- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Tamamdır cnmmYemekler 8 kaşık 6 kaşık olabilir.
Bol bol ye İnci korkmaspor yaptikca daha çok yemen lazım
Hmm anladim yogunluktan durgunsun canimYok balımdüzen grubuna yazdım mi evet yazdim servise filan gittim ya yoruldum ama mutluyum çok şükür kafam biraz rahatladı.
Bı de çarşamba yine arabanın borcunu ödemeye gidecem son işim o kaldi işte
Uzun yol yaptım bugun baya gerildim navigasyon ile git gel trafik vardı az biraz .
Hislerim kuvvetlidir hissettimKiz sen benim aklımi okuyorsun ha haşimdi buldum canım neye sıkkın boğazım ağrıyor covid mi yoksa alerji mi emin olamadım dün temizliği abarttım ya toz yuttum baya süpürge filan da cirptim ya inşallah alerjiidir geçer hemen covid olmak istemiyorum çok korkuyorum
Cok şükürHarikasın cnmmçok şükür bi ana gününü daha atlattın
Afiyet olsun balim cok güzel menü ve sporMenümü yazayımm
Başlangıç olsun
Sabah 09.00 1 bardak su
Kahvaltı
1 yumurta haslanmış
2 kasık lor kavurması
Salatalk
2 bardak cay şekersiz
Ara 11.00
Sade türk kahvesi
Ara 15.00
1 kuru cennet hurması
2 cubuk oglus yiyordu 2 tanesini yedim
Akşam
1 kase ezo gelin corba
2 kasık et
2 kasık mantar fırında
3 kasık yogurt
Su 2.5 lt devam ediyor
Spor
30 dk leslı boosted
40 dk tempolu yürüyüş
Bide valla bugun evle uğraşmaktan ögleden sonra hiç oturmadım
Papatya çayı hiç içmedim heHmm anladim yogunluktan durgunsun caniminşallah hepsni halledersin işlerinin
Papatya cayi yapam mi sana navigasyon gerginligini alir
Hislerim kuvvetlidir hissettim
Ayy inşallah alerjidir canım ya. Olumlu düsünelim
Bu dönem havalar iyi sogudu normal hasta olmuşsundur bence. İnsan süpheleniyo tabi de.
Cok şükürkucuk bi dilim sütlü tatli yedim hafif oldugu halde mideme dokundu valla.
Afiyet olsun balim cok güzel menü ve spor
Civcivim13 Aralik Pazartesi Menüm
Sabah 11.30 1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dilim ekmek, 1 cay kasigi bal, 2 çatal kuymak
Ara 13.30 türk kahvesi, 1 avuc karisik kuruyemiş
Akşam 17.00 1 kase tarhana, 3 kasik nohutlu pilav, 3 kasik et sote, 1 bardak ayran, 2 catal karnabahar
Su; bugün az ictim
Spor; yok yarin telafi etcem
Ayy tatliyi yazmamisimya13 Aralik Pazartesi Menüm
Sabah 11.30 1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dilim ekmek, 1 cay kasigi bal, 2 çatal kuymak
Ara 13.30 türk kahvesi, 1 avuc karisik kuruyemiş
Akşam 17.00 1 kase tarhana, 3 kasik nohutlu pilav, 3 kasik et sote, 1 bardak ayran, 2 catal karnabahar
Su; bugün az ictim
Spor; yok yarin telafi etcem
Artırmaya caliscam canım valla doyuyorum ya yine basladi midem küçülmeyePapatya çayı hiç içmedim he
CivcivimSenin de yemek az boncuğum daha çok ye daha çok kilo ver
Saol balımmHmm anladim yogunluktan durgunsun caniminşallah hepsni halledersin işlerinin
Papatya cayi yapam mi sana navigasyon gerginligini alir
Hislerim kuvvetlidir hissettim
Ayy inşallah alerjidir canım ya. Olumlu düsünelim
Bu dönem havalar iyi sogudu normal hasta olmuşsundur bence. İnsan süpheleniyo tabi de.
Cok şükürkucuk bi dilim sütlü tatli yedim hafif oldugu halde mideme dokundu valla.
