- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
aynen yaa yazın açık havadan iştah açılıyo kışın vücut depoya alıyo ne zaman zayıflıcez anacımmKış geldi ya vücut yağ depoluyor galiba
İştah degil bendeki aç gözlülüksınırlı yesem olacak ama gözüm aç
Babanın bitirmesine sevindim.
Ablan teyzen kaliteli vakit geçirmiş olman da çok hoş.
Ablam iyi ya yeğenime araba aldı kendi çapında uğraşıyor.
Yazın inşallah acity filan yaparız
Oğlan tanımlanmamış astım dedi dr.gecen ay saçımı boyadım evde bir de Ihlamur fazla icirdik onda bile kurup atağı gecirdi.
Kilo vermesekte korumayı becerseydik keşkeyılbaşından beri 6.5 kilo aldım
oo canım mükemmelSelam canlar
Kilom 72.5
Diyet ve spor olmazsa olacağı bu tabi geçen hafta bir iki karnabahar salatası vs yiyip az geldim bu hafta yiyince Kh şiştim yine
Neyse bugüne gelelim yürüyüşten geldim şimdi 7410 adım olmuşhiç yoktan iyidir
Benim moral bozuk olunca ,kafaya birşeyi takınca iştah kesiliyoraynen yaa yazın açık havadan iştah açılıyo kışın vücut depoya alıyo ne zaman zayıflıcez anacımm
canım tarçın zencefilli hindistan cevizi yağlı türk kahvesi içmeyi dene sonra da telvesini iç bak iştah kalıyor muüstüne de ılık su
sağol canım
ayy Acity de çok güzel yaa olur
canım vitamin verseniz d vitamini de iyi bağışıklık için,keçi sütü yoğurdu olabilir,zerdeçal güzel
aynen yaa olduk diyoruz bu bize yeter ama rahat yiyince de işte
oo canım mükemmel
ikindi vakti çay saati oluyo di mi öğretmenler odasında ay nasıl dayanılır
İnşallah canımYaa sabah uykudan uyanmak istemiyorum çok tatlı geliyor havada karanlık ya
İnşallah olur devlet işi.
Kış geldi ya vücut yağ depoluyor galiba
İştah degil bendeki aç gözlülüksınırlı yesem olacak ama gözüm aç
Babanın bitirmesine sevindim.
Ablan teyzen kaliteli vakit geçirmiş olman da çok hoş.
Ablam iyi ya yeğenime araba aldı kendi çapında uğraşıyor.
Yazın inşallah acity filan yaparız
Oğlan tanımlanmamış astım dedi dr.gecen ay saçımı boyadım evde bir de Ihlamur fazla icirdik onda bile kurup atağı gecirdi.
Kilo vermesekte korumayı becerseydik keşkeyılbaşından beri 6.5 kilo aldım
Ben de sabit geldim cunku dun kaçamak yaptim yine yine yine.Selam canlar
Kilom 72.5
Diyet ve spor olmazsa olacağı bu tabi geçen hafta bir iki karnabahar salatası vs yiyip az geldim bu hafta yiyince Kh şiştim yine
Neyse bugüne gelelim yürüyüşten geldim şimdi 7410 adım olmuşhiç yoktan iyidir
kıyamam ya üzülme kötü şeyler olmadan iştahın gitsinBenim moral bozuk olunca ,kafaya birşeyi takınca iştah kesiliyoro da olmasın yani uyku filan kalmıyor bu sefer
İstah da değil kız diyom ya pisbogazlik tamamen
İkili canım bizim okul sabah gidiyorum karanlıkta öğlen saatlerinde geliyorum .
Pandemi var diye kalabalıkta yiyip içmiyorum bidebiraz cinsim anliycan
Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişlerkıyamam ya üzülme kötü şeyler olmadan iştahın gitsin
benim için bir kez dene noluuurr
hıım anladım canım o zaman evde yiyosun daha çok
olabilir canım tabi temkinli olmak çok daha güzel
ben en çok ikindi vakti bozuyorum da ondan sordum
Yaa ben hazırlamaya acaip üşeniyorum bu ara hazır olsa fil gibi olurum yemekten evde benden başka yemek yapan yok ondan tombik değilimİnşallah canım
Ben de sabit geldim cunku dun kaçamak yaptim yine yine yine.
