Yok kuzum daha var 1 ay yakın ameliyat teşekkür ederim balımTebrikler ballar cok güzel
Tamam lalembu haftaydi dimi ameliyatin? Az kaldi hayirlisiyla gir cik insallah
Amin inşallah balım Allah razi olsunCanım sıkıntıların inşallah geçer.
Dua et bazen öyle oluyor.
Ruh sağlığımız yerinde olsun da herşey gelip geçiyor.
Bende de takıntı başladı.Amin inşallah balım Allah razi olsun
Cok şükür halloldu zaten de iste kafa yoruyo ister istemez bikac gune kendime gelirim
Benlik bir durum da degil aslinda da iste etkilendik.
Öyle valla ruh sagligi en önemlisi kafa daginik mutsuz olunca hicbir seyi olduramiyo insan
Balım hayır olsun, üzüldüm, canını sıktığına göre önemli bir meseleydi galibaKızlar maalesef son 3 günüm berbat gecti bazi seylerle ugrasmak zorunda kaldım ayrintiya girmiyim ailevi meseleler oldu yani.
Dikkat edemedim kahvalti hazirlamak bile icimden gelmedi hazir ne varsa onu yedim.
Tartilmadim bugün.
Pazartesi 1 kasım insallah o zaman tartilirim.
Balım tebrik ederim, güzel eksi yine deGünaydın canlar
Geçen hafta 71.9
Bugün 71.4
Çok teşekkürler balımmTebrikler ballar cok güzel
Tamam lalembu haftaydi dimi ameliyatin? Az kaldi hayirlisiyla gir cik insallah
Çok teşekkürler balımMüthiş
Azmin zaferi
Hallolduğuna çok sevindim canım benim, sorunlar çözülüyorda işte kafa bir anda ani duygu değişimlerini kaldıramıyor, bir iki güne keyfin yerine gelir inşaallah balım, sen mutluyken çok güzelsin ❤Amin inşallah balım Allah razi olsun
Cok şükür halloldu zaten de iste kafa yoruyo ister istemez bikac gune kendime gelirim
Benlik bir durum da degil aslinda da iste etkilendik.
Öyle valla ruh sagligi en önemlisi kafa daginik mutsuz olunca hicbir seyi olduramiyo insan
Afiyet olsun balım29 Ekim menüm
Sabah 08.00 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.40 haşlanmış yumurta 2 adet/ ince doğranmış peynir domates salatalık 5 tane zeytin
Öğle yemeği 14.00/ 3 kaşık keşkek 3 kaşık fırında güveç 2 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran
Ara öğün 16.00/ 2 adet mandalina
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat pilates tamamladım
Takma demek isterdim ama biliyorum takma diyince olmuyo.. inşallah önemli bir sey yokturBende de takıntı başladı.
Bir şeye kafayı takınca sabaha kadar adam gibi uyuyamıyorum.
Taktığım şeyler de saçma sapan şeyler oluyor.
Öyle öyle balım bizimle ilgili bi durum degil zaten ben uzaktan etkilendim sadece sukur o da bittiBalım hayır olsun, üzüldüm, canını sıktığına göre önemli bir meseleydi galibainşaallah çözüme ulaşmıştır. Hiç sıkma canını, her günümüz güzel geçmiyor maalesef, hayat böyle bir şey, bazen bende keşke büyümeseydik diyorum ama bu da boş bi laf... Bir iki günde toparlarsın sen biliyorum önemli olan önce kafanı toplaman, gerisi en kolayı❤
Balım tebrik ederim, güzel eksi yine deSeninde canın sıkkın galiba çünkü hedefin daha fazlaydı
Çok teşekkürler balımm
Çok teşekkürler balım
Hallolduğuna çok sevindim canım benim, sorunlar çözülüyorda işte kafa bir anda ani duygu değişimlerini kaldıramıyor, bir iki güne keyfin yerine gelir inşaallah balım, sen mutluyken çok güzelsin ❤
Afiyet olsun balım
Afiyet olsun balim asiri olmamis sanki dengelemissin gibi geldi bana29 Ekim Menüm
07:00
1 küçük avokado sade
1 filtre kahve
11:00
1 avuç siyah üzüm
14:00
1 tk kaymak+1 tk bal+ 1/2 dilim ekmek,
2 kk ezine, 1 dilim kaşar, 5 adet dil peyniri (kalem uzunluğu ve kalınlığında)
3 çatal patates kızartması, Domates, Salatalık, Marul, 3 zeytin,
13:00-22:00 arası
1 sade Türk Kahvesi+1 kare çikolata
1 Cappuccino+1 rulokat
Çayları sayamadım, şekersiz
Su 3 lt, hala içiyorum
Spor yok
Ballarım şehir dışındaydık, az önce geldik eve. Haliyle menü saatlerim dengesiz oldu.
