70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

aynen yaa yazın açık havadan iştah açılıyo kışın vücut depoya alıyo ne zaman zayıflıcez anacımm
canım tarçın zencefilli hindistan cevizi yağlı türk kahvesi içmeyi dene sonra da telvesini iç bak iştah kalıyor mu üstüne de ılık su
sağol canım
ayy Acity de çok güzel yaa olur
canım vitamin verseniz d vitamini de iyi bağışıklık için,keçi sütü yoğurdu olabilir,zerdeçal güzel
aynen yaa olduk diyoruz bu bize yeter ama rahat yiyince de işte
oo canım mükemmel
ikindi vakti çay saati oluyo di mi öğretmenler odasında ay nasıl dayanılır

Benim moral bozuk olunca ,kafaya birşeyi takınca iştah kesiliyor o da olmasın yani uyku filan kalmıyor bu sefer

İstah da değil kız diyom ya pisbogazlik tamamen

İkili canım bizim okul sabah gidiyorum karanlıkta öğlen saatlerinde geliyorum .

Pandemi var diye kalabalıkta yiyip içmiyorum bide biraz cinsim anliycan

İnşallah canım
Ben de sabit geldim cunku dun kaçamak yaptim yine yine yine.
Şu masanin basinda calisip calisip kendime ödül verme aliskanligimdan vazgecmem gerek. Ders calisirken cok yiyorum ya.
Yine güzel adımların

kıyamam ya üzülme kötü şeyler olmadan iştahın gitsin
benim için bir kez dene noluuurr
hıım anladım canım o zaman evde yiyosun daha çok
olabilir canım tabi temkinli olmak çok daha güzel
ben en çok ikindi vakti bozuyorum da ondan sordum

Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler öğlen gelince öküz gibi yediğim için ikindi vakti tok oluyorum anca elma filan

Kahve iştahı kesiyor baya sabah sert bir sade kahve içiyorum duble iyi geliyor

Protein alınca acikilmiyor sen muhtemel sporu yardirinca acikiyorsun 10.000 adım yine devam mı her gün.

İnşallah canım

Ben de sabit geldim cunku dun kaçamak yaptim yine yine yine.
Şu masanin basinda calisip calisip kendime ödül verme aliskanligimdan vazgecmem gerek. Ders calisirken cok yiyorum ya.
Yine güzel adımların
Yaa ben hazırlamaya acaip üşeniyorum bu ara hazır olsa fil gibi olurum yemekten evde benden başka yemek yapan yok ondan tombik değilim

10 bin yapmaya çalışıcam canım biliyosun bayağı faydalı oluyor yok cnm her gün aynı ikindiler ikindiler 5 çayları ama artık o kahveden içiyorum çözdüm gibi sorunu
hımm o zaman verirsin yaa
ben de bu sabah 63.5 tum yaa

Yağlar sıcak tutacak kışın usumuycez benim toto kocaman oldu

Yaa ben hazırlamaya acaip üşeniyorum bu ara hazır olsa fil gibi olurum yemekten evde benden başka yemek yapan yok ondan tombik değilim
Haha ben de hazirlamiyorum ki hazir abur cuburlardan yiyorum yoksa ona zamanim yok derse anca zaman ayirabiliyorum.
Ben aslinda öyle asiri kalorili yemek yapmiyorum yemiyorum da. Sisko olmamin sebabi tamamen abur cuburlar onlarla iliskimi tamamen bitirsem hizli veriyorum aldigimi da

Hee ben eve abartılı alıyordum da oğlan a vermeyi kesince bende almayı kesmek zorunda kaldım

Ancak ya gizli gizli yiycem canı çekmesin onu da ben pek yapmak istemiyorum biri yer biri bakar hesabı gizli yesem evde gorecek markette alirken görecek

Haha o zaman oglun seni frenlemis bu konuda biraz iyi olmus

Ballarım tek tek yazamadım, biraz eşimle sorunlarım var, gönlüm burada, cuma tartıyı unuttum ve araya da vakit girdi yazamadım, kilomda bir değişiklik yok. Spora hiç vakit ayıramıyorum. Yarın şehir dışında olacağım. Gittiğim yerde biraz daha vaktim olacak gibi, alıntı yaptığım ve okuyamadığım mesajları da okuyup yazacağım. Bu vesileyle diyete dönerim inşaallah. Sizleri seviyor ve çok öpüyorum

Bende seni çok merak ettim kaç gündür aklımdasın.

İnşallah feraha çıkarsın.

İster burda ister özelde anlatmak istersen dinlemeye hazırım.

Burdaki sert kahve hangisi canım? Filtre mi?
Ya ben filtreyi bi ara sevecek gibi oldum ama yook barışamadı yildizimiz aslinda saglikli beslenme acisindan cok avantajli demle demle ic özellikle benim gibi çayla arasi olmayan biri icin
Neyse artik ben turk kahvesi nescafe yesil cay devam

Günaydın kızlar❤

Kilo bildirimim
En son 69.7 hatta bi ara 70 i gördüm
Bugün: 68.9
Fark: 800 gr
Süper
Sade duble Türk kahvesi balım
Okulda her gün içiyorum bi kendime geliyorum

Bende bildirim yapayım

15 gibi ancak tartıldim sabah unuttum çünkü okula gittim ordan işim vardı onu hallettim.
72.8 gördum hafta içi
71.3 geldim

Oo türk kahvesiyse ben de icerim o zaman ac iciyosun galiba? Midene dokunuyo mu?

Tebrikler balim gayet iyisin korumaya gore

Yok Civcivim
Oo türk kahvesiyse ben de icerim o zaman ac iciyosun galiba? Midene dokunuyo mu?

Tebrikler balim gayet iyisin korumaya gore
8.40 gibi kahvaltı yapıyorum ilk tenefüste soğuk sandviç ya da tost küçük bir tane.

6.30 da kalktığım için baya aç oluyorum 2 saat anca dayanıyorum yani bazen 7.50 de yapıyorum kahvaltıyı.

9.30 da ya da 10.20 de ki tenefüste de kahvemi içiyorum.

Tamam sonra kendime geliyorum

Öğlen 13.30 a kadar geberiyorum açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…