Şu masanin basinda calisip calisip kendime ödül verme aliskanligimdan vazgecmem gerek. Ders calisirken cok yiyorum ya.
Yine güzel adımların
10 bin yapmaya çalışıcam canım biliyosun bayağı faydalı oluyorKişi kendinden bilir işi diye boşa dememişleröğlen gelince öküz gibi yediğim için ikindi vakti tok oluyorum anca elma filan
Kahve iştahı kesiyor baya sabah sert bir sade kahve içiyorum duble iyi geliyor
Protein alınca acikilmiyor sen muhtemel sporu yardirinca acikiyorsun10.000 adım yine devam mı her gün.
Yağlar sıcak tutacak kışın usumuycez10 bin yapmaya çalışıcam canım biliyosun bayağı faydalı oluyoryok cnm her gün aynı ikindiler ikindiler 5 çayları ama artık o kahveden içiyorum çözdüm gibi sorunu
hımm o zaman verirsin yaa
ben de bu sabah 63.5 tum yaa
boşver doğanın kanunuYağlar sıcak tutacak kışın usumuycezbenim toto kocaman oldu
HahaYaa ben hazırlamaya acaip üşeniyorum bu ara hazır olsa fil gibi olurum yemekten evde benden başka yemek yapan yok ondan tombik değilim
Hee ben eve abartılı alıyordum da oğlan a vermeyi kesince bende almayı kesmek zorunda kaldımHahaben de hazirlamiyorum ki hazir abur cuburlardan yiyorum yoksa ona zamanim yok derse anca zaman ayirabiliyorum.
Ben aslinda öyle asiri kalorili yemek yapmiyorum yemiyorum da. Sisko olmamin sebabi tamamen abur cuburlar onlarla iliskimi tamamen bitirsem hizli veriyorum aldigimi da
Haha o zaman oglun seni frenlemis bu konuda biraz iyi olmusHee ben eve abartılı alıyordum da oğlan a vermeyi kesince bende almayı kesmek zorunda kaldım
Ancak ya gizli gizli yiycem canı çekmesinonu da ben pek yapmak istemiyorum biri yer biri bakar hesabı gizli yesem evde gorecek markette alirken görecek
Bende seni çok merak ettim kaç gündür aklımdasın.Ballarım tek tek yazamadım, biraz eşimle sorunlarım var, gönlüm burada, cuma tartıyı unuttum ve araya da vakit girdi yazamadım, kilomda bir değişiklik yok. Spora hiç vakit ayıramıyorum. Yarın şehir dışında olacağım. Gittiğim yerde biraz daha vaktim olacak gibi, alıntı yaptığım ve okuyamadığım mesajları da okuyup yazacağım. Bu vesileyle diyete dönerim inşaallah. Sizleri seviyor ve çok öpüyorum
Burdaki sert kahve hangisi canım? Filtre mi?Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişleröğlen gelince öküz gibi yediğim için ikindi vakti tok oluyorum anca elma filan
Kahve iştahı kesiyor baya sabah sert bir sade kahve içiyorum duble iyi geliyor
Protein alınca acikilmiyor sen muhtemel sporu yardirinca acikiyorsun10.000 adım yine devam mı her gün.
SüperGünaydın kızlar❤
Kilo bildirimim
En son 69.7 hatta bi ara 70 i gördüm
Bugün: 68.9
Fark: 800 gr
Sade duble Türk kahvesi balımBurdaki sert kahve hangisi canım? Filtre mi?
Ya ben filtreyi bi ara sevecek gibi oldum ama yook barışamadı yildizimizaslinda saglikli beslenme acisindan cok avantajli demle demle ic özellikle benim gibi çayla arasi olmayan biri icin
Neyse artik ben turk kahvesi nescafe yesil cay devam
Oo türk kahvesiyse ben de icerim o zamanSüper
Sade duble Türk kahvesi balım
Okulda her gün içiyorum bi kendime geliyorum
Bende bildirim yapayım
15 gibi ancak tartıldim sabah unuttum çünkü okula gittim ordan işim vardı onu hallettim.
72.8 gördum hafta içi
71.3 geldim
8.40 gibi kahvaltı yapıyorum ilk tenefüste soğuk sandviç ya da tost küçük bir tane.Oo türk kahvesiyse ben de icerim o zamanac iciyosun galiba? Midene dokunuyo mu?
Tebrikler balim gayet iyisin korumaya gore