- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ayy bunu duymustum derece yapmis kisilerden de. Hic denemedim kitap arastirayim o zaman tavsiye varsa alirimolur canım o kadar da
sana tarih için taktik vereyim:) nasılsa daha coooooookkkk uzun zaman var önünde. kafana yatmayan yapamadığın konularla ilgili kitap okursan çağrışım yapar ve kalıcı olur:) daha rahat çözersin soruları:)
Ayy bunu duymustum derece yapmis kisilerden de. Hic denemedim kitap arastirayim o zaman tavsiye varsa alirim
Ben bi ara tarihten cok karistirdigim konulari hikayelestirmeye başlamıştım cok komik oluyodu ama akılda kaliyodu
Neyse bu kadar motivasyondan sonra gunu calismadan kapatirsam cok ayip olur ben gidiyorum 1 2 saat takilip geleyim
Benide 66.5 yazın bugüneCankuşlarim tablo işini çözmeye çalışıyorum, ilk kez deniyorum. En son Sudem balım yapıp paylaşmıştı, üzerinde düzenleme yapıyorum. Negomu ekleyeceğim inşallah bı de bildirimlerin hepsini bulamadım sanırım, eksik olanlar yazarsa eklerim hemen.
Civcivim istersen yarın tartil sen de ya da kalsın dersen sorun olmaz, haftaya yazarız.
Bugün menün çok güzel olmuş civcivim16 Ocak Menüm
Sabah 10.00 (Uyaninca yarim su bardagi gece ıslattigim kuru erik suyu)
3 kasik menemen yarim dilim ekmek 1 dilim peynir yarim cay kasigi fistik ezmesi
Ara 14.00 1 fincan nescafe+geceden ıslattigim iki kuru erik
Ara 16.00 1 elma (kakao serptim)
Akşam 17.30 2 kasik tavuklu bezelye yemegi+1 dilim ekmek+1 kase bol yesillikli salata
Ara 18.00 turk kahvesi iccem simdi.
Spor leslie boosted 30 dk+10 dk agirliklarla pilates
Su 2 litre
Balım, akşam bilgisayardan düzenleyecektim ama sen yapmışsın.Aslı balım geçen haftaki kilo tablomuzu güncelleyebilecek durumda mısın
Merhaba hoşgeldinizAranıza katılabilir miyim
Grup kuralları nedir nasıl olmalı
Pazartesiye diyet var Şamdanımnice 200 lere o zaman
parti var ama pasta tatlı tuzlu yok mu
Çok teşekkür ederim davetiniz ve kahveniz içinMerhaba hoşgeldinizBiz günlüğümüzde genelde birbirini iyi tanıyan insanlar olarak bulunuyoruz lakin sizi de misafir olarak tanıyalım İstediğiniz kadar kalabilirsiniz size ️ İkram edelim
Pazartesiye diyet var Şamdanımdiyet biraz tuzlu sonuçları da çok tatlı olacak hepimiz için umarım sen de katılırsın Bir önceki performansından sonra aramızda görmeyi çok isterim seni
İyi akşamlar Canlarım
18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermekHerkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz Bol eksilerimiz olsun
Şimdi paylaştım şamdanım saatler dahil genel özünü bozmadan kendine göre ayarlayabilirsinkatılırım canım yapabileceğim bı diyetseben de çok isterim sizlerle birlikte bişeyler yapabilmeyi. hepinizi ayrı ayrı çok sevdim
nedir acaba bu diyet
2 öğün ağırlıklı olduğu için bence uyarlaması zor olmaz diye düşündümben oruç tutuyorum ya normalde acaba bu ara öğünlerk sahur ve iftara dagitsam olur mu feliciocum:)
yoksa bı hafta tam olarak uymak mi daha iyi olur:)
Biz Pazartesi 5 günlük diyet yapıyoruz isterseniz sizde katılın diyetimize bildirim zorunlu bu programda az önce paylaştım göz atabilirsiniz istersenizÇok teşekkür ederim davetiniz ve kahveniz için
Kendimi tanıtırsam evliyim bir kızım var 27 yaşındayım ve galiba 81 kiloyum
Eline sağlık Songül’ümGÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU
BALLAR BOY 2 OCAK 9 OCAKsonngulen 160 cm 68,2 66,5 68.8 Felicio 160 cm 52,6 51,7 51.9 sudem34 171 cm 66,6 67,3 66.6 enerji_kusagi 159 cm 67,8 67,1 Saricivcivcikcik 157 cm 69,9 68,4 birmuhendisanne 160 cm 67,95 67,65 inci-tepik 152 cm 84,7 84,25 asliogretmen 169 cm 79,9 78,9 78.65 kk birinci noteri 160 cm 59,4 58,3 57.9 Mysonismysun 164 cm 60,4 58,8 59.2