Güzel bir sabaha uyanmamız dileğiyleİyi geceler
Günaydın balımmGünaydın ballar
Nasilsin sevgimGünaydın balımm
Teşekkür balımAfiyet olsun balım
Günaydın kuzumGünaydın ballar
Çok şükür iyiyim balımNasilsin sevgim
Galiba bazen hırsımızı yemekten çıkarıyoruz balım, aile vs mevzularında herkese her içinden geçen pat pat söylemiyorsun çünkü bugün kötü yarın iyi olunuyor, bazen kırmamak için, bazen üzmemek için, bazen sevdiğimiz birisi üzülmesin diye onun değer verdiği insanı hoşgörmek/katlanmak zorunda kalıyorsun vs vs içine atıyorsun. Haliyle en zahmetsiz stres atmak yemek yemek gibi oluyor, ki tok oluyorsun yerken... Bunu başka bir şeyle değiştirmek lazım aslında, son zamanlarda ben kafamı iş yaparak dağıtıyorum, başka meşguliyetler beni kesmiyor artık balım. Bazende ertelediğim temizlik, toplama, tamir işleriyle oyalanıyorum, bana çok iyi geliyor. Sen tabiki başarırsın, hem daha kolay yaparsın, bazı konularda da benden disiplinlisin, bu çok büyük artı. Senin şu an tek dezavantajın evde olman ve yılgınlık duygusu içinde olman. Aslında çok eğlencelisin, evde yaptıklarınla da eğlenmenin yolunu bulursan senin sıkıntın çabuk çözülürTakma demek isterdim ama biliyorum takma diyince olmuyo.. inşallah önemli bir sey yoktur
Öyle öyle balım bizimle ilgili bi durum degil zaten ben uzaktan etkilendim sadece sukur o da bitti
Şimdi yeniden midemi bosaltma zamani. Şu canim sıkkın olunca yeme aliskanligni birakmam lazim ama nasil... son derece sinirimi bozmaya basladi çünkü. Aslinda eskiden bunu yapabiliyodum yine yapabilirim inaniyorum
Afiyet olsun balim asiri olmamis sanki dengelemissin gibi geldi bana
Diyet ve spor yapmadım çiçeğimBalım hayır olsun, üzüldüm, canını sıktığına göre önemli bir meseleydi galibainşaallah çözüme ulaşmıştır. Hiç sıkma canını, her günümüz güzel geçmiyor maalesef, hayat böyle bir şey, bazen bende keşke büyümeseydik diyorum ama bu da boş bi laf... Bir iki günde toparlarsın sen biliyorum önemli olan önce kafanı toplaman, gerisi en kolayı❤
Balım tebrik ederim, güzel eksi yine deSeninde canın sıkkın galiba çünkü hedefin daha fazlaydı
Çok teşekkürler balımm
Çok teşekkürler balım
Hallolduğuna çok sevindim canım benim, sorunlar çözülüyorda işte kafa bir anda ani duygu değişimlerini kaldıramıyor, bir iki güne keyfin yerine gelir inşaallah balım, sen mutluyken çok güzelsin ❤
Afiyet olsun balım
Yok canım mesela en son ki mesele yazılı haftası çocuklar yapamazda takdir teşekkür alamazsa yazılıda diye üzülüp uyuyamadımTakma demek isterdim ama biliyorum takma diyince olmuyo.. inşallah önemli bir sey yoktur
Öyle öyle balım bizimle ilgili bi durum degil zaten ben uzaktan etkilendim sadece sukur o da bitti
Şimdi yeniden midemi bosaltma zamani. Şu canim sıkkın olunca yeme aliskanligni birakmam lazim ama nasil... son derece sinirimi bozmaya basladi çünkü. Aslinda eskiden bunu yapabiliyodum yine yapabilirim inaniyorum
Afiyet olsun balim asiri olmamis sanki dengelemissin gibi geldi bana
Aynen öyle sevgim.. her kelimene cümlene katiliyorum.. sürekli evde olmak sınav ailevi meseleler ust uste ust uste.. tek zevkim dizi izleyip yemek yemek gibi oluyo.Galiba bazen hırsımızı yemekten çıkarıyoruz balım, aile vs mevzularında herkese her içinden geçen pat pat söylemiyorsun çünkü bugün kötü yarın iyi olunuyor, bazen kırmamak için, bazen üzmemek için, bazen sevdiğimiz birisi üzülmesin diye onun değer verdiği insanı hoşgörmek/katlanmak zorunda kalıyorsun vs vs içine atıyorsun. Haliyle en zahmetsiz stres atmak yemek yemek gibi oluyor, ki tok oluyorsun yerken... Bunu başka bir şeyle değiştirmek lazım aslında, son zamanlarda ben kafamı iş yaparak dağıtıyorum, başka meşguliyetler beni kesmiyor artık balım. Bazende ertelediğim temizlik, toplama, tamir işleriyle oyalanıyorum, bana çok iyi geliyor. Sen tabiki başarırsın, hem daha kolay yaparsın, bazı konularda da benden disiplinlisin, bu çok büyük artı. Senin şu an tek dezavantajın evde olman ve yılgınlık duygusu içinde olman. Aslında çok eğlencelisin, evde yaptıklarınla da eğlenmenin yolunu bulursan senin sıkıntın çabuk çözülür
Bazen ben de öyle oluyorum gercekten regl dönemi falan yaklasmis olabilir mi? Ayri bi takiyorum o dönem. Durup durup kuruyorum cikaramiyorum aklimdan. Bazen aglama tutuyo canımın sıkkınligindan o dereceDiyet ve spor yapmadım çiçeğimilk gün diyet kahvaltı ile başlayıp öğlen yemeğinden normal yeme düzenime döndüm.
