70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bal Leylam 🍯

Felicio Felicio m 🤗

Senin emojilerini bile özledim😍

💕😎🤯🥺🤓🛌🌺🍾🧿

Seni hatırlatan emojilerden kullandıkça aklıma sen geliyon🍯

İki gözüm sevdiceğim 💕

Hasretin bağrımı deliyor 🥺

🤓 Emojini de özledim bayadir kullanmıyor sun🤭
Bal Sudemim benim ❤️❤️❤️
yeni emoji çıkarmışlar bana 🥸 yine de eskidi paylaşana kadar😬🤓🤩😍🍀🌹🌹🌹💕😘😘😘
Bende çok özledim seni ❤️❤️❤️

Ben bayilmadiysam mi:KK12::rolleyes:

Ayy ellerine sağlık songülüm 🤩

Tesekkurler kuşum 🤩

Eller günahkaaaarr diller günahkaaaar bir çağ yangını bu bütünnnn dünyaaa günahkaaarrr :KK75:gibi olmus :KK70:
Gerci askin nur yenginin hem sanaaa hem banaa yazik ina daha cok benzerdi aama neyse onu da baska bigün soylerim harika sesimle:KK53:

Bence de kırdık🤩 bu hafta devam hep ileri daha ileri🧘🏼‍♀️💪💪💪

Yaaa seni yeriim😍 canim aslim yorulmak ne demek severek yapiyorum kendi evimi bu kadar sevgiyle temizlemiyorum bak😜😅😅

Yaa seni yicem ne kadar tatlis dusunceli bi grupsunuz siiiz😍 günaydın balım❤
Gecenin dördu olmasi disinda bi sorun yok :KK70: yine durduk yere acildi gözlerim zınk diye uyuyamiyorum da iyi mi🤷🏼‍♀️
Balım sen güzel spor yapıyorsun uyanma nedenin magnezyum eksikliği gibi bir mineral eksikliği olabilir mi❤️ Hep uyanıyorsan ok ama sporu artırdığından itibarense takviye veya maden suyu gibi günlük ek birşey alabilirsin enerji_kusagi enerji_kusagi balım daha iyi bilir bu konuları 😘
Kizlar gunaydinnn 😍
Cumartesi: 64,90 kg
Pazartesi: 65,35 kg
Fark:+450 Gr

Sabah çok erken tartilma ve haftasonu kaçamak yapmanın etkisi oldu sanırım. Pazar sabahı 64,6 kg.dim.
Çok değilmiş verirsin canım 🍀
Kontrol Tartisi
Cumartesi: 68.6 kg
Pazartesi: 69.4 kg
Fark: +800 gr

Kızlar cok afedersiniz sabah lavaboya cikamadim acayip siskinim dünden beri. Bekleyemedim de susuzluktan ölcektim yoksa 😂 Cumartesi de biraz kacamak yaptim ama 800 grlik değil tabi ki😅

Muhtemelen yine bagirsak meselesi. Bugün ayranli soda ya da dukan birasi ya da kuru erik suyu falan biseyler yapcam atarim muhtemelen ödemi😘
kesin ondan sebeptir canım lifli gıdaları artırsan mı acaba 🍀

Ya düşersem Aslım 😍😍😍
Günaydın güzeller 💃💃

Adımları saymayı unutmayalım 🎯🎯

Gece 00 dan önce foto cekmeyi de😎😎

Nasıl gidiyor adımlar 👠👠

Aslı sabah yürüyüsu kaç adım?😎😎

Civcivim kaç mil yaptın bakım💕💕

Ben yürüyüşe kaçar 💃💃
Ben bugün biraz az oldu ama yazdım Sudemim ❤️
Yapma 🤪🤪

Ben bir ara kurutmanin içinden alıp giyiyordum 😂😂
Muhtemel benim de yapacağım hareketler 😍
Bir markete kadar gidip geldim 😂

