70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bebişim sen 5 Nisana yetiş de nasıl yaparsan yap

Yok stres oldum, yok bilmem noldum bahane yok bu sefer yoldan çıkanı fururum ha

Şimdi gidip tarihleri yazalım ve artık yardıralım ucunda namus sözü var
Sözüm söz enercim olacak inaniyorum
Ahh balim sevgililer günü hediyem robot supurgeydi subatta alip surpriz yapcakmis ama cenesini tutamadi dayanamadi erkenden söyleyip aldi
Saat alcam da su an değil canim malum kotami doldurdum bu ara

O zaman 5 mil 10 mil yardircan

Sadece Leslie yaptım balım bugün çalışayım enerji_kusagi balım kaç dakika çalışalım bugün

Hangi kitabı okuyorsun balım

Felicio Leylam, bana sormuşsun gibi atladım bunlar hep yeni uyandığımdan kusura bakma e mi ?
Aslım balım beğendim mi? Bende beni sıkmayacak akıcı birşeyler arıyorum
Bu arada leb demeden leblebiyi anlayan balım cevabına çok sevindim iyi ki sormadan cevaplamışsın

Sadece Leslie yaptım balım bugün çalışayım enerji_kusagi balım kaç dakika çalışalım bugün
Güzel Leylamm❤ sabaha karşı 04:30 gibi yollara düşeceğim. Bugün benden pek hayır yok, bavuldu, çamaşır yıka ser vs koşturuyorum
Benim seviye B1 ile A2 arası bir yerlerde.
Çalışırsam B, unutmaya başlarsam A'ya geriliyorum. Hiç B2 veya C olamadım
1 saat ancak yeter sanki
Gidip döneyim yetişirim sana hemen

B
Aslım balım beğendim mi? Bende beni sıkmayacak akıcı birşeyler arıyorum
Bu arada leb demeden leblebiyi anlayan balım cevabına çok sevindim iyi ki sormadan cevaplamışsın
Biricik Leylam, kltaba daha yeni başladım. Komşumdan aldım. Eskiden yemek alış verişi yapılırdı. Biz kitap alış verişi yapıyoruz. Ama tavsiye edeceğim kitaplar olabilir. İclal AYDIN “Üç Kız Kardeş” , Zülfü LİVANELİ’nin kitapları. Ah yakın olsaydık da hemen verebilseydim sana.

Livaneli kedili medili adalı ihtiyarlı kitaplar mı Son 8 sene içinde yeni yazmadıysa hepsini okumuştum, güzeldi Aslımm

Son düzenleme:
Sözünden dönen her biçim olsun balım, senin yüzünü kara cikarmayacagim

Afiyet olsun canım, menü de spor da şahane
Bugün Ne Yaptım ?
13.612 adım sudem34

10 dk zumba

20 dk bölgesel

40 sn plank duruşu

Eki Görüntüle 2777962
Süpersin canım
Canım hayırlı yolculuklar diliyorum, aileni de göreceksin inşallah dimi.
Felicio enerji_kusagi kizlar ben de ing degil ama baska ders calisarak katilirim size bugün hatta dedim calismadan günü kapatmiyim diye sonra baktim feliciom yazmis❤ secretlar havada ucusuyor yine resmen
Çalışma saatleri yapacaksanız ben de tez ile ilgili çalışayım da bitsin bari
Balım

Detoks sonuçlarını dün akşam açıklayacaktın noldu?
Canım fırsat bulamadım, annemin eli atelde duruyor sürekli gelmeden önce bilmiyordum. Her şeyi ben yapıyorum evde, o yüzden iş güç sohbet muhabbet derken bakamadım kusura bakma. Bugün yapmaya çalışacağım akşam yemeğinden sonra.

Seni sıkıntıya sokacak sa boşver uğraşma gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…