- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun civcivim, sadece gözüme sabah yediğin patates takıldı. Miktarını bilmediğim için belki de9 Şubat Menüm
Sabah 09.30 firinda citir patates(yagi yok gibiydi cok az koydum)+ 1 kase sarimsakli yogurt
Ara 11.00 kahve+5 badem 2 gün kurusu
Ara 16.00 5 badem 2 ceviz
Akşam 17.40 1 kase ezogelin corbasi+ toplamda 2 kasik (dolu dolu) nohut yemegi ve bulgur pilavı +1 bardak ayran turşu
Spor; Leslie 5 mil videosu tamamı(10 bin adım yapıyor)
5 saat ev işi(hic durmadan paso koştum ter içindeydim yani) kac adim sayarsaniz farketmez
Su; az içtim uyuyana kadar arttiririm.
Belki birazdan sade bi yorgunluk kahvesi içerim![]()
Canim sanirim bir patatesten yapilmis kadardi.İyi Akşamlar Ballarım
Bugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak ılık su
10.30 1 yumurta, yarım dilim peynir, 1 domates , 4 yeşil biber, 7 zeytin, 4 ceviz, 1 yeşil elma
14.00 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
18.30 8 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt
3 litre su
Cevabi yanlislikla oraya yazdim yorumu da buraya yazayimAfiyet olsun civcivim, sadece gözüme sabah yediğin patates takıldı. Miktarını bilmediğim için belki deOnun haricinde harika menü
![]()
Eve dön gel bene yardim et bence![]()
![]()
Bu hafta hangi gun evden yarın öbür gün ise birlikte yürüyelimBende çalışıyorumm((((
1 sıfırdan büyüktürCanım dünün fotosunu ekledim, bugün daha bişey yapamadım, home ofisim ama sandalyeye yapıştım resmen...
7000 de güzelÇok şükür varmışsın şiirimHayırlısıyla işlerini bitir ve gel.
çok özlüyorum
inşallah şansım, gün boyu o kadar koşturuyorum ki ! Bazen 24 saat yetmiyor
7000 henüz
ne güzel maşallah çalışkan minnoşumEllerine sağlık
![]()
![]()
![]()
9 Şubat Menüm
Sabah 09.30 firinda citir patates(yagi yok gibiydi cok az koydum)+ 1 kase sarimsakli yogurt
Akşam 17.40 1 kase ezogelin corbasi+ toplamda 2 kasik (dolu dolu) nohut yemegi ve bulgur pilavı +1 bardak ayran turşu
5 saat ev işi(hic durmadan paso koştum ter içindeydim yani) kac adim sayarsaniz farketmez
9 Şubat Menüm
Efsoİyi Akşamlar Ballarım
Bugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak ılık su
10.30 1 yumurta, yarım dilim peynir, 1 domates , 4 yeşil biber, 7 zeytin, 4 ceviz, 1 yeşil elma
14.00 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
18.30 8 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt
3 litre su
Şansım, benim yarın İStAnbuL’dan kardeşim ve yeğenlerim geliyor, bir kaç gün bende kalacaklar. Umarım yanlarında bu programı uygulayabilirim.Güzeller
Yarın 3 günlük kamp başlıyor
Sabah kahvaltıdan önce tartılıp resim atmayı unutmayın
Cumartesi sonuçları açıklayacağım
Menüyu biliyorsunuz
3 günde eger ödem varsa 1-3 arası yoksa en az 300-900 gram arası vereceğimizi düşünüyorum
Program sağlıklı ve dengeli Leyla'm hesapladi 1000 kalori civarı
Hepimize başarılar diliyorum
asliogretmen
Saricivcivcikcik
Felicio
Menülerinize beni etiketlemeyi unutmayın![]()
Yok kusum aslinda cümlenin basina toplamda 2 kasik derken pilavla beraber nohutu kastetmistim![]()
![]()
Öğlen yemeği yemedigin için nohut yemeği 4-6 kaşık yiyebilirsin.
Pilav miktarı belli değil muhtemelen onunla kalori açığını tamamladın.
Hatta çorba ile de
Sporun ile hepsini eritirsin
Sen de benim gibi Kh çok seviyorsun
Efso
Detoks menü olmuş![]()
Canim benim de misafir gelme ihtimali var yarin bi arayip ögreneyim ona göre katilirimGüzeller
Menüyu biliyorsunuz
3 günde eger ödem varsa 1-3 arası yoksa en az 300-900 gram arası vereceğimizi düşünüyorum
asliogretmen
Saricivcivcikcik
Felicio
Aslim ne yemek yapcaksinŞansım, benim yarın İStAnbuL’dan kardeşim ve yeğenlerim geliyor, bir kaç gün bende kalacaklar. Umarım yanlarında bu programı uygulayabilirim.![]()
Köfte balık misafire uygun yemeklerŞansım, benim yarın İStAnbuL’dan kardeşim ve yeğenlerim geliyor, bir kaç gün bende kalacaklar. Umarım yanlarında bu programı uygulayabilirim.![]()
Ha haYok kusum aslinda cümlenin basina toplamda 2 kasik derken pilavla beraber nohutu kastetmistimasmadim yani sınırı az yedim bayağı.
Bulgurla nohutu birbirine bandirip yedim 2 kasik hangisi ne kadar bilmiyorum toplam 2 kasik bandirmali hali![]()
Canim benim de misafir gelme ihtimali var yarin bi arayip ögreneyim ona göre katilirim
Aslim ne yemek yapcaksinben misafir geleceği zaman halaaa cok geriliyorum da
senden kopya cekeyim dedim
![]()
Şansım, kardeşim misafirim gibi değil, yani onu misafir kabul etmiyorum.Canim benim de misafir gelme ihtimali var yarin bi arayip ögreneyim ona göre katilirim
Aslim ne yemek yapcaksinben misafir geleceği zaman halaaa cok geriliyorum da
senden kopya cekeyim dedim
![]()
Tamam canim afiyet olsun şimdidenŞansım, kardeşim misafirim gibi değil, yani onu misafir kabul etmiyorum.Çocuklar çok seçici. Çocuklara göre menüler hazırlarız artık
Yarın tavuk kesin ama
![]()
Tahminimce dusmemisimdirKöfte balık misafire uygun yemekler
Sıkıntı olmaz
Ha ha
Kız az da yeme.
1000-1200 altına düşme
![]()
Ay benim kafam karışmış. Ben niye bu soruyu soranTamam canim afiyet olsun şimdiden![]()
Ben de seni seviyorum asliim sen uzulme ben anladim bana demek istediğiniAy benim kafam karışmış. Ben niye bu soruyu soransudem34 gibi algılamışım. İyi değilim ben a dostlar
Enerjim gitti ben böyle oldum .
Minnoş civcivim , biricik hemşom ben yaptığım, yapacağım, hatta kardeşime yaptıracağım yemekleri de sana yazarım.
Seni seviyorum civcivim,
sudem34 şansımı da,
enerji_kusagi şiirimi de,
Felicio Leylamıda ,
sonngulen Songülümüde,
birmuhendisanne Hayrişimi de
KK’yı da
Dünyayı , evreni, bütün insanlığı, insanca kalanları
![]()
Bakalım çok heyecanlıyım 4 lü rakamları görebilecek miyimGüzeller
Menüyu biliyorsunuz
asliogretmen
Saricivcivcikcik
Felicio