70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarım bende tartılamadım 😶

inci-tepik inci-tepik balım eksin çok iyi 😍 Menünü okudum, arada ki 3 incir 1 hurma 2 ceviz gözüme çok gibi geldi bir an, ama bol lifli olduğu için kurtarıyor sanki. Bir de sporun çok iyiydi.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kuşum menün ne kadar hafifti 😍 çikiletayı haketmişsin bence 😋 Ekmeği tamamen kestin mi sen?

Canlarım dün akşam taşınma kararını netleştirdik, bugün ev sahibine ilettik. Bugünde sabah 7den beri Antalya daydık, eve yeni geldik. Bugün istirahat edip yarın hunharca kolilemeye başlıyorum. Ne kadar çabuk bu evden kurtulursam o kadar kafam rahat edecek. Vücudum biraz isyan edecek ama inşaallah bu arada 3-5 kilo zayıflarım 😂 Züğürt tesellisi gibi oldu ama 😂

Burdayım canım🤣

Bravooo💪💪💪
Ben de yemek öncesi lesliemi yaptim :KK73: kacamak da yok:KK73:

Balim yogunsun diye bir sey diyemiyorum sıkıştırmak istemiyorum:KK43: ama ben de cook özledim:KK43:
O zaman cumadan sonra hafifliyosun? Inşallah gelirsin lütfen gelll❤
Şimdi de taşınma işi çıktı bebeğim. Yarın başlıyorum toplamaya. Bu sefer çok hızlı bir taşınma hedefliyorum, tutarsa. O kadar tecrübe edindik işe yarasa bari 😂 Ama yinede uğramaya çalışacağım 💚

Ballarım bende tartılamadım 😶

inci-tepik inci-tepik balım eksin çok iyi 😍 Menünü okudum, arada ki 3 incir 1 hurma 2 ceviz gözüme çok gibi geldi bir an, ama bol lifli olduğu için kurtarıyor sanki. Bir de sporun çok iyiydi.
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik kuşum menün ne kadar hafifti 😍 çikiletayı haketmişsin bence 😋 Ekmeği tamamen kestin mi sen?
Yok balim kesmedim pek aramiyorum yemesem de ondan☺️
Canlarım dün akşam taşınma kararını netleştirdik, bugün ev sahibine ilettik. Bugünde sabah 7den beri Antalya daydık, eve yeni geldik. Bugün istirahat edip yarın hunharca kolilemeye başlıyorum. Ne kadar çabuk bu evden kurtulursam o kadar kafam rahat edecek. Vücudum biraz isyan edecek ama inşaallah bu arada 3-5 kilo zayıflarım 😂 Züğürt tesellisi gibi oldu ama 😂
Aaa cok sevindim balım demek cadoloz teyzeden kurtuluyoruz :KK70: :KK70:
Hadi kolay gelsin inşallah cok yorulmadan kolayca halledersin dikkat et kendine 😌

sudem34 sudem34 balım geçmiş olsun, alerji mi olmuşsun neden boğazın acımış anlayabildin mi?
Hayır canım anlayamadım hala alerji olduğunu düşünüyorum ama bir yandan nda ya kovidsem diye korkuyorum.

Kendimi evde yarı izole ettim gibi bir şey.

Biraz ahali de sıkıldı bu durumdan ben karışık hem rahatım hem değilim 🤭

Nereye taşınacaksınız?

Taşınmayı sevmiyorum ben gerçi ama hayırlısı olsun.

Gittigin yerde huzurlu ol inşallah.

Seninle aynı yerde oturmayı çok isterdim.

Komşu olmayı beraber bir yerde oturup bir kahve içmeyi 😋☕

Kısmet belki bir gün olur 😍

Hayır canım anlayamadım hala alerji olduğunu düşünüyorum ama bir yandan nda ya kovidsem diye korkuyorum.

Kendimi evde yarı izole ettim gibi bir şey.

