70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

30 Ekim Cumartesi Menüm

Sabah 08:00
4 yk yulafı 400 ml kadar süt ile pişirdim, içine 1 muz doğradım, üzerine bolca tarçın 😋 Tadını beğendim, bunun yarısını sonra yedim.

11:00
3 mantar, 2 biber, 1 yumurta ile az yağlı omlet, 1 kk peynir, domates, salatalık, roka, tere, 1/2 dilim ekmek

14:00 sütlü yulafın kalan yarısı

18:00
1 kalçalı but tavuk ızgara
2 büyük kaşık meyhane pilavı (sebzeyi bol kullandım), biraz yeşillik

5-6 çay, 1 yeşilçay, 1 filtre kahve

Su: 3 lt,
Spor 40 dk bölgesel egzersiz (ağırlıklı)

**Galiba yulaf bana dokunuyor, karnım çok şişti, ishal oldum ve kaşıntım oldu. Sporu da zorlanarak yaptım., çarpıntım oldu

Teşekkür ederim balım keşke içmeseydin kuzum birşey olmaz artık içmişsin sorun yapma vaktin varsa 30 mekik 50 tane ip atla bal 😘
Agiz kenariyla ceza vercen mi dedim borclu ciktim iyi mi:deli:keske sesimi cikarmasaydim:KK53:
Bugün yaparim lalem☺️
Ben öyle içime de atan biri değilim.

Ama dediğin gibi insan eskiyi hatırlayınca da üzülüyor ister istemez.

Sen biraz benim kanımca açık sözlü olmaya alış çevren seni uzemez o kadar.Ama demesi kolay yapı meselesi istesen de zorlanırsin.

Hamilelik planından hala vazgeçmedik.İlac içmem zaten yokta.Tuhaf bir uykusuzluk oluyor takınca.Yazin günlerce 2-2.5 saat uykuyla gezdim.

Regl dönemindeyim zaten 3 gün oldu.

Ama bundan sonra daha çok dikkat edilen.Uyuyamadigim dönem hangi günlere geliyor daha dikkat edicem.
Aa öyle mi, hayirlisi olsun hakkinda canım cocuk konusunda🧡
Evet genelde kafamda dönüp duruyo niye sunu demedim niye bunu demedim diye.
30 Ekim Cumartesi Menüm

Sabah 08:00
4 yk yulafı 400 ml kadar süt ile pişirdim, içine 1 muz doğradım, üzerine bolca tarçın 😋 Tadını beğendim, bunun yarısını sonra yedim.

11:00
3 mantar, 2 biber, 1 yumurta ile az yağlı omlet, 1 kk peynir, domates, salatalık, roka, tere, 1/2 dilim ekmek

14:00 sütlü yulafın kalan yarısı

1 kalçalı but tavuk ızgara
2 büyük kaşık meyhane pilavı (sebzeyi bol kullandım), biraz yeşillik

5-6 çay, 1 yeşilçay, 1 filtre kahve

Su: 3 lt,
Spor 40 dk bölgesel egzersiz (ağırlıklı)

**Galiba yulaf bana dokunuyor, karnım çok şişti, ishal oldum ve kaşıntım oldu. Sporu da zorlanarak yaptım., çarpıntım oldu
Gecmis olsun balım evet yulaf sisirir ama diger belirtileri bilemedim dokundu sana demek aman bi daha yeme o zaman :KK43:

Menü de spor da güzel🤩

31 Ekim Pazar Menüm
Sabah 10.00 ıspanaklı kıymalı yumurta, domates, peynir, sekersiz cay
Ara 12.00 türk kahvesi
Ara 15.00 nescafe
Akşam 17.00 2 kasik pilav, 4 kaşık taze fasulye, 1 bardak ayran
Ara 17.30 türk kahvesi

Spor; leslie 5 mil 30 dk
100 ip atlama
30 mekik
Su; 2.5 litre

Agiz kenariyla ceza vercen mi dedim borclu ciktim iyi mi:deli:keske sesimi cikarmasaydim:KK53:
Bugün yaparim lalem☺️

Aa öyle mi, hayirlisi olsun hakkinda canım cocuk konusunda🧡
Evet genelde kafamda dönüp duruyo niye sunu demedim niye bunu demedim diye.