Bugün adam gibi yürüdüm uzun zamandır yapmıyordum.2 saati rahat bulmuştur.
Yok canım mesela en son ki mesele yazılı haftası çocuklar yapamazda takdir teşekkür alamazsa yazılıda diye üzülüp uyuyamadımbir öncekinde deneme sınavı vardı benim oğlan ne yapacak öğrencilerim ne yapacak stresten uyuyamadım halbuki hayatın akışında sıradan şeyler bunlar.14 yıllık yaptığım işim yani şimdi nerden çıktı bu takıntı anlamıyorum.Regl haftası ya hormonal değişiklikler dengesiz yapıyor.
Bir öncekinde de babası uyuz olmuş bir öğrencim vardı sınıfa bulaşır mı yanındaki çocuğa aceba bulaştı mi diye kaç gün uyumadım.
Sen ciktkca ben batıyorum sanki balım30 Ekim menüm
Sabah 08.10 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.50 yarım tost şekersiz çay
Öğle yemeği 14.00 / 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık makarna 1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
Çay kahve serbest
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat yürüyüş yaptım
Teşekkür ederim balım keşke içmeseydin kuzum birşey olmaz artık içmişsin sorun yapma vaktin varsa 30 mekik 50 tane ip atla balSen ciktkca ben batıyorum sanki balım
Afiyet olsun cok guzel menü
Uyumadan 30 dk leslie yapip dusa gircem hedefim bu olsun bugun benim de
Ceza vercen mi ben bugün kola ictim. Böyle de dürüst öğrenciyim ajjdwj
Ben öyle içime de atan biri değilim.Aynen öyle sevgim.. her kelimene cümlene katiliyorum.. sürekli evde olmak sınav ailevi meseleler ust uste ust uste.. tek zevkim dizi izleyip yemek yemek gibi oluyo.
Aslinda degil biliyorum ama iste tamamen psikolojik aclik..
Asicam bunu daha önce bir kere yaptim simdi neden yapamiyim bi sebep yok.. dügün arifesinde de stresliydim o zaman da o bu canimi sıkıyodu. Ama o zaman inadina daha cok dikkat ediyodum daha cok spor yapiyodum. O tempoyu yakalasam tamamdir da..
Şu an mesela dedigin gibi bi uğrasim yemegin yerine koycagim bisey olsa kesinlikle unuturum yemeyi. Dedigin gibi temizlik düzen spora vermek lazim kafayi. Kendimi oyalamaliyim. Olacak inaniyorum. Kircam bu zinciri bi yerde..
Estagfrllah sen de cok disiplinlisin masallah balımberaber basaricaz
Bazen ben de öyle oluyorum gercekten regl dönemi falan yaklasmis olabilir mi? Ayri bi takiyorum o dönem. Durup durup kuruyorum cikaramiyorum aklimdan. Bazen aglama tutuyo canımın sıkkınligindan o derecehalbuki sagligimiz yerinde sukur öyle buyuk problemler yok ama iste. Belki de baska konularin patlamasi bilmiyorum ki.
Uyuyamiyosan sakinlestirici falan denedin mi cok iyi geliyo diyolar.
Sınav olmasa ben gidip yazdircam kendime ama şu dönem uyku da haram
Sen ciktkca ben batıyorum sanki balım
Afiyet olsun cok guzel menü
Uyumadan 30 dk leslie yapip dusa gircem hedefim bu olsun bugun benim de
Ceza vercen mi ben bugün kola ictim. Böyle de dürüst öğrenciyim ajjdwj