Biraz ahali de sıkıldı bu durumdan ben karışık hem rahatım hem değilim 🤭

Nereye taşınacaksınız?

Taşınmayı sevmiyorum ben gerçi ama hayırlısı olsun.

Gittigin yerde huzurlu ol inşallah.

Seninle aynı yerde oturmayı çok isterdim.

Komşu olmayı beraber bir yerde oturup bir kahve içmeyi 😋☕

Kısmet belki bir gün olur 😍
Canım teste neden gitmiyosun icin rahat ederdi en azindan? Gerci testlerde de pozitif olan negatif cikabiliyo da😬

Canım teste neden gitmiyosun icin rahat ederdi en azindan? Gerci testlerde de pozitif olan negatif cikabiliyo da😬
Testlik bir durum yok .

Gidip ordan hastalik kapma ihtimali daha yüksek.

3 aşılıyim zaten 5 gün mü ne geçmeden test yapmıyor lardi bir ara.

Bir de bariz bir semptom yok.

Tek şüphem çok öğrencim hasta .

Geçen hafta evde temizliği abartmasam alerji azdı mi diye şüphe düşmezdi içime .

Tam aynı ana denk geldi çünkü.

Toz , yün, süpürge, deterjan hepsi aynı anda oldu .

Boğaz ağrım geçti şükür.

Hafif sesim kısık gibi.

Sabaha belki o da kalmaz.😍

Çok ağır semptomu olan arkadaşlarim hep negatif çıktı.

İçleri rahat etmedi rapor aldilar

Maske hiç takmayan tipler sınıfa öyle gir n okulda öyle gezen.

Ben de maske siperlik öyle geziyorum öyle düşün.

Toplu ortamda çay kahve içmiyorum kesinlikle.

Testlik bir durum yok .

Gidip ordan hastalik kapma ihtimali daha yüksek.

3 aşılıyim zaten 5 gün mü ne geçmeden test yapmıyor lardi bir ara.

Bir de bariz bir semptom yok.

Tek şüphem çok öğrencim hasta .

Geçen hafta evde temizliği abartmasam alerji azdı mi diye şüphe düşmezdi içime .

Tam aynı ana denk geldi çünkü.

Toz , yün, süpürge, deterjan hepsi aynı anda oldu .

Boğaz ağrım geçti şükür.

Hafif sesim kısık gibi.

Sabaha belki o da kalmaz.😍
Hmm o zaman dedigin gibi dokundu onlar sana😑
Ben de fazla hasır nesir olunca pert ediyo🤦🏼‍♀️
Cok konusmaktan da iyilesmesi gecikiyo tabi bogazinin.. insallah gecer canım dinlenince hafta sonu😊

Hmm o zaman dedigin gibi dokundu onlar sana😑
Ben de fazla hasır nesir olunca pert ediyo🤦🏼‍♀️
Cok konusmaktan da iyilesmesi gecikiyo tabi bogazinin.. insallah gecer canım dinlenince hafta sonu😊
Valla bir kaç gündür güzel dinleniyorum 🤭sağ elimde kumanda sol elim petekte 😍önümde sehpa çay kahve 🤭

Bu aralar ben de cok tv ye düştüm bir de tel.. hic memnun degilim kendimden:KK43: özellikle tvden uzak durmaya caliscam artik hem beynimi yoruyo hem de pasif gecen bombos gecen bi zaman. Benim icin sinav döneminde zaman cok değerliyken ustelik..
Sınav dönemi konusunda haklısın.

Ben çok boş kalınca da kafayı bir şeye takip uykusuz kalıyorum ya.

TV bana iyi geliyor kafamı meşgul ediyor.

İyice asosyal olduk zaten .

Günaydın kızlar☺️

15 dk leslie+15 dk pilates yaptim ac karna sabahı böyle aciyim dedim 2 gündür yatiyorum:KK73:

Aksam da leslie yapmayi düşünüyorum 3 ya da 5 mil bakalim:KK69:
Günaydın Civciv 😍
İyi yapmışsın.

X