- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
İnşallah canim benim amiiinnnben de hep susturuldum aslim. o yüzden anlıyorum seni. haksızlığa ugradiysam onun sınırı ve hazımsızlığıyla ağzımi açmadan ağlardım. ağlamamak için de hiç konuşmadım.
zamanla insan yaralana yaralana herşeyin üstesinden gelecek kadar pişiyomus:)
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. o zamandan bu zamana hayatım çok değişti. ama bu ben çok değiştiğim için oldu bence:)
Saricivcivcikcik canım benim herşey biz insanlar için. tabiki pes etme öyle on sene sonraya falan da ihtiyacın yok iki üç seneye kadar tamam o iş evelallah:)
İlaclar regl hepsi toplanip ödem yapmis hemencecik atarsin canim.Çok geciktim ama bildirimi yapayım hemen, önce açıklama gelsin
Kortizon, bu sabah gelen regl ve pazartesiden beri serbest beslenmeyle birlikte bayağı bir artı gördüm. Geldiği gibi giderler diyor ve paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2762340
Geçen cumartesi 66.1
Bugün 68.8
Fark +2.7 kilo
Reklam arasi cook mantikli. Ayni seyi ders aralarina uyarlasam harika olur valla ahh gecen sene dusuneydim verdigim kilolari geri almamis olurdumBen reklam arası 15 dakika ya o arada hızlı hızlı yürüyup 1500 adım atardim
Bide gece 00 olmadan adım mı eksik diziyi ayakta koşarak yerimde tamamlardim
Tak picagi gitsin songülümAşırı sinirlendim kaynanana yaa, ne halden anlamaz insanlar bunlar.
İstersen yarin sabah tartilirim canim?Bu fark hiç dert değil balım, çok güzel koruyorsun da veriyorsun da.
Tebrik ederim canım
Helal sana balım
Keşke tartilsaydin canım, haftaya daha motive olurdun.
Tebrik ederim canım çok güzel
Çabucak gidecektir canım
Tebrik ediyorum canım eksi görmek her zaman iyidir.
Sudemim sen filozofta mı oldun ÇiçeğimSongül 3.000.mesaj sana nasip olmuş
Artık devamke
kk birinci noteri canım aşk için sanırım taşın altına elini sokmuş baya mücadele vermişsin
Zira açık açık kv istemediyse o evliliği yıpratma dinamiğine sahiptirler
Ama akılli kv öyle yapmıyor o da ayrı.
Neyse ki geçmiş gitmiş hepsi bir tecrübe olmuş
Bizler tecrübelerimiz le yolumuza devam ederiz
Elimize diken batsada gülkoklamaktan vazgeçecek değiliz
Güçlü kadın boşuna olmadık
Herşeye ve herkese rağmen güçlü
BALLAR | BOY | 2 OCAK | 9 OCAK | |||
| 160 cm | 68,2 | 66,5 | 68.8 | ||
| 160 cm | 52,6 | 51,7 | 51.9 | ||
| 171 cm | 66,6 | 67,3 | 66.6 | ||
| 159 cm | 67,8 | 67,1 | |||
| 157 cm | 69,9 | 68,4 | |||
| 160 cm | 67,95 | 67,65 | |||
| 152 cm | 84,7 | 84,25 | |||
| 169 cm | 79,9 | 78,9 | 78.65 | ||
| 160 cm | 59,4 | 58,3 | 57.9 | ||
| 164 cm | 60,4 | 58,8 | 59.2 |
Sen işte senin için herşey olurum çiçeğimSudemim sen filozofta mı oldun Çiçeğim
Hem kişisel gelişim, hem terapist hem felsefe
Canım Negoo birde hedef kilolarımizGÜÇLÜ KADINLARIN
BOY / KİLO TABLOSU
BALLAR BOY 2 OCAK 9 OCAKsonngulen 160 cm 68,2 66,5 68.8 Felicio 160 cm 52,6 51,7 51.9 sudem34 171 cm 66,6 67,3 66.6 enerji_kusagi 159 cm 67,8 67,1 Saricivcivcikcik 157 cm 69,9 68,4 birmuhendisanne 160 cm 67,95 67,65 inci-tepik 152 cm 84,7 84,25 asliogretmen 169 cm 79,9 78,9 78.65 kk birinci noteri 160 cm 59,4 58,3 57.9 Mysonismysun 164 cm 60,4 58,8 59.2
Songül 3.000.mesaj sana nasip olmuş
Artık devamke
kk birinci noteri canım aşk için sanırım taşın altına elini sokmuş baya mücadele vermişsin
Sipariş verdim canım, reglin ilk günü ağır geçiyor benim, battaniye altındayım. Bugün de dışardan olsun artık. Senin düşünmen yeter balım, eline koluna sağlıkBen de dün fazla yapmisim fazla var getirirdim sana ama aramizda 1.5 2 saat kadar mesafe var be songülümo zamana kadar siparis versen daha cabuk gelir
Ben böylesine takarım hakkaten haaİnşallah canim benim amiiinnnbence de 1.5 sene sonra o puan benim olacak
İlaclar regl hepsi toplanip ödem yapmis hemencecik atarsin canim.
