasır nesir olunca pert ediyo
Cok konusmaktan da iyilesmesi gecikiyo tabi bogazinin.. insallah gecer canım dinlenince hafta sonu
Bu aralar ben de cok tv ye düştüm bir de tel.. hic memnun degilim kendimdenArada İnternettelefonun şarjı bitince geri kumanda
Sınav dönemi konusunda haklısın.Bu aralar ben de cok tv ye düştüm bir de tel.. hic memnun degilim kendimdenözellikle tvden uzak durmaya caliscam artik hem beynimi yoruyo hem de pasif gecen bombos gecen bi zaman. Benim icin sinav döneminde zaman cok değerliyken ustelik..
Günaydın CivcivGünaydın kızlar
15 dk leslie+15 dk pilates yaptim ac karna sabahı böyle aciyim dedim 2 gündür yatiyorum
Aksam da leslie yapmayi düşünüyorum 3 ya da 5 mil bakalim