- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Ben bi form cayi iciyorum acayip iyi geliyorAllahim insanlar wcden cikamiyo ben giremiyom yok mu bunun ortasi yaaa wghdjsjsnasip et yarabbim
Gerci bu ara beslenmemi düzene sokunca bagirsaklarim da girdi gibi de
Ooo zeytinyagi icince normalmiş o zaman kız. Ona ben bile cesaret edememZeytinyağı içtim gece uyanıp içtim sabah uyanıp içtim kayısı ıslattım suya onu yedim gir çık bir kaç günde düzeldi
Sen de annem gibisin o da zor atar lavaboya kendiniBen bi form cayi iciyorum acayip iyi geliyorama bazende sanci yapiyor zor atiyom kendimi wc ye
Ooo zeytinyagi icince normalmiş o zaman kız. Ona ben bile cesaret edememgerci benim vocdansiz bagirsaklarima o bile etki etmeyebilir şaka saka o kadar da değil
Sen de annem gibisin o da zor atar lavaboya kendiniben de tık yok bi kere yesilcay icelim karsilikli dedim demez olaydim kadin bana ne icirdin diye kendinden gecti
Benim de en sevmedigim insandir yiyip kilo almayanahh canim . Valla hersey herkeae farkli geliyor. Bide su yiyip yiyip kilo almayanlar varya. Agzinin ustune bi tane vurasim geliyor.. Biz agzimiza bi lokma ekmk atsak popoya mi gider göbegemi gider diye dusunuyoruzz
KesinlikleeeeBenim de en sevmedigim insandir yiyip kilo almayankiskanclikla hic alakasi yok
Yediklerine aman dikkat incim misafir varken zor olabiliyoGünaydin canlarrrben basladimm bugun hadi hayirlisi bakalimmm. Spor yapmaya calisacagim ama firsat bulabilirsem aksama misafir var bakalim zaman ayirmaya calisacagimmm
Tünaydın ballar
Annemdeyim kahvaltıyı atlattim şükür temizimaksama cikabilirim inşallah kararliyim bugün aksam rapor veririm size
sudem34 tut beni
Aynen cnmm oyle yapicamm. Bu arada sporumu yaptimYediklerine aman dikkat incim misafir varken zor olabiliyoonlar yesin sen cay ic
Tünaydın canlarTünaydın ballar
Annemdeyim kahvaltıyı atlattim şükür temizimaksama cikabilirim inşallah kararliyim bugün aksam rapor veririm size
sudem34 tut beni
Haha cikarin vallavalla senin su sopayi bide biz cikaralim aksama tutarsin kendini belku etkili olur
BravooAynen cnmm oyle yapicamm. Bu arada sporumu yaptim
Senin moralin mi bozuk canim bugün?Tünaydın canlar
Bol sporlu az kalorili bir hafta olsun
Sana dainci-tepik bal a da kocaman bir alkış
Yok balımSenin moralin mi bozuk canim bugün?
Kiz sen benim aklımi okuyorsun ha haSenin moralin mi bozuk canim bugün?
Tişikkirlr cnmmTünaydın canlar
Bol sporlu az kalorili bir hafta olsun
Sana dainci-tepik bal a da kocaman bir alkış
Harikasın cnmmHaha cikarin vallatemiz sayilirim az yedim bugün. Sadece cayin yanina bi dilim sütlü tatlı yedim bayagi hafifti. Yarinkk sporla hallederim onu da. Artik da bir sey yemem kapattm günü cok sukur kazasiz belasiz
Bravoo
Yemekler 8 kaşık 6 kaşık olabilir.Menümü yazayımm
Başlangıç olsun
Sabah 09.00 1 bardak su
Kahvaltı
1 yumurta haslanmış
2 kasık lor kavurması
Salatalk
2 bardak cay şekersiz
Ara 11.00
Sade türk kahvesi
Ara 15.00