100 de olurdu 200 de o da 😍

Telefon trafiği oldu.
Seyehat izni alırsak gece 12'de,
alamazsak sabah 5e doğru yolculuk netleşti. Gİtmeden özledim iyi mi 😟
İyi yolculuklar enerjim balım ❤️❤️❤️ Sakın özletme kendini 😘😘😘
Bugün ne yaptım?
(Aslı style yaziyim dedim ama benimki bugün Allah icin ne yaptin gibi oldu tövbe yarabbim:KK70:)
🐥Leslie boosted 33 dakika
🐥500 ip atlama
🐥20 dk tüm vücut pilates(ağırlık cember bantla)
🐥25 saniye klasik plank
🐥30 saniye kollar düz plank
🐥30 saniye iki yana plank

Bi daha da böyle yazmam seninki gibi olmadi aslım asliogretmen asliogretmen :KK12:
Süper olmuş 🧿🧿🧿
Ballarımmmm
🍯
Bugün Ne Yedim ?

09.00 2 bardak ılık su

11.00 2 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, bir kaç dal kıvırcık

16.30 1 havuç

18.00 8 yk yoğurt

( Ballarım, bugün biraz artı gelince akşam sadece yoğurt yiyeyim dedim. Bana ceza :kızgın: 😂😅 )
Aslım balım öğün atlama lütfen 🙏 sen daha iyi bilirsin ama 💕 bizi de dikkate al olur mu 😘
Canım civcivim şuan iyiyim ❤️ İlerleyen saatlerde Allah Kerim ❤️ Acıkırsam içerim bebeğim, süt var 💐🥰 teşekkür ederim. Nasıl da hemşosunu düşünür ❤️😘

Şansım, 30.000 mi inşallah canım ya ❤️ Ama sanki zor gibi geliyor bana, hayal gibi ❤️🥰Şansım evde salatalık yoktu. Aklıma sadece semizotu almak geldi o da manavda kalmamıştı. Olmadı yarın akşam da öyle yaparım. ❤️
Yaparsın sen balım 30000 bin benim 40000 yapasım var yasakta biraz zor ama bakalım 🤔
Kizlar benim icimde artik yumurta agaci cikcak :KK70: mutlaka dene tadi harika oluyo dediğiniz smoothie falan var mi? Yazin cok yapiyodum gerci ben ara ögun olarak iciyodum onu :KK53:
Kahvaltida midemi doyuruyo da gözümü doyurmuyo smoothie🤦🏼‍♀️
Canım bizim şu 5 günlük listede ki kahvaltı veya ara öğün tercihleri de güzeldi onları deneyebilirsin istersen 💕 smotie ile tek nasıl doyuyorlar onu bende anlamıyorum 😬

Balım sen güzel spor yapıyorsun uyanma nedenin magnezyum eksikliği gibi bir mineral eksikliği olabilir mi❤️ Hep uyanıyorsan ok ama sporu artırdığından itibarense takviye veya maden suyu gibi günlük ek birşey alabilirsin enerji_kusagi enerji_kusagi balım daha iyi bilir bu konuları 😘

Ya düşersem Aslım 😍😍😍

Süper olmuş 🧿🧿🧿

Aslım balım öğün atlama lütfen 🙏 sen daha iyi bilirsin ama 💕 bizi de dikkate al olur mu 😘

Yaparsın sen balım 30000 bin benim 40000 yapasım var yasakta biraz zor ama bakalım 🤔

Canım bizim şu 5 günlük listede ki kahvaltı veya ara öğün tercihleri de güzeldi onları deneyebilirsin istersen 💕 smotie ile tek nasıl doyuyorlar onu bende anlamıyorum 😬
Balım Leylam, ben senin düşmene hiç izin verir miyim? ❤️:KK4: Alır, yüreğimin götürdüğü yere götürürüm. ❤️
Yarın daha güzel bir menü gelecek , söz veriyorum biricik Leylam ❤️ Benim güzel yürekli balım ❤️

