Bal Sudemim benimBal Leylam
Felicio m
Senin emojilerini bile özledim
Seni hatırlatan emojilerden kullandıkça aklıma sen geliyon
İki gözüm sevdiceğim
Hasretin bağrımı deliyor
Emojini de özledim bayadir kullanmıyor sun
Off civcivim sana birşey olmasınOff 2 dk bdv okudum olmayan psikolojim de bozuldu valla
Balım sen güzel spor yapıyorsun uyanma nedenin magnezyum eksikliği gibi bir mineral eksikliği olabilir miBen bayilmadiysam mi
Ayy ellerine sağlık songülüm
Tesekkurler kuşum
Eller günahkaaaarr diller günahkaaaar bir çağ yangını bu bütünnnn dünyaaa günahkaaarrrgibi olmus
Gerci askin nur yenginin hem sanaaa hem banaa yazik ina daha cok benzerdi aama neyse onu da baska bigün soylerim harika sesimle
Bence de kırdıkbu hafta devam hep ileri daha ileri
Yaaa seni yeriimcanim aslim yorulmak ne demek severek yapiyorum kendi evimi bu kadar sevgiyle temizlemiyorum bak
Yaa seni yicem ne kadar tatlis dusunceli bi grupsunuz siiizgünaydın balım❤
Gecenin dördu olmasi disinda bi sorun yokyine durduk yere acildi gözlerim zınk diye uyuyamiyorum da iyi mi
Çok değilmiş verirsin canımKizlar gunaydinnn
Cumartesi: 64,90 kg
Pazartesi: 65,35 kg
Fark:+450 Gr
Sabah çok erken tartilma ve haftasonu kaçamak yapmanın etkisi oldu sanırım. Pazar sabahı 64,6 kg.dim.
kesin ondan sebeptir canım lifli gıdaları artırsan mı acabaKontrol Tartisi
Cumartesi: 68.6 kg
Pazartesi: 69.4 kg
Fark: +800 gr
Kızlar cok afedersiniz sabah lavaboya cikamadim acayip siskinim dünden beri. Bekleyemedim de susuzluktan ölcektim yoksaCumartesi de biraz kacamak yaptim ama 800 grlik değil tabi ki
Muhtemelen yine bagirsak meselesi. Bugün ayranli soda ya da dukan birasi ya da kuru erik suyu falan biseyler yapcam atarim muhtemelen ödemi
Ya düşersem Aslım
Ben bugün biraz az oldu ama yazdım SudemimGünaydın güzeller
Adımları saymayı unutmayalım
Gece 00 dan önce foto cekmeyi de
Nasıl gidiyor adımlar
Aslı sabah yürüyüsu kaç adım?
Civcivim kaç mil yaptın bakım
Ben yürüyüşe kaçar
Muhtemel benim de yapacağım hareketlerYapma
Ben bir ara kurutmanin içinden alıp giyiyordum
İyi yolculuklar enerjim balımBir markete kadar gidip geldim
100 de olurdu 200 de o da
Telefon trafiği oldu.
Seyehat izni alırsak gece 12'de,
alamazsak sabah 5e doğru yolculuk netleşti. Gİtmeden özledim iyi mi
Süper olmuşBugün ne yaptım?
(Aslı style yaziyim dedim ama benimki bugün Allah icin ne yaptin gibi oldu tövbe yarabbim)
Leslie boosted 33 dakika
500 ip atlama
20 dk tüm vücut pilates(ağırlık cember bantla)
25 saniye klasik plank
30 saniye kollar düz plank
30 saniye iki yana plank
Bi daha da böyle yazmam seninki gibi olmadi aslımasliogretmen
Aslım balım öğün atlama lütfenBallarımmmm
Bugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak ılık su
11.00 2 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, bir kaç dal kıvırcık
16.30 1 havuç
18.00 8 yk yoğurt
( Ballarım, bugün biraz artı gelince akşam sadece yoğurt yiyeyim dedim. Bana ceza)
Yaparsın sen balım 30000 bin benim 40000 yapasım var yasakta biraz zor ama bakalımCanım civcivim şuan iyiyimİlerleyen saatlerde Allah Kerim Acıkırsam içerim bebeğim, süt var teşekkür ederim. Nasıl da hemşosunu düşünür
Şansım, 30.000 mi inşallah canım yaAma sanki zor gibi geliyor bana, hayal gibi Şansım evde salatalık yoktu. Aklıma sadece semizotu almak geldi o da manavda kalmamıştı. Olmadı yarın akşam da öyle yaparım.
