70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşgeldin İncim, gidişin uzayınca merak ettik haliyle, geç olsun da güç olmasın Önemli olan sağlıcakla dönmendi. İnşaallah çok almamışsındır Güzelce dinlen, kafanı motivasyonunu hemencecik topla gel balım

8 kaşıktan aşağı yeme bence de.

Bakliyat,sebze farketmez.Zaten if gibi bir şey yaptığın.Pilavdan da korkma o kadar.3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek zaten.Yemek değil bize kilo aldıran tatlı zaten.
Balım keşke bende o kadar korksam ya, çok rahatım porsiyon konusunda Az daha kıssam çok acayip kilolar verecem ama

Eyvah eyvah, kuşum bu erkenden gidişin vukuat habercisi mi yoksa erkenden uyuyayım sabah olsun şeysi mi pek bilemedim Açlığa dayandıysan ödemleri çabuk atacaksın bi de orası var
Sağol balım arttırsam iyi de hala su içmedim off ya, oturdum kahve içiyorum

Hosbulduk canimm.insallah almamisimdir ama hicc sanmiyorumm birazdan o kotu tabloyla karsilasacagizz

Önemli olan pes etmemek balım hosgeldin yeniden
Balım aksam bir sey yememis sayilirsin zaten afiyet olsunn
Acı yok rocky diye bagirsaydin kaslarına belki gaza gelirlerdi balım
Kucukken öyle bi cizgi film vardi (cizgi film mi baska bir sey mi bilmiyorum hayal meyal) bi cocuk vardi kosarken yururken falan organlarini konustururlardi. İcerde hep beraber osmanlidaki topcular gibi calisirlardi o aklima geldi
8 kaşıktan aşağı yeme bence de.

Bakliyat,sebze farketmez.Zaten if gibi bir şey yaptığın.Pilavdan da korkma o kadar.3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek zaten.Yemek değil bize kilo aldıran tatlı zaten.
Kesinlikle tatli ve abur cuburu kesince asiri farkediyo.
Dedigin gibi yemege öyle pek duskun degilim zaten
Balım moralin bozulacaksa Cuma'ya kadar şey etme o zaman, hiç riske atma
Tartilmadim balım o cesareti bulamadim kendimde
Yok balım vukuat yok bi süre asiri tatli krizim tuttu ama kendimi oyaladm sonra unuttum gittim Allahtan unuttum yoksa hos seyler olmayabilirdi
Evet aci gercek 91 olsun pismanmiyim hayirr
Balım bence de pisman olma cunku bu fazlaligi atmak en fazla 2 gununu alcak.. hizli alınıp bekletmeden verilen kilo kolay veriliyo zaten. O yüzden sıkıntı yok bence
Zaten bizim hatamiz orda. 10 kilo almayi bekleyene kadar hemen 1 kilo alinca müdahale etseydik su an her sey farkli olurdu

Yaaaa cok saoll balimmm valla hic boyle bi yorumu beklemiyordumm. cok mutu ettin benii cok haklisinn sabah sporumu yaptim bilee. Aksamda egzersize basliyacagim hadi hayirlisi diyelim o zaman

Çiçeğim ne yaptın spora diyete adapte olabildin mi?

Hormonların yakanı bırakmıştır inşaallah, hala takma durumun devam ediyor mu?
Boşvermeye bak balım, bazen gerçekten boşvermek gerekiyor, üzme kendini ne olacaksa olsun, tedbirimizi aldıktan sonra gerisi bizi de aşıyor çünkü hayatta her şeye hakim olamıyoruz... Unuttun karpe diemi iyice..

Balım keşke bende o kadar korksam ya, çok rahatım porsiyon konusunda Az daha kıssam çok acayip kilolar verecem ama
Ha ha pilav seviyon he mi balım bende pirinç pilavı severim bulgur pek sevmiyorum ama rahmetli babam her gün bulgur yese bıkmazdi ama biz bıktık sevdiğin tattan fazla kısma yemek yemek mutluluk demek
Cuma dan beri daha pozitifim şükür her gün evi süpürmek toplamak kafamı da daha derli toplu yaptı.Hayat bir bütün gerçekten işleri beyinde biriktirmemek lazım.Bir yerlerden başlamak lazım.

Hafta sonu her gün dışarı çıktım hava da güzeldi iyi geldi .

Carpe diem e devam etmek lazım.

Bugün güne güzel başladım.Aksamdan saçımı düzleştirdim.Kocaman küpelerimi taktim.Paltomu çıkardım dolaptan hep aynı paltoyu giyiyordum tembellikten

Kendimi mutlu eden beni ben yapan şeylere daha çok vakit ayırmam lazım.

Aynen herşeyin hayırlısı diyip devamke.

Mutlu olmayi beklemek yerinde mutlu olalım inşallah.

Öpüyorum seni

Pilav, dolma, kısır, çiğköfte türevi birbirinin az çok benzeri olan bu şeyleri seviyorum balım Diyetteyiz diye geçen kepekli pirinç aldım Pirinci gözümde daha masum yapıyor, kendimi kandırdığım gibi beynimi de kandırabilir miyim dersin
Balım bulgur sevilmez mi ya, o da pirinç gibi candır, canandır Baban işi biliyormuş Benim baba da taze fasulye hastası, her gün yesin bıkmaz nasıl bir aşk nasılll anlatamam Bu yüzden annemin haklı çok sitemleri olmuştur

Ne iyi yapmışsın kendinle ilgilenerek, ve ne güzel şeyler yazmışsın, umarım hiç unutmazsın bunları, enerjin hiç düşmesin, mutluluk çok insana yakışıyor, bunlardan biri de sensin

1 Kasım Menüm

08:00
2 yk yulaf + 300 ml süt+ yarım muz

12:00
1 yumurta+1 patates+1yk toz permasan ile omlet, 1/2 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates salatalık

17:00
1 tabak sebzeli tavuk haşlama,
1 dilim ekmek, 1 yk tahin-pekmez,
1/2 mandalina, 3 yk nar

22:00 çeyrek avokado (şifa niyetine)

Su 2,5 lt
Spor 25 dk kardiyo bisiklet
15 dk tüm vücut antrenmanı
5 dk esneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…