Balım Leylam, ben senin düşmene hiç izin verir miyim? ❤️:KK4: Alır, yüreğimin götürdüğü yere götürürüm. ❤️
Yarın daha güzel bir menü gelecek , söz veriyorum biricik Leylam ❤️ Benim güzel yürekli balım ❤️
Aslım abartsan hiç birşey demeyeceğim aç kalmana üzülüyorum balım ❤️❤️❤️ Sen iyi ol benim için bu çok önemli ❤️

❤️ sudem34 sudem34 ❤️
şansımmmm
Bugün ki adım sayımmm
⬇️

20.044

436013B1-AC56-4B6B-8E69-DCBFC0B0E0D9.jpeg

Merhaba Canlarım ❤
yeşilçay yapacağım unutmadan adımımı paylaşayım dedim sudem34 sudem34 bugün sadece sınırdayım balım
11173 Adım
Ayağına sağlık balım 🍯👟
Bal Sudemim benim ❤️❤️❤️
yeni emoji çıkarmışlar bana 🥸 yine de eskidi paylaşana kadar😬🤓🤩😍🍀🌹🌹🌹💕😘😘😘
Bende çok özledim seni ❤️❤️❤️
Yok ya bu yeni emojiyi beğenmedim 🤪🤪 ne sevimsiz şey öyle 😂😂korkunç desen değil ürkünç desen değil komik desen hiç değil 😂😂

Ya düşersem Aslım 😍😍😍

Süper olmuş 🧿🧿🧿

İlk gün güzel Leyla'm olur o kadar 1 sıfırdan büyüktür 😍😍

Amaç hareket 💃💃
❤️ sudem34 sudem34 ❤️
şansımmmm
Bugün ki adım sayımmm
⬇️

20.044

Eki Görüntüle 2779227
Voov Aslım ya 😎😎
İşin asli sensin🎯🎯
Güzel çalışkan boğam💕💕
Maşallah sana🧿🧿🧿
İyi geceler ballarım 💤💤💤💤
Allah rahatlık versin bal köpüğüm 🍯

enerji_kusagi enerji_kusagi balım yolculuk nasıl gidiyor ?
bugün ben yarım saat İngilizce çalıştım yine sen ne kadar çalışabildin/ çalışabildin mi? Kuzum 🌹🌹🌹
Güzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım🌹🌹🌹

Ayağına sağlık balım 🍯👟

Yok ya bu yeni emojiyi beğenmedim 🤪🤪 ne sevimsiz şey öyle 😂😂korkunç desen değil ürkünç desen değil komik desen hiç değil 😂😂

İlk gün güzel Leyla'm olur o kadar 1 sıfırdan büyüktür 😍😍

Amaç hareket 💃💃

Voov Aslım ya 😎😎
İşin asli sensin🎯🎯
Güzel çalışkan boğam💕💕
Maşallah sana🧿🧿🧿

Allah rahatlık versin bal köpüğüm 🍯
Teşekkür ederim şansım :KK60:
Yürüyen Güzeller👟👟👟8 Şubat
Leyla11.173
Aslı20.044
Sudem10.956
Civciv3.300
Ellerine sağlık biriciğim ❤️
:KK9::KK9::KK9:
Güzelliğim, ❤ biraz uyudum. Bir kahve içip düştüm şimdi yollara. Çalışma şansım olmadı maalesef.
Fırsat buldukça yazacağım🌹🌹🌹
Canım şiirim , güle güle git güle güle dön . Aklımızı sende bırakma. ( aklım sende ASLInda ) varınca yaz . İyi yolculuklar ❤️

Off civcivim sana birşey olmasın ❤️ Günlüğümüzün her daim güzelliği sensin sen banlanırsan ne yaparız 💕💕💕
Canim benim banlanmam banlanmam☺️❤❤❤

Ya düşersem Aslım 😍😍😍

Süper olmuş 🧿🧿🧿

Dün dukan birasinin icinde vardi maden suyu balim icmis oldum😘
Önerilerin icin tesekkür ediyorum bitanem:KK36:

Back