70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

09 Şubat Menüm

04:20
1 sade Türk Kahvesi

04:30-16:00
2,5 lt su
1 kupa filtre kahve
5 bardak açık çay şekersiz

17:30-23:40
-1 kase terbiyeli tavuk çorbası
-1 kase kremalı mantarlı tavuklu makarna
-Biraz turp, bol tere
-Buharda brokoli
-1 tatlı kaşığı kabak tatlısı
-1 sade Türk Kahvesi
-1,5 lt su
-4 bardak açık şekersiz çay

Spor:
Bugün = 2162 adım
Dün= 2364 adım

Pazartesi ve Salı günü adım eksikliğini giderebilmek için bugün fırsat buldukça yürümeye çalışacağım.

Günaydınlar Efendim
Bugün temizlik benden olsun

Umarım bugün vakit bulur gelirim akşam. Aralarda da gelirim. Günümüz güzel geçsin
Günaydın çalışkan arım Sen ve civciv ne güzel temizlik yapıyorsunuz arada bende yapayım çok özendim Yapılacak birşey var mı diye baktın her yer pırıl pırıl olmuş ışığınla aydınlatmışsın her yeri

Günaydınlar Efendim
Bugün temizlik benden olsun

Umarım bugün vakit bulur gelirim akşam. Aralarda da gelirim. Günümüz güzel geçsin
Ellerine saglik enercim dün kendi evimi hunharca temizledim belim kollarim hala agriyo burayi senin silmen cok hora gecti valla

Vooov
Ödemin de 100 gram mı

Günaydın
Civcivim
Dun senin leslie videosu kaç dakika idi?

5k walk muydu?
Hayir canim 5k ile 5 mil farkli olmasi lazim. Ya 68 dk ya da 72 dakikaydi diye hatirliyorum ben bilgisayarima indirmistim taa 3 4 yil önce. Bakim bi bilgisayardan. Nette bulamadim kaldirip duruyolar o videoyu
Civciv, Aslı kaç kilosunuz?
Canim misafir durumuna göre kampa katılıcam dedimya dün bi öğlen ariyim gelcekler mi. Ona göre bildirim yapip baslarim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…