Gecmis olsun balım evet yulaf sisirir ama diger belirtileri bilemedim dokundu sana demek aman bi daha yeme o zaman :KK43:

Menü de spor da güzel🤩
Amin canım aynen hayırlısı olsun.Kac yıldır beynimi kemiren bir konu emin olup zar zor karar veriyorum.Ama öncelikle hayırlısı tabiki.

31 Ekim Pazar Menüm
Ara 12.00 türk kahvesi
Ara 15.00 nescafe
Ara 17.30 türk kahvesi

Spor; leslie 5 mil 30 dk
100 ip atlama
30 mekik
Su; 2.5 litre
Menü dengeli olmuş.Doymussundur muhtemel.Ama acikmamak için taze fasülye 6-8 kaşık yerdim ben 😃senin mide ufak tabi 😋

Yaptım balım ceza tamamdır:KK76:
31 Ekim Pazar Menüm
Ara 12.00 türk kahvesi
Ara 15.00 nescafe
Ara 17.30 türk kahvesi

Spor; leslie 5 mil 30 dk
100 ip atlama
30 mekik
Su; 2.5 litre
Çalışkan civcivim benim, menün sporun çok iyi 😍
Fasulye 4 kaşık iyi yetiyor valla, ben olsam tepeleme olmayan bir tabak yerdim kesin 😂

31 Ekim Menüm

08:30
1 yumurta+1 yk toz permasan + 1/3 demet semizotu ile omlet, 1/2 dilim ekmek, 1 çatal peynir

13:00
2 yk yulaf+200 ml süt+1/2 muz
(Bugün pek etkilemedi gibi, yarın bi daha deneyecem, üzerine gideyim bir kim kazanacak 😂)

2 kepçe terbiyeli sebzeli tavuk haşlama,
1 kaseden az sebzeli bulgur pilavı,
1 kaseden az salata

Su henüz 1,5 lt, devam edeceğim
Spor şimdilik yok, yapmayı düşünmüyordum ama ilerleyen saatlerde sağım solum hiç belli olmaz 😜

Menü dengeli olmuş.Doymussundur muhtemel.Ama acikmamak için taze fasülye 6-8 kaşık yerdim ben 😃senin mide ufak tabi 😋

Çalışkan civcivim benim, menün sporun çok iyi 😍
Fasulye 4 kaşık iyi yetiyor valla, ben olsam tepeleme olmayan bir tabak yerdim kesin 😂
Bence siz hakli ciktiniz çünkü su an asiri acıktım az geldi yemek sanirim:KK17:
Gozumun önünden ayva tatlilari geciyo:olamaz:
1 haftadir yapcam bi türlü şöyle güzel bi ayva bulup yapamadim gerci bazen tipi kötü olanlardan tatli daha güzel oluyo da:KK70:
31 Ekim Menüm

1 yumurta+1 yk toz permasan + 1/3 demet semizotu ile omlet, 1/2 dilim ekmek, 1 çatal peynir

(Bugün pek etkilemedi gibi, yarın bi daha deneyecem, üzerine gideyim bir kim kazanacak 😂)

1 kaseden az salata

Spor şimdilik yok, yapmayı düşünmüyordum ama ilerleyen saatlerde sağım solum hiç belli olmaz 😜
Afiyet olsun balım bence güzel menün suyu da gece yatana kadar arttirirsin zaten tamamdir😚

İyi aksamlar kizcelerimmm ben geldimm
Aslinda hala yoldayim bi yarim saate evdeyim insallah🙏 bu arada benim tatil uzayinca gelemedim. Bi kac kez girmeyi denedim yazayim diye ama acilmadi bende ugrasmadim. Ama hic sormayin muhtemelenn bol kiloyla geri donuyorum🙄🙄🙄 ama olsun yarin yeni bi baslangicla geliyorum kendimi o sekilde hazirladim. Gecmisi eve gidip biraz dinlenince okumayi dusunuyorum. Ama yarin da gelebilirim bi dinleneyimde. Sizleri opuyoreeee😘😘😖

31 Ekim menüm

Sabah 08.10 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.30/ 2 kaşık sucuklu yumurta domates salatalık 5 tane zeytin ince dilim peynir şekersiz çay

Öğle yemeği 15.00 / 1 şiş ızgara et 1 şiş ızgara tavuk bol limonlu salata 1 bardak ayran biraz ekmek

