- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Hoşgeldin İncim, gidişin uzayınca merak ettik haliyle, geç olsun da güç olmasınİyi aksamlar kizcelerimmm ben geldimm
Aslinda hala yoldayim bi yarim saate evdeyim insallahbu arada benim tatil uzayinca gelemedim. Bi kac kez girmeyi denedim yazayim diye ama acilmadi bende ugrasmadim. Ama hic sormayin muhtemelenn bol kiloyla geri donuyorum ama olsun yarin yeni bi baslangicla geliyorum kendimi o sekilde hazirladim. Gecmisi eve gidip biraz dinlenince okumayi dusunuyorum. Ama yarin da gelebilirim bi dinleneyimde. Sizleri opuyoreeee
Balım keşke bende o kadar korksam ya, çok rahatım porsiyon konusunda8 kaşıktan aşağı yeme bence de.
Bakliyat,sebze farketmez.Zaten if gibi bir şey yaptığın.Pilavdan da korkma o kadar.3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek zaten.Yemek değil bize kilo aldıran tatlı zaten.
Eyvah eyvah, kuşum bu erkenden gidişin vukuat habercisi mi yoksa erkenden uyuyayım sabah olsun şeysi mi pek bilemedimBence siz hakli ciktiniz çünkü su an asiri acıktım az geldi yemek sanirim
Gozumun önünden ayva tatlilari geciyo
1 haftadir yapcam bi türlü şöyle güzel bi ayva bulup yapamadim gerci bazen tipi kötü olanlardan tatli daha güzel oluyo da
Afiyet olsun balım bence güzel menün suyu da gece yatana kadar arttirirsin zaten tamamdir
İnsallah cnmmHadi bakalım balım güzel bi başlangıç olsun inşallah
Hosbulduk canimm.insallah almamisimdir ama hicc sanmiyorummHoşgeldin İncim, gidişin uzayınca merak ettik haliyle, geç olsun da güç olmasınÖnemli olan sağlıcakla dönmendi. İnşaallah çok almamışsındır Güzelce dinlen, kafanı motivasyonunu hemencecik topla gel balım
Akşam yemeği beni kurtarıyor balımAfiyet olsun canım, meyveler sırıtmıyor menün de, saati de çok geç değil en azındançubuk krakeri de 1 tane iyi yemişsin valla, ben yediğimde 10dan aşağı pek olmuyor
Günaydın canımGünaydinn ballarrryeni gune Basliyoruzz hadi hayirlisi
Önemli olan pes etmemek balım hosgeldin yenidenİyi aksamlar kizcelerimmm ben geldimm
Aslinda hala yoldayim bi yarim saate evdeyim insallahbu arada benim tatil uzayinca gelemedim. Bi kac kez girmeyi denedim yazayim diye ama acilmadi bende ugrasmadim. Ama hic sormayin muhtemelenn bol kiloyla geri donuyorum ama olsun yarin yeni bi baslangicla geliyorum kendimi o sekilde hazirladim. Gecmisi eve gidip biraz dinlenince okumayi dusunuyorum. Ama yarin da gelebilirim bi dinleneyimde. Sizleri opuyoreeee
Balım aksam bir sey yememis sayilirsin zaten afiyet olsunn31 Ekim menüm
Sabah 08.10 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.30/ 2 kaşık sucuklu yumurta domates salatalık 5 tane zeytin ince dilim peynir şekersiz çay
Öğle yemeği 15.00 / 1 şiş ızgara et 1 şiş ızgara tavuk bol limonlu salata 1 bardak ayran biraz ekmek
Ara öğün 18.00 şekersiz çay 1 tane kraker çubuk
Ara öğün 19.30 / 1 tane elma küçük salkım üzüm
Çay kahve serbest
Spor yok
4 lt suyumu tamamladım
Misafirliğe gittim kızlar akşam normalde birşey yemiyorum akşamları mecbur yemek zorunda kaldım ayıp olmasın diye mahzur görün bugün beni ballarım
Acı yok rocky diye bagirsaydin kaslarına belki gaza gelirlerdi balım3-5 squat, 3-5 mekik vs yaptım balım ama yok, hala kaslarım ağrıyormuşAğırlıkla çalışıyorumya bir kaç seferdir, benzer hareketleri yapayım dedim, kasılmaya başlayan her yerim acıyor Neyse az daha dinlensin bakim kuzucuklar, yarın acımak yok
Kesinlikle tatli ve abur cuburu kesince asiri farkediyo.8 kaşıktan aşağı yeme bence de.
Bakliyat,sebze farketmez.Zaten if gibi bir şey yaptığın.Pilavdan da korkma o kadar.3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek zaten.Yemek değil bize kilo aldıran tatlı zaten.
