70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Güzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım
Çiçeğim
Güle güle git güle güle gel
Ozletme
Teşekkür ederim şansım

Ellerine sağlık biriciğim

Canım şiirim , güle güle git güle güle dön . Aklımızı sende bırakma. ( aklım sende ASLInda ) varınca yaz . İyi yolculuklar
Bal boğam
Hepsi hepimiz için
Şansın seni sevsin
Günaydın kızlar

Günaydın Ballarım
Saricivcivcikcik civicivim buraları yine mis gibi yapmış. Ellerine sağlık çalışkan minnoşum benim

Güzeller günaydın

Son düzenleme:
Şansım 3500 lerdeyim Dün akşam az yemem ve de 23.00 / 24.00 arası hiç boşluk vermeden adım atmam sabahımı etkiledi. 25 dakika anca yürüyebildim. Kendimi halsiz hissedince döndüm eve . 10.000 kesin ama daha ötesini yapabilir miyim bilmiyorum .
Sen kaçlardasın balım ?

Benim 217 daha

Yürüyüşe 14-16 arası çıkıyorum

10 bin zaten o arada oluyor

Bugün kaslarını dinlendir

Yarın 30 bini zorla

Kitabın bitti mi?

Onu ikna ederim de kuşum ev isi yapilcak bugün bide disari cikmaya halim kalir mi bilmiyorum ama leslie yi kesin yapicam

Baldan tatlı arkadaşlarım benim

Çok şükür sorunsuz geldim
İşlerimi kovalıyorum. İnsana uzakta kalma düşüncesi bile sevdiklerine özlemi arttırıyor. Sanki hep aynı evde yaşıyorduk ve gurbete çıktım gibi, değişik
Hepinizi çok seviyor ve özlüyorum

canım dün ofiste olduğum için metrobus ve marmaray arasındaki adımlarım var :)) o kadar olduğunu düşünmemekle birlikte 8247 adım demiş bileklik :))

Tamamdır şansım Kitabımın henüz yarısındayım. Zaman bulamıyorum ki
Zaman bulalım boğam
Onu ikna ederim de kuşum ev isi yapilcak bugün bide disari cikmaya halim kalir mi bilmiyorum ama leslie yi kesin yapicam
Tamam
Biricik Enerji m çiçeğim
Özlendin bile
canım dün ofiste olduğum için metrobus ve marmaray arasındaki adımlarım var :)) o kadar olduğunu düşünmemekle birlikte 8247 adım demiş bileklik :))
Süper
Daha ne olsun
Akşam foto da atmayı unutma bal mühendisim

Son düzenleme:
Ayy bittim bittim bittim. Evi parlattim lesliemi yaptim ama sırılsıklam oldum terden cok fenayım duş alcak halim bile kalmadi
Birazdan bide ebeveyn banyosunu yikayip (komple hortumla yikayasim var valla) dusumu alip yemegimi yiyim.
Bende eve dönsem mı diye düşünüyorum
10.270 oldu

Zaman bulalım boğam

Tamam

Biricik Enerji m çiçeğim
Özlendin bile

Süper
Daha ne olsun
Canım dünün fotosunu ekledim, bugün daha bişey yapamadım, home ofisim ama sandalyeye yapıştım resmen...

Eklentiler

• IMG_20210209_172715.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 27
Çok şükür varmışsın şiirim Hayırlısıyla işlerini bitir ve gel. çok özlüyorum
Zaman bulalım boğam

Tamam

Biricik Enerji m çiçeğim
Özlendin bile

Süper
Daha ne olsun
inşallah şansım, gün boyu o kadar koşturuyorum ki ! Bazen 24 saat yetmiyor
Yürüyüşte yım
Ama bugün hava biraz daha soğuk
Neyse rep eşliğinde iyi gidiyor

Rapor verin ballar kaç dakika kaç adım oldu?
7000 henüz
Ayy bittim bittim bittim. Evi parlattim lesliemi yaptim ama sırılsıklam oldum terden cok fenayım duş alcak halim bile kalmadi
Birazdan bide ebeveyn banyosunu yikayip (komple hortumla yikayasim var valla) dusumu alip yemegimi yiyim.
ne güzel maşallah çalışkan minnoşum Ellerine sağlık
Bende eve dönsem mı diye düşünüyorum
10.270 oldu

9 Şubat Menüm
Sabah 09.30
firinda citir patates(yagi yok gibiydi cok az koydum)+ 1 kase sarimsakli yogurt

Ara 11.00 kahve+5 badem 2 gün kurusu
Ara 16.00 5 badem 2 ceviz

Akşam 17.40 1 kase ezogelin corbasi+ toplamda 2 kasik (dolu dolu) nohut yemegi ve bulgur pilavı +1 bardak ayran turşu

Spor; Leslie 5 mil videosu tamamı(10 bin adım yapıyor)
5 saat ev işi(hic durmadan paso koştum ter içindeydim yani) kac adim sayarsaniz farketmez

Su; az içtim uyuyana kadar arttiririm.
Belki birazdan sade bi yorgunluk kahvesi içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…