Ara öğün 18.00 şekersiz çay 1 tane kraker çubuk

Ara öğün 19.30 / 1 tane elma küçük salkım üzüm

Çay kahve serbest

Spor yok
4 lt suyumu tamamladım

Misafirliğe gittim kızlar akşam normalde birşey yemiyorum akşamları mecbur yemek zorunda kaldım ayıp olmasın diye mahzur görün bugün beni ballarım😊😂

İyi aksamlar kizcelerimmm ben geldimm
Aslinda hala yoldayim bi yarim saate evdeyim insallah🙏 bu arada benim tatil uzayinca gelemedim. Bi kac kez girmeyi denedim yazayim diye ama acilmadi bende ugrasmadim. Ama hic sormayin muhtemelenn bol kiloyla geri donuyorum🙄🙄🙄 ama olsun yarin yeni bi baslangicla geliyorum kendimi o sekilde hazirladim. Gecmisi eve gidip biraz dinlenince okumayi dusunuyorum. Ama yarin da gelebilirim bi dinleneyimde. Sizleri opuyoreeee😘😘😖
Hadi bakalım balım güzel bi başlangıç olsun inşallah 😍

31 Ekim Menüm

1 kaseden az salata

Yap balım haraket iyidir her zaman💪

31 Ekim Pazar Menüm
Ara 12.00 türk kahvesi
Ara 15.00 nescafe
Ara 17.30 türk kahvesi

Spor; leslie 5 mil 30 dk
100 ip atlama
30 mekik
Su; 2.5 litre
Menü efso bal afiyet olsun 😍

Yap balım haraket iyidir her zaman💪
3-5 squat, 3-5 mekik vs yaptım balım ama yok, hala kaslarım ağrıyormuş 😂 Ağırlıkla çalışıyorumya bir kaç seferdir, benzer hareketleri yapayım dedim, kasılmaya başlayan her yerim acıyor 😂 Neyse az daha dinlensin bakim kuzucuklar, yarın acımak yok 😂

31 Ekim menüm

Sabah 08.10 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.30/ 2 kaşık sucuklu yumurta domates salatalık 5 tane zeytin ince dilim peynir şekersiz çay

Öğle yemeği 15.00 / 1 şiş ızgara et 1 şiş ızgara tavuk bol limonlu salata 1 bardak ayran biraz ekmek

Ara öğün 18.00 şekersiz çay 1 tane kraker çubuk

Ara öğün 19.30 / 1 tane elma küçük salkım üzüm

Çay kahve serbest

Spor yok
4 lt suyumu tamamladım

Misafirliğe gittim kızlar akşam normalde birşey yemiyorum akşamları mecbur yemek zorunda kaldım ayıp olmasın diye mahzur görün bugün beni ballarım😊😂
Afiyet olsun canım, meyveler sırıtmıyor menün de, saati de çok geç değil en azından😍 çubuk krakeri de 1 tane iyi yemişsin valla, ben yediğimde 10dan aşağı pek olmuyor 😬😂

Bence siz hakli ciktiniz çünkü su an asiri acıktım az geldi yemek sanirim:KK17:
Gozumun önünden ayva tatlilari geciyo:olamaz:
1 haftadir yapcam bi türlü şöyle güzel bi ayva bulup yapamadim gerci bazen tipi kötü olanlardan tatli daha güzel oluyo da:KK70:

Afiyet olsun balım bence güzel menün suyu da gece yatana kadar arttirirsin zaten tamamdir😚
8 kaşıktan aşağı yeme bence de.

Bakliyat,sebze farketmez.Zaten if gibi bir şey yaptığın.Pilavdan da korkma o kadar.3 kaşık bulgur 1 dilim ekmek zaten.Yemek değil bize kilo aldıran tatlı zaten.

Yarın 1 kasım ay basi oldugu icin tartilsam mi yoksa hic moralimi bozmasam cuma mi tartilsam.
Bugün temizim ama bu haftanin odemini görcem muhtemelen tartida motivasyonum bozulursa iyi şeyler olmayabilir zaten bozulmaya yer ariyo :KK70:
Balım moralin bozulacaksa Cuma'ya kadar şey etme o zaman, hiç riske atma 😂

X