Tartilmadim balımBalım moralin bozulacaksa Cuma'ya kadar şey etme o zaman, hiç riske atma
Yok balım vukuat yokEyvah eyvah, kuşum bu erkenden gidişin vukuat habercisi mi yoksa erkenden uyuyayım sabah olsun şeysi mi pek bilemedimAçlığa dayandıysan ödemleri çabuk atacaksın bi de orası var
Sağol balımarttırsam iyi de hala su içmedim off ya, oturdum kahve içiyorum
Balım bence de pisman olma cunku bu fazlaligi atmak en fazla 2 gununu alcak.. hizli alınıp bekletmeden verilen kilo kolay veriliyo zaten. O yüzden sıkıntı yok benceEvet aci gercek 91 olsun pismanmiyim hayirr
Yaaaa cok saoll balimmm valla hic boyle bi yorumu beklemiyordumm.Önemli olan pes etmemek balım hosgeldin yeniden
Balım aksam bir sey yememis sayilirsin zaten afiyet olsunn
Acı yok rocky diye bagirsaydin kaslarına belki gaza gelirlerdi balım
Kucukken öyle bi cizgi film vardi (cizgi film mi baska bir sey mi bilmiyorum hayal meyal) bi cocuk vardi kosarken yururken falan organlarini konustururlardi. İcerde hep beraber osmanlidaki topcular gibi calisirlardio aklima geldi
Kesinlikle tatli ve abur cuburu kesince asiri farkediyo.
Dedigin gibi yemege öyle pek duskun degilim zaten
Tartilmadim balımo cesareti bulamadim kendimde
Yok balım vukuat yokbi süre asiri tatli krizim tuttu ama kendimi oyaladm sonra unuttum gittim Allahtan unuttum yoksa hos seyler olmayabilirdi
Balım bence de pisman olma cunku bu fazlaligi atmak en fazla 2 gununu alcak.. hizli alınıp bekletmeden verilen kilo kolay veriliyo zaten. O yüzden sıkıntı yok bence
Zaten bizim hatamiz orda. 10 kilo almayi bekleyene kadar hemen 1 kilo alinca müdahale etseydik su an her sey farkli olurdu
Teşekkürler balımBalım aksam bir sey yememis sayilirsin zaten afiyet olsunn
Çiçeğim ne yaptın spora diyete adapte olabildin mi?Diyet ve spor yapmadım çiçeğimilk gün diyet kahvaltı ile başlayıp öğlen yemeğinden normal yeme düzenime döndüm.
Bugün adam gibi yürüdüm uzun zamandır yapmıyordum.2 saati rahat bulmuştur.
Yok canım mesela en son ki mesele yazılı haftası çocuklar yapamazda takdir teşekkür alamazsa yazılıda diye üzülüp uyuyamadımbir öncekinde deneme sınavı vardı benim oğlan ne yapacak öğrencilerim ne yapacak stresten uyuyamadım halbuki hayatın akışında sıradan şeyler bunlar.14 yıllık yaptığım işim yani şimdi nerden çıktı bu takıntı anlamıyorum.Regl haftası ya hormonal değişiklikler dengesiz yapıyor.
Bir öncekinde de babası uyuz olmuş bir öğrencim vardı sınıfa bulaşır mı yanındaki çocuğa aceba bulaştı mi diye kaç gün uyumadım.
Tünaydın çiçeğimTünaydın ballarım
Ha haBalım keşke bende o kadar korksam ya, çok rahatım porsiyon konusundaAz daha kıssam çok acayip kilolar verecem ama
Cuma dan beri daha pozitifim şükürÇiçeğim ne yaptın spora diyete adapte olabildin mi?
Hormonların yakanı bırakmıştır inşaallah, hala takma durumun devam ediyor mu?
Boşvermeye bak balım, bazen gerçekten boşvermek gerekiyor, üzme kendini ne olacaksa olsun, tedbirimizi aldıktan sonra gerisi bizi de aşıyor çünkü hayatta her şeye hakim olamıyoruz... Unuttun karpe diemi iyice..
Pilav, dolma, kısır, çiğköfte türevi birbirinin az çok benzeri olan bu şeyleri seviyorum balımHa hapilav seviyon he mi balım bende pirinç pilavı severim bulgur pek sevmiyorum ama rahmetli babam her gün bulgur yese bıkmazdi ama biz bıktık sevdiğin tattan fazla kısma yemek yemek mutluluk demek
Cuma dan beri daha pozitifim şükürher gün evi süpürmek toplamak kafamı da daha derli toplu yaptı.Hayat bir bütün gerçekten işleri beyinde biriktirmemek lazım.Bir yerlerden başlamak lazım.
Hafta sonu her gün dışarı çıktım hava da güzeldi iyi geldi .
Carpe diem e devam etmek lazım.
Bugün güne güzel başladım.Aksamdan saçımı düzleştirdim.Kocaman küpelerimi taktim.Paltomu çıkardım dolaptan hep aynı paltoyu giyiyordum tembellikten
Kendimi mutlu eden beni ben yapan şeylere daha çok vakit ayırmam lazım.
Aynen herşeyin hayırlısı diyip devamke.
Mutlu olmayi beklemek yerinde mutlu olalım inşallah.
Öpüyorum seni
Naptin balim yüklendin miSaricivcivcikcik şu an hunharca spor yapmaya gidiyorum, senin gibi acı yok Rocky deyip deyip yüklenecem