- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ne demek aslımmGünaydın Ballarım
Saricivcivcikcik civicivim buraları yine mis gibi yapmış. Ellerine sağlık çalışkan minnoşum benim
ÇiçeğimGüzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım
BalTeşekkür ederim şansım
Ellerine sağlık biriciğim
Canım şiirim , güle güle git güle güle dön . Aklımızı sende bırakma. ( aklım sende ASLInda ) varınca yaz . İyi yolculuklar
Günaydın kızlar
Günaydın Ballarım
Saricivcivcikcik civicivim buraları yine mis gibi yapmış. Ellerine sağlık çalışkan minnoşum benim
Şansım beni hep sevsinnnnÇiçeğim
Güle güle git güle güle gel
Ozletme
Balboğam
Hepsi hepimiz için
Şansın seni sevsin
Güzeller günaydın
Şansım beni hep sevsinnnn
ben onu çok seviyorum çünküüüü
Şansım 3500 lerdeyim
Yürüyen güzel rapor ver bakalım kaç adımdasin?
Civcivim
Eşini bugün 100 dk yürümek için kaldırabilir misin
birmuhendisanne dünkü adımini göremedim
enerji_kusagi çiçeğim
Unutma adimlarini atmayı
Benim 217 dahaŞansım 3500 lerdeyimDün akşam az yemem ve de 23.00 / 24.00 arası hiç boşluk vermeden adım atmam sabahımı etkiledi. 25 dakika anca yürüyebildim. Kendimi halsiz hissedince döndüm eve . 10.000 kesin ama daha ötesini yapabilir miyim bilmiyorum .
Sen kaçlardasın balım ?
Benim 217 daha
Yürüyüşe 14-16 arası çıkıyorum
10 bin zaten o arada oluyor
Bugün kaslarını dinlendir
Yarın 30 bini zorla
Kitabın bitti mi?
Onu ikna ederim de kuşum ev isi yapilcak bugün bide disari cikmaya halim kalir mi bilmiyorum
Civcivim
Eşini bugün 100 dk yürümek için kandırabilir misin
enerji_kusagi çiçeğim
Unutma adimlarini atmayı
canım dün ofiste olduğum için metrobus ve marmaray arasındaki adımlarım var :)) o kadar olduğunu düşünmemekle birlikte 8247 adım demiş bileklik :))
Civcivim
Eşini bugün 100 dk yürümek için kandırabilir misin
enerji_kusagi çiçeğim
Unutma adimlarini atmayı
Zaman bulalım boğamTamamdır şansım Kitabımın henüz yarısındayım. Zaman bulamıyorum ki
TamamOnu ikna ederim de kuşum ev isi yapilcak bugün bide disari cikmaya halim kalir mi bilmiyorumama leslie yi kesin yapicam
Biricik Enerji m çiçeğimBaldan tatlı arkadaşlarım benim
Çok şükür sorunsuz geldim
İşlerimi kovalıyorum. İnsana uzakta kalma düşüncesi bile sevdiklerine özlemi arttırıyor. Sanki hep aynı evde yaşıyorduk ve gurbete çıktım gibi, değişik
Hepinizi çok seviyor ve özlüyorum
Süpercanım dün ofiste olduğum için metrobus ve marmaray arasındaki adımlarım var :)) o kadar olduğunu düşünmemekle birlikte 8247 adım demiş bileklik :))
Bende eve dönsem mı diye düşünüyorumAyy bittim bittim bittim. Evi parlattim lesliemi yaptim ama sırılsıklam oldum terden cok fenayım duş alcak halim bile kalmadi
Birazdan bide ebeveyn banyosunu yikayip (komple hortumla yikayasim var valla) dusumu alip yemegimi yiyim.
Eve dön gel bene yardim et benceBende eve dönsem mı diye düşünüyorum
10.270 oldu
Bende çalışıyorummBende eve dönsem mı diye düşünüyorum
10.270 oldu
Canım dünün fotosunu ekledim, bugün daha bişey yapamadım, home ofisim ama sandalyeye yapıştım resmen...Zaman bulalım boğam
Tamam
Biricik Enerji m çiçeğim
Özlendin bile
Süper
Daha ne olsun
Akşam foto da atmayı unutmabal mühendisim
Çok şükür varmışsın şiirimBaldan tatlı arkadaşlarım benim
Çok şükür sorunsuz geldim
İşlerimi kovalıyorum. İnsana uzakta kalma düşüncesi bile sevdiklerine özlemi arttırıyor. Sanki hep aynı evde yaşıyorduk ve gurbete çıktım gibi, değişik
Hepinizi çok seviyor ve özlüyorum
inşallah şansım, gün boyu o kadar koşturuyorum ki ! Bazen 24 saat yetmiyorZaman bulalım boğam
Tamam
Biricik Enerji m çiçeğim
Özlendin bile
Süper
Daha ne olsun
Akşam foto da atmayı unutmabal mühendisim
7000 henüzYürüyüşte yım
Ama bugün hava biraz daha soğuk
Neyse rep eşliğinde iyi gidiyor
Rapor verin ballarkaç dakika kaç adım oldu?
ne güzel maşallah çalışkan minnoşumAyy bittim bittim bittim. Evi parlattim lesliemi yaptim ama sırılsıklam oldum terden cok fenayım duş alcak halim bile kalmadi
Birazdan bide ebeveyn banyosunu yikayip (komple hortumla yikayasim var valla) dusumu alip yemegimi yiyim.
Bende eve dönsem mı diye düşünüyorum
10.270 oldu
Kolay gelsin kuzumBende çalışıyorumm((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?