70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy bunu duymustum derece yapmis kisilerden de. Hic denemedim kitap arastirayim o zaman tavsiye varsa alirim
Ben bi ara tarihten cok karistirdigim konulari hikayelestirmeye başlamıştım cok komik oluyodu ama akılda kaliyodu

Neyse bu kadar motivasyondan sonra gunu calismadan kapatirsam cok ayip olur ben gidiyorum 1 2 saat takilip geleyim

tabiki öneriler için seni kitap topigine de etiketlerim:)

kamu yönetimi okuduğum için az çok tarih kitaplarını bilirim:)

iyi çalışmalar canım sen başlamışken ben de çalışayım sana eşlik edeyim

Benide 66.5 yazın bugüne

Bugün menün çok güzel olmuş civcivim

Aranıza katılabilir miyim
Grup kuralları nedir nasıl olmalı
Merhaba hoşgeldiniz Biz günlüğümüzde genelde birbirini iyi tanıyan insanlar olarak bulunuyoruz lakin sizi de misafir olarak tanıyalım İstediğiniz kadar kalabilirsiniz size ️ İkram edelim

nice 200 lere o zaman
parti var ama pasta tatlı tuzlu yok mu
Pazartesiye diyet var Şamdanım diyet biraz tuzlu sonuçları da çok tatlı olacak hepimiz için umarım sen de katılırsın Bir önceki performansından sonra aramızda görmeyi çok isterim seni

İyi akşamlar Canlarım

18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermek Herkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz Bol eksilerimiz olsun

asliogretmen enerji_kusagi Felicio inci-tepik Nego birmuhendisanne kk birinci noteri Saricivcivcikcik sudem34 sonngulen Mysonismysun

Eklentiler

• 625F0732-231C-42CA-9D18-6537E6CA8FF4.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 37
  • E7959338-09D4-47F2-81D7-FEA842BA808C.png
    416,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 61092850-92E2-4CC2-A1D9-CEF56A4BA663.png
    426,3 KB · Görüntüleme: 35
  • F5937A54-8809-45B4-BC01-21392A4BF511.png
    446,6 KB · Görüntüleme: 39
  • D72A87F9-1B93-4315-8E88-A21837FED0FF.png
    423,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 777A6BEC-9AC1-466B-925A-F8E1D6658E59.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Merhaba hoşgeldiniz Biz günlüğümüzde genelde birbirini iyi tanıyan insanlar olarak bulunuyoruz lakin sizi de misafir olarak tanıyalım İstediğiniz kadar kalabilirsiniz size ️ İkram edelim
Çok teşekkür ederim davetiniz ve kahveniz için
Kendimi tanıtırsam evliyim bir kızım var 27 yaşındayım ve galiba 81 kiloyum

Pazartesiye diyet var Şamdanım diyet biraz tuzlu sonuçları da çok tatlı olacak hepimiz için umarım sen de katılırsın Bir önceki performansından sonra aramızda görmeyi çok isterim seni

katılırım canım yapabileceğim bı diyetse ben de çok isterim sizlerle birlikte bişeyler yapabilmeyi. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim

nedir acaba bu diyet

ben oruç tutuyorum ya normalde acaba bu ara öğünlerk sahur ve iftara dagitsam olur mu feliciocum:)
yoksa bı hafta tam olarak uymak mi daha iyi olur:)

katılırım canım yapabileceğim bı diyetse ben de çok isterim sizlerle birlikte bişeyler yapabilmeyi. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim

nedir acaba bu diyet
Şimdi paylaştım şamdanım saatler dahil genel özünü bozmadan kendine göre ayarlayabilirsin

Çok teşekkür ederim davetiniz ve kahveniz için
Kendimi tanıtırsam evliyim bir kızım var 27 yaşındayım ve galiba 81 kiloyum
Biz Pazartesi 5 günlük diyet yapıyoruz isterseniz sizde katılın diyetimize bildirim zorunlu bu programda az önce paylaştım göz atabilirsiniz isterseniz

Eline sağlık Songül’üm
Kilo veren /koruyan arkadaşlarımı tebrik ederim
Bu hafta biraz daha gayret edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…