70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bal Sudemim benim
yeni emoji çıkarmışlar bana yine de eskidi paylaşana kadar
Bende çok özledim seni

Balım sen güzel spor yapıyorsun uyanma nedenin magnezyum eksikliği gibi bir mineral eksikliği olabilir mi Hep uyanıyorsan ok ama sporu artırdığından itibarense takviye veya maden suyu gibi günlük ek birşey alabilirsin enerji_kusagi balım daha iyi bilir bu konuları
Kizlar gunaydinnn
Cumartesi: 64,90 kg
Pazartesi: 65,35 kg
Fark:+450 Gr

Sabah çok erken tartilma ve haftasonu kaçamak yapmanın etkisi oldu sanırım. Pazar sabahı 64,6 kg.dim.
Çok değilmiş verirsin canım
kesin ondan sebeptir canım lifli gıdaları artırsan mı acaba

Ya düşersem Aslım
Ben bugün biraz az oldu ama yazdım Sudemim
Yapma

Ben bir ara kurutmanin içinden alıp giyiyordum
Muhtemel benim de yapacağım hareketler
Bir markete kadar gidip geldim

100 de olurdu 200 de o da

Telefon trafiği oldu.
Seyehat izni alırsak gece 12'de,
alamazsak sabah 5e doğru yolculuk netleşti. Gİtmeden özledim iyi mi
İyi yolculuklar enerjim balım Sakın özletme kendini
Süper olmuş
Aslım balım öğün atlama lütfen sen daha iyi bilirsin ama bizi de dikkate al olur mu
Yaparsın sen balım 30000 bin benim 40000 yapasım var yasakta biraz zor ama bakalım
Kizlar benim icimde artik yumurta agaci cikcak mutlaka dene tadi harika oluyo dediğiniz smoothie falan var mi? Yazin cok yapiyodum gerci ben ara ögun olarak iciyodum onu
Kahvaltida midemi doyuruyo da gözümü doyurmuyo smoothie
Canım bizim şu 5 günlük listede ki kahvaltı veya ara öğün tercihleri de güzeldi onları deneyebilirsin istersen smotie ile tek nasıl doyuyorlar onu bende anlamıyorum

Balım Leylam, ben senin düşmene hiç izin verir miyim? Alır, yüreğimin götürdüğü yere götürürüm.
Yarın daha güzel bir menü gelecek , söz veriyorum biricik Leylam Benim güzel yürekli balım

Aslım abartsan hiç birşey demeyeceğim aç kalmana üzülüyorum balım Sen iyi ol benim için bu çok önemli

Merhaba Canlarım ❤
yeşilçay yapacağım unutmadan adımımı paylaşayım dedim sudem34 bugün sadece sınırdayım balım
11173 Adım
Ayağına sağlık balım
Bal Sudemim benim
yeni emoji çıkarmışlar bana yine de eskidi paylaşana kadar
Bende çok özledim seni
Yok ya bu yeni emojiyi beğenmedim ne sevimsiz şey öyle korkunç desen değil ürkünç desen değil komik desen hiç değil
İlk gün güzel Leyla'm olur o kadar 1 sıfırdan büyüktür

Amaç hareket
sudem34
şansımmmm
Bugün ki adım sayımmm

20.044

Eki Görüntüle 2779227
Voov Aslım ya
İşin asli sensin
Güzel çalışkan boğam
Maşallah sana
İyi geceler ballarım
Allah rahatlık versin bal köpüğüm

enerji_kusagi balım yolculuk nasıl gidiyor ?
bugün ben yarım saat İngilizce çalıştım yine sen ne kadar çalışabildin/ çalışabildin mi? Kuzum
Güzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım

Teşekkür ederim şansım
Yürüyen Güzeller8 Şubat
Leyla11.173
Aslı20.044
Sudem10.956
Civciv3.300
Ellerine sağlık biriciğim

Güzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım
Canım şiirim , güle güle git güle güle dön . Aklımızı sende bırakma. ( aklım sende ASLInda ) varınca yaz . İyi yolculuklar

Off civcivim sana birşey olmasın Günlüğümüzün her daim güzelliği sensin sen banlanırsan ne yaparız
Canim benim banlanmam banlanmam❤❤❤
Dün dukan birasinin icinde vardi maden suyu balim icmis oldum
Önerilerin icin tesekkür ediyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…