70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Valla ben de erken kahvalti yapiyorum esim ise giderken beraber yapiyorum onunla. Ama öğlen 13.30 a kadar sen cok cok iyi dayaniyosun ben bi iki saat sonra basliyo midem guruldamaya
Gerci psikolojik muhtemelen de

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz . Şükür gelebildim. Kizmayin valla artik hasat falan bitti cok sukur. Bu hafta oglum rahatsizdi yine onla ilgilendim. Ama artik döndümmm valla kizmayin yogunluktan geldim okudum hepsini bi turlu yazamadim ama begendim bakin okudugumu bilin yanii. enerji_kusagi canim insallah hersey yolundadir bekliyoruz seni. sudem34 korumada olmana ragmen iyi gidiyorsunn. Saricivcivcikcik ac karna kahvalti öncesi falan iciyorlar kahve ama ben icemiyorum cunku ac karna icersem ara ögun olarak ne yapsam diye kafam karisiyor

Valla ben de erken kahvalti yapiyorum esim ise giderken beraber yapiyorum onunla. Ama öğlen 13.30 a kadar sen cok cok iyi dayaniyosun ben bi iki saat sonra basliyo midem guruldamaya
Gerci psikolojik muhtemelen de
Evde olsam fil gibi yerim ben ya ders tenefüs derken fırsat olmuyor bide yanımda götürmeyince bişey duvarı mi kemireyim anca kuru çaya talim

Eskiden kahvenin yanına cikolata götürürdum bir kaç haftadır onu da götürmüyorum haftada bir falan nöbet günü yorgun ve agresif oluyorum yatismak için kendime torpil geçiyorum o gün
Hoşgeldin

Çocuklar sen nasılsın?

Bakıcılık devam mı?

Ne zamana kadar hasat yok?

Hadi gözün aydın kış geldi artık kendine vakit ayır bol bol

Bisiklet ile aran nasıl?

Hosbulduk cnmmm. Oglusum cok sukur bugun iyilesti birde bugun 4 yas asisi vardi onu yaptirdik.ben iyiyim 4 gundur diyetteyim bakalim hayirlisi. Cocuklarda oglani krese verdiler kizda okula basladi sabah gonderiyorum aksam ustu 2.45 gibi geliyor iste o var sadece yani. Oglani vermeleride adamlar cocuklar ne iaterse onu yapiyorlar benim oglan herseyi paylasir yeter ki oynayacak arkadas bulsun ama diger cocuk benimkinin oyuncaklarina bu benim bu benim diyince cocugum hakli olarak gecinemiyorlar yani onumuzdeki zeytin zamanina kadar yok ama esim yeni bahce yaptiriyor onumuzdeki hafta onla ilgilenicez bakalim. Aynen artik kendime daha cok zaman ayircam. Kosu bandi dicektin galiba hergun binmeye calisiyorum 45 dk ama artik lesliyede baslayacagim bakalim
Sen neler yapiyorsun cnmm. Cocuklarla ugrasmak ta zor ya sizin icin

Hosgeldin canım niye kizalim ama keske gelebilsen düzenli daha güzel olurdi❤ iyi hafiflemis isleriniz cok sukur gözünaydın
Tartildin mi ne durumdasin?
İsyerine kahvenin yanina cikileta götürmek mi Allahim bana da nasip et yarabbiim
Evet evde bos olmak kesinlikle cok cok zor.. o yönden iyisin ders flan firsatin olmuyo
Havalar sogudu bu ara ben de cay icer oldum normalde pek icmem ama bir de geceleri ac uyuyorum tabi mecbur caya talim senin hesap

Tartildim cnm baya salmistim ama kocam bile biraz kilo versen iyi olur diyince o 17 kilo verdigim zamandaki gibi yapiyorum yine.
Sali 91.300
Bugun 90.800
Fark .-500

Ben eliptik bisiklet aldın sandım ya bisiklet daha kolay gibi geliyor bana

Koşu bandı da hem havalı hem pahalı

Aranızda güzel bir frekans olur artık

Benimde eşim kiloma laf etmişti 83 kiloyken 66 ya kadar düşmüştüm ona kızıp

Motivasyon kaynağı adamlar
Ha ha aynen ya ben çok pisbogazim ya ağzım hiç boz durmaz az önce yeşilçay içtim ondan önce sütlü köpüklü ondan önce çay ondan önce Türk kahvesi ondan önce yine çay bunlar sadece evdekiler

Olacak canım iş yerinde içtiğin latte makiyato ekspresso resimleri atarsın bize
Tartildim cnm baya salmistim ama kocam bile biraz kilo versen iyi olur diyince o 17 kilo verdigim zamandaki gibi yapiyorum yine.
Sali 91.300
Bugun 90.800
Fark .-500
Vuu süper devamı gelsin inşallah

İnsallah cnmm olacak valla oyle ya bu adamlar adami deli eder ama gorcek o. Bide adam beni tanidiginda da ben kiloluydum ironiye bakkk valla hep beraber yapalim eskisi gibi listeler tartilarrr gelsinnn

Sudem birde o kadar icecegi nasil iciyorsun ben dokunur diye icmeye korkuyorum midene falan dokunmuyor mu

Kaç kiloydun İnci?