Afiyet olsun balim cok güzel menü ve spor
Afiyet olsun balımmmAyy tatliyi yazmamisimya
Akşam 18.00 1 dilim portakalli muhallebi, 1 bardak cay
İnşallah vercem canım mesajin altindaki subliminal sopa mesajını aldimAfiyet olsun balımmmmenü çok iyi yarın da sporla yedigin tatlının hakkını verirsinn
Allahımm sopa gösterebilecegim günlerde varmışşşİnşallah vercem canım mesajin altindaki subliminal sopa mesajını aldim
Balım gönlüm burada atıyor, o kadar çok özledimki sizi
Burdayım canım
Bravooo3 farklı basen hareketleri hepsi 90'ar tane.
50 mekik
30 sn plank yaptım artık ben yatayım sabah görüşürüz kızlar
Balim yogunsun diye bir sey diyemiyorum sıkıştırmak istemiyorumBalım gönlüm burada atıyor, o kadar çok özledimki siziBaşım fazla kalabalık şu günlerde, boş vakit bulamıyorum Şu an wc de yazıyorum başka nefes alacak bir delik yok 17sinde Antalya da olacaz, bir mahkeme işimiz var. Gitmişken ailem, dayım dahil uğrayacağımız yerler var. Onları da ihmal ettik yoğunluktan. İstanbul da noterde bir işimiz var oraya gidecek fırsat yok vekalet yollayacağım sırf bu yüzden. Mesajı atabilirsem şimdi de dışarı çıkacam, bir iki yere gidip gelmem lazım. Benim durumlarım böyle karışık şimdilik. Menü yazmaya başladıysak bende not alayım bir kenara, günlük atmaya çalışayım. Cuma tartı için yetişemem galiba evden çok erken çıkacağım. En kötü Perşembe bildiririm ya da ödem mödem demeden Cuma erken tartılırım.
Tek tek okuyup yazamadım ballarım hepinizi çok merak ediyorum ne durumdasınızİncim sizin ne mantarı topladığınızı da merak ettim, yanında olup dağ taş aramak isterdim
İnşallah hersey en kısa sürede işlerin çarçbuk bitwrde gelirsin cnmmBalım gönlüm burada atıyor, o kadar çok özledimki siziBaşım fazla kalabalık şu günlerde, boş vakit bulamıyorum Şu an wc de yazıyorum başka nefes alacak bir delik yok 17sinde Antalya da olacaz, bir mahkeme işimiz var. Gitmişken ailem, dayım dahil uğrayacağımız yerler var. Onları da ihmal ettik yoğunluktan. İstanbul da noterde bir işimiz var oraya gidecek fırsat yok vekalet yollayacağım sırf bu yüzden. Mesajı atabilirsem şimdi de dışarı çıkacam, bir iki yere gidip gelmem lazım. Benim durumlarım böyle karışık şimdilik. Menü yazmaya başladıysak bende not alayım bir kenara, günlük atmaya çalışayım. Cuma tartı için yetişemem galiba evden çok erken çıkacağım. En kötü Perşembe bildiririm ya da ödem mödem demeden Cuma erken tartılırım.
Tek tek okuyup yazamadım ballarım hepinizi çok merak ediyorum ne durumdasınızİncim sizin ne mantarı topladığınızı da merak ettim, yanında olup dağ taş aramak isterdim
Harikasın cnm ama çikileta gözümden kaçmadı14 Aralık Salı Menüm
Sabah 10.30 yarım patates kavurma, bol roka, 1 dilim peynir, salatalik, sekersiz cay
Ara 13.00 türk kahvesi, 1 minik top cikileta
Ara 17.00 1 elma
Akşam 17.30 3 kasik nohutlu pilav, 4 kasik et sote, 2 catal karnabahar
Spor; leslie 3 mil 30 dk
Su; 2 litre
TebriklerGünaydın ballarım Hayırlı Cumalar
Tartı bildirimim
Pazartesi 91.200
Bugün. 89.90
Fark -1.300 gr
Bide dün regl oldumm belki daha da fazla vermiştim