70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi Akşamlar Ballarım

Bugün Ne Yedim ?

09.00 2 bardak ılık su

10.30 1 yumurta, yarım dilim peynir, 1 domates , 4 yeşil biber, 7 zeytin, 4 ceviz, 1 yeşil elma

14.00 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı

18.30 8 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt

3 litre su

Afiyet olsun civcivim, sadece gözüme sabah yediğin patates takıldı. Miktarını bilmediğim için belki de Onun haricinde harika menü

Canim sanirim bir patatesten yapilmis kadardi.
Afiyet olsun civcivim, sadece gözüme sabah yediğin patates takıldı. Miktarını bilmediğim için belki de Onun haricinde harika menü
Cevabi yanlislikla oraya yazdim yorumu da buraya yazayim
Menün güzel aslim afiyet olsun

Eve dön gel bene yardim et bence

Bende çalışıyorumm ((((
Bu hafta hangi gun evden yarın öbür gün ise birlikte yürüyelim
Yarın 17
Perşembe 19 sıcaklık İstanbul'da tam yürümek için uygun iki gün
Canım dünün fotosunu ekledim, bugün daha bişey yapamadım, home ofisim ama sandalyeye yapıştım resmen...
1 sıfırdan büyüktür
Erken kalkıp bütün gün çalışıyorsun bol kalori harcarsin
İyi tarafından bakalım
Bu hafta yine güzel bir rakam görecez
7000 de güzel

Öğlen yemeği yemedigin için nohut yemeği 4-6 kaşık yiyebilirsin.
Pilav miktarı belli değil muhtemelen onunla kalori açığını tamamladın.
Hatta çorba ile de

Sporun ile hepsini eritirsin

Sen de benim gibi Kh çok seviyorsun
Efso
Detoks menü olmuş

Son düzenleme:
Güzeller

Yarın 3 günlük kamp başlıyor

Sabah kahvaltıdan önce tartılıp resim atmayı unutmayın

Cumartesi sonuçları açıklayacağım

Menüyu biliyorsunuz

3 günde eger ödem varsa 1-3 arası yoksa en az 300-900 gram arası vereceğimizi düşünüyorum

Program sağlıklı ve dengeli Leyla'm hesapladi 1000 kalori civarı

Hepimize başarılar diliyorum

asliogretmen Saricivcivcikcik Felicio

Menülerinize beni etiketlemeyi unutmayın

Şansım, benim yarın İStAnbuL’dan kardeşim ve yeğenlerim geliyor, bir kaç gün bende kalacaklar. Umarım yanlarında bu programı uygulayabilirim.

Yok kusum aslinda cümlenin basina toplamda 2 kasik derken pilavla beraber nohutu kastetmistim asmadim yani sınırı az yedim bayağı.
Bulgurla nohutu birbirine bandirip yedim 2 kasik hangisi ne kadar bilmiyorum toplam 2 kasik bandirmali hali

Canim benim de misafir gelme ihtimali var yarin bi arayip ögreneyim ona göre katilirim
Şansım, benim yarın İStAnbuL’dan kardeşim ve yeğenlerim geliyor, bir kaç gün bende kalacaklar. Umarım yanlarında bu programı uygulayabilirim.
Aslim ne yemek yapcaksin ben misafir geleceği zaman halaaa cok geriliyorum da senden kopya cekeyim dedim

Köfte balık misafire uygun yemekler
Sıkıntı olmaz
Ha ha
Kız az da yeme.
1000-1200 altına düşme
Canim benim de misafir gelme ihtimali var yarin bi arayip ögreneyim ona göre katilirim

Aslim ne yemek yapcaksin ben misafir geleceği zaman halaaa cok geriliyorum da senden kopya cekeyim dedim

Şansım, kardeşim misafirim gibi değil, yani onu misafir kabul etmiyorum. Çocuklar çok seçici. Çocuklara göre menüler hazırlarız artık Yarın tavuk kesin ama

Tamam canim afiyet olsun şimdiden
Ay benim kafam karışmış. Ben niye bu soruyu soran sudem34 gibi algılamışım. İyi değilim ben a dostlar Enerjim gitti ben böyle oldum . Minnoş civcivim , biricik hemşom ben yaptığım, yapacağım, hatta kardeşime yaptıracağım yemekleri de sana yazarım. Seni seviyorum civcivim, sudem34 şansımı da, enerji_kusagi şiirimi de, Felicio Leylamıda , sonngulen Songülümüde, birmuhendisanne Hayrişimi de KK’yı da Dünyayı , evreni, bütün insanlığı, insanca kalanları

Ben de seni seviyorum asliim sen uzulme ben anladim bana demek istediğini
Hemşolarin kafalar karisik ben de senin gibiyim tam bir leyla

Bakalım çok heyecanlıyım 4 lü rakamları görebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…