Canım bizim şu 5 günlük listede ki kahvaltı veya ara öğün tercihleri de güzeldi onları deneyebilirsin istersenKizlar benim icimde artik yumurta agaci cikcakmutlaka dene tadi harika oluyo dediğiniz smoothie falan var mi? Yazin cok yapiyodum gerci ben ara ögun olarak iciyodum onu
Kahvaltida midemi doyuruyo da gözümü doyurmuyo smoothie
Balım Leylam, ben senin düşmene hiç izin verir miyim?Balım sen güzel spor yapıyorsun uyanma nedenin magnezyum eksikliği gibi bir mineral eksikliği olabilir miHep uyanıyorsan ok ama sporu artırdığından itibarense takviye veya maden suyu gibi günlük ek birşey alabilirsin enerji_kusagi balım daha iyi bilir bu konuları
Çok değilmiş verirsin canım
kesin ondan sebeptir canım lifli gıdaları artırsan mı acaba
Ya düşersem Aslım
Ben bugün biraz az oldu ama yazdım Sudemim
Muhtemel benim de yapacağım hareketler
İyi yolculuklar enerjim balımSakın özletme kendini
Süper olmuş
Aslım balım öğün atlama lütfensen daha iyi bilirsin ama bizi de dikkate al olur mu
Yaparsın sen balım 30000 bin benim 40000 yapasım var yasakta biraz zor ama bakalım
Canım bizim şu 5 günlük listede ki kahvaltı veya ara öğün tercihleri de güzeldi onları deneyebilirsin istersensmotie ile tek nasıl doyuyorlar onu bende anlamıyorum
Aslım abartsan hiç birşey demeyeceğim aç kalmana üzülüyorum balımBalım Leylam, ben senin düşmene hiç izin verir miyim?Alır, yüreğimin götürdüğü yere götürürüm.
Yarın daha güzel bir menü gelecek , söz veriyorum biricik LeylamBenim güzel yürekli balım
Biliyorum biriciğimAslım abartsan hiç birşey demeyeceğim aç kalmana üzülüyorum balımSen iyi ol benim için bu çok önemli
Süpersin Aslım
İyi uykular biriciğimİyi geceler ballarım
Ayağına sağlık balımMerhaba Canlarım ❤
yeşilçay yapacağım unutmadan adımımı paylaşayım dedimsudem34 bugün sadece sınırdayım balım
11173 Adım
Yok ya bu yeni emojiyi beğenmedimBal Sudemim benim
yeni emoji çıkarmışlar banayine de eskidi paylaşana kadar
Bende çok özledim seni
İlk gün güzel Leyla'm olur o kadar 1 sıfırdan büyüktürBalım sen güzel spor yapıyorsun uyanma nedenin magnezyum eksikliği gibi bir mineral eksikliği olabilir miHep uyanıyorsan ok ama sporu artırdığından itibarense takviye veya maden suyu gibi günlük ek birşey alabilirsin enerji_kusagi balım daha iyi bilir bu konuları
Ya düşersem Aslım
Süper olmuş
Aslım balım öğün atlama lütfensen daha iyi bilirsin ama bizi de dikkate al olur mu
Yaparsın sen balım 30000 bin benim 40000 yapasım var yasakta biraz zor ama bakalım
Canım bizim şu 5 günlük listede ki kahvaltı veya ara öğün tercihleri de güzeldi onları deneyebilirsin istersensmotie ile tek nasıl doyuyorlar onu bende anlamıyorum
Voov Aslım ya
Allah rahatlık versin bal köpüğümİyi geceler ballarım
Güzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.enerji_kusagi balım yolculuk nasıl gidiyor ?
bugün ben yarım saat İngilizce çalıştım yine sen ne kadar çalışabildin/ çalışabildin mi? Kuzum
Teşekkür ederim şansımAyağına sağlık balım
Yok ya bu yeni emojiyi beğenmedimne sevimsiz şey öyle korkunç desen değil ürkünç desen değil komik desen hiç değil
İlk gün güzel Leyla'm olur o kadar 1 sıfırdan büyüktür
Amaç hareket
Voov Aslım ya
İşin asli sensin
Güzel çalışkan boğam
Maşallah sana
Allah rahatlık versin bal köpüğüm
Ellerine sağlık biriciğim
Yürüyen Güzeller 8 Şubat Leyla 11.173 Aslı 20.044 Sudem 10.956 Civciv 3.300
Canım şiirim , güle güle git güle güle dön . Aklımızı sende bırakma. ( aklım sende ASLInda ) varınca yaz . İyi yolculuklarGüzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım
Canim benim banlanmam banlanmamOff civcivim sana birşey olmasınGünlüğümüzün her daim güzelliği sensin sen banlanırsan ne yaparız
Dün dukan birasinin icinde vardi maden suyu balim icmis oldumBalım sen güzel spor yapıyorsun uyanma nedenin magnezyum eksikliği gibi bir mineral eksikliği olabilir miHep uyanıyorsan ok ama sporu artırdığından itibarense takviye veya maden suyu gibi günlük ek birşey alabilirsin enerji_kusagi balım daha iyi bilir bu konuları
Ya düşersem Aslım
Süper olmuş
Hayirli yolculuklar canım ❤Güzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?