Ben de 68 filan idim hiç 67 altına hiç inmemistim
Canim ben 98 ile baslamistim gecen yil 3 ayda 18 kilo verdim 80 e dustum. Sonra cocuklar geldi ramazan girdi falan derken biraktim. Simdi yine 90im iste. Ama bu kez 65 e kadar devamm. Cok arastiriyorum onlar yapiyor bende yaparim diye basliyorum. Yani yaza bu is bitmesi lazim. Bi vereyim korumayi da nasil yapacagimi arastircam. Ama ilk hedef 80 bakalim
Lesli ip yurumu birazda egzersiz. Simdi ekmegi kestim seker hamur isi klasik seylerden vazgectim. Birde 4 gunde 500 gr gitti ama onumuzde ki hafta bunu 2 kilo falan gibi vermeyi dusunuyorumm. Birde ablam o kosu bandini bosuna falan aldin sen dedi iyice gicik oldum hirslandim

Sudem birde o kadar icecegi nasil iciyorsun ben dokunur diye icmeye korkuyorum midene falan dokunmuyor mu
Yok canım dokunmuyor.
Okulda çay fincani ile içiyorum.
Evde de normal klasik çay bardağı ile.
Yeşilçay zaten bugün bir tane şimdi içtim .
Kahve de günde iki Türk kahvesi çok gelmiyor.
Bir sabah bir öğleden sonra.
Eşin ile tanışıp evlendiğinde kaç kilo idin?
sudem34 kac kilo ile basladin cnm sen.
82.9 ile başladım.
66 ile bitirdim.

Şimdi 71.3 işte.

Ben calisirken kahveyi 2 3 iciyordum carpinti yapmaya basladi o yuzden 1 e indirdim. 75 80 varmisimdir. Aslinda benim ust bolgede sikinti yok popo ve basen varr
Ay ne guzel vermissinn ya keske bende verebilsemm

Ben calisirken kahveyi 2 3 iciyordum carpinti yapmaya basladi o yuzden 1 e indirdim. 75 80 varmisimdir. Aslinda benim ust bolgede sikinti yok popo ve basen varr
Ay ne guzel vermissinn ya keske bende verebilsemm
Verdiğimiz kilo aynı inci
Bende 17 verdim sende 17 vermişsin.
Farkımız yok yani.
75-80 isen tekrar o kiloya inince baua fark olur.
Geçen sene inmişsin zaten 80 e

Verdiğimiz kilo aynı inci
Bende 17 verdim sende 17 vermişsin.
Farkımız yok yani.
75-80 isen tekrar o kiloya inince baua fark olur.
Geçen sene inmişsin zaten 80 e
Aynen 80 indigimde herkes baya ayy nasil verdin daha vercen mi cok iyi olmus diyetisyene mi gittin gibi tepkiler gostermisti. Bu kez daha fazlasini yapmak istiyorum. Bi kez yaptiysam bi daha yaparim.

Ayy bu erkekler hep mi hadsiz olur yaaa..
Benimki de nisanliyken ben diyetteyim kacamak gunumde bulustuk. Hadi waffle yiyim dedim ama kac haftadir cikileta yemiyorum canim istedi yani kacamak gununde hakkmi kullaniyim dedim zayiflicam falan diyorum sohbet ediyoruz demesin mi bana waffle yiyerek mi zayiflican diye sonra bunu diyen adama 12 kilo verip 42 beden gelinliği 36 beden olarak yeniden diktirme şoku shjxjs
Simdi o da benimle diyette ama. Kilo veremiyroum diye agliyo bak yine sinirlendim ondan once zayifliyim da görsün koca göbek
İnsallah cnmm olacak valla oyle ya bu adamlar adami deli eder ama gorcek o. Bide adam beni tanidiginda da ben kiloluydum ironiye bakkk valla hep beraber yapalim eskisi gibi listeler tartilarrr gelsinnn
Evet menü yazmaya devam etsek iyi olabilir.
Valla bi kere yapan yine yapar daha iyisini yapar.. bu sefer sıfirdan değil tecrübelerden başlıyosun

Ama her gün 1 mesaj bile olsa gelmeye çalışırsan sevinirim kendi adima.. bu sekilde her an birakti gibi bi algi olusuyo bende. Grup motivasyonu icin önemli bir sey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…