Reklam arasi cook mantikli. Ayni seyi ders aralarina uyarlasam harika olur valla ahh gecen sene dusuneydim verdigim kilolari geri almamis olurdum
Tak picagi gitsin songülüm
İstersen yarin sabah tartilirim canim?
Aaa gerçekten mi, nasıl bir tesadüf bana kısmet olmasıSongül 3.000.mesaj sana nasip olmuş
Artık devamke
Tamam balım hedef kiloları da belirtin öyleyse ekleme yapayım. Şimdi nego için alt satır açmaya çalışacağım.Canım Negoo birde hedef kilolarımiz
Allah evinden barkindan uzak tutsun canım, gerçekten kötü niyetli biriymiş. Şükür ki eşinle aran iyi, Allah bozmasın.işte ben başta anlamadım canım:) kimse anlamadı. herkese ayrı oynamış kadın
sonradan dank etti bana. ben basit kaynana tripleri kıskançlıklari saniyodum. yavaş yavaş öğrendim duydum gördüm:)
mesela eltisi anneanneme benim sözümün olduğu gün anlatmis bişeyler. ama anneannem bana evlendikten çok sonra söyledi. siz birbirinizi seviyodunuz oğlan gözünün içine bakıyordu o sevmese nolur dedi banaeltisine agliyomus ben istemiyorum diye. bana da diyodu ki artık beklemeyin evlenin. x in işi var nasılsa maaşı da iyi falan...
yalan söylediğini kimse fark etmemiş ben gelin gelene kadar. çok sonra fark etti eşim falan. çok uyanık ama saf ayağına yatan biri:)
Tamam canim yarin sabah tartilip seni etiketlerim❤Cankuşlarim tablo işini çözmeye çalışıyorum, ilk kez deniyorum. En son Sudem balım yapıp paylaşmıştı, üzerinde düzenleme yapıyorum. Negomu ekleyeceğim inşallah bı de bildirimlerin hepsini bulamadım sanırım, eksik olanlar yazarsa eklerim hemen.
Civcivim istersen yarın tartil sen de ya da kalsın dersen sorun olmaz, haftaya yazarız.
En tehlikeli kaynana tipi. Benimki ilk gelin oldugum icin henüz cok acemi yalandan aglamalari yemiyoruz arada bi tutturuyo tabi benimkinde de var cevher deişte ben başta anlamadım canım:) kimse anlamadı. herkese ayrı oynamış kadın
sonradan dank etti bana. ben basit kaynana tripleri kıskançlıklari saniyodum. yavaş yavaş öğrendim duydum gördüm:)
mesela eltisi anneanneme benim sözümün olduğu gün anlatmis bişeyler. ama anneannem bana evlendikten çok sonra söyledi. siz birbirinizi seviyodunuz oğlan gözünün içine bakıyordu o sevmese nolur dedi banaeltisine agliyomus ben istemiyorum diye. bana da diyodu ki artık beklemeyin evlenin. x in işi var nasılsa maaşı da iyi falan...
yalan söylediğini kimse fark etmemiş ben gelin gelene kadar. çok sonra fark etti eşim falan. çok uyanık ama saf ayağına yatan biri:)
Allah evinden barkindan uzak tutsun canım, gerçekten kötü niyetli biriymiş. Şükür ki eşinle aran iyi, Allah bozmasın.
Tamam canim yarin sabah tartilip seni etiketlerim❤
Bu arada hedef kilom 55
En tehlikeli kaynana tipi. Benimki ilk gelin oldugum icin henüz cok acemi yalandan aglamalari yemiyoruz arada bi tutturuyo tabi benimkinde de var cevher debi sure sonra dayanamayip acik acik yapiyo o zaman da esim her seyi farkedip engel oluyo canim benim kendi kendini ele veriyo
Aman böyle devam etsin benimki de
Kiyamam sana ben ya neyseki hepsi bitmis uzaklasmissiniz ona en büyük ceza olmuştur bosver sen üzme kendiniben de ilk gelinim hatta şu an tek gelinimkadının içinde varsa engel olamıyorum civcivim
Allah fırsat vermesin seninkine de
Allah'ım ne ağladım onlar yüzünden ki ben çok zor ağlarım
Kiyamam sana ben ya neyseki hepsi bitmis uzaklasmissiniz ona en büyük ceza olmuştur bosver sen üzme kendini
Allah herkesin niyetini kalbini göruyo nasilsaicini ferah tut
Evet canm haklisinöyle tabi canım :)
sen bırakma çalışmayı kısaca civcivim:) nasibin nerden ne zaman geleceği belli olmuyo:)
senin alanın ne
Evet canm haklisingıda yüksek mühendisiyim canm ben de.
İnşallah oyledir be samdano zaman matematik tamdır sende
İnşallah oyledir be samdancok harika diyemem ama kötü değilim. Yeni nesil problemler falan cikmaya basladi bi tik tokezlemis olabilirim