70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Öncesi sonrası için.
Yağ oranı benim yüzde 34 den yüzde 24 e düştü mesela.
Kas 47 den 54 e çıktı.
Net rakam sordum aslında.
Yağ azaltıp kas arttıkça doğru beslenme doğru spor ortaya çıkıyor.

Öncesi sonrası kendin bakmak için.
Deftere özen göster.

Katılıyorum kırmıyım diyerek hicbi yere varilmiyo. Hem dan dan söyleyenlerin kiymeti daha cok biliniyo aslim söyle gitsin.
Ben de söyleyemem kimseye öyle ama en azindan karsimdaki beni kirarsa aaa yemek yaniyo dur bi kosu gidip bakiyim diye kacarim lafi agzina tikarim sonra soyledigi seyi unutur en azindan böyle yap benim gibi garipler böyle taktik geliştiriyo artik

Şansım, zamanında yaşadığım şeyler sayesinde bazı konularda sessizliğe itilmişim. Yani konuşarak bir şeyleri değiştiremediğimi anladığımda susmayı öğrendim.

Şansım, zamanında yaşadığım şeyler sayesinde bazı konularda sessizliğe itilmişim. Yani konuşarak bir şeyleri değiştiremediğimi anladığımda susmayı öğrendim.

ben de hep susturuldum aslim. o yüzden anlıyorum seni. haksızlığa ugradiysam onun sınırı ve hazımsızlığıyla ağzımi açmadan ağlardım. ağlamamak için de hiç konuşmadım.

zamanla insan yaralana yaralana herşeyin üstesinden gelecek kadar pişiyomus:)

Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. o zamandan bu zamana hayatım çok değişti. ama bu ben çok değiştiğim için oldu bence:)

Saricivcivcikcik canım benim herşey biz insanlar için. tabiki pes etme öyle on sene sonraya falan da ihtiyacın yok iki üç seneye kadar tamam o iş evelallah:)

Canım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Neyi değil nasıl söylediğin de önemli

Hayat kısa kırılmaya da kırmaya da değmez

Ben diliyle kendini ifade etsen karşıdaki eşek değilse anlar yani.

Ben yöneticiye bile gidip kişiler geçici kurumlar kalıcı dedim

Ki öyle de oldu buralar benim diyen adam tıpış tıpış gitti
Canım bu ilk ölçümün demi ?

Tartılar arası fark olur her zaman.

Benimki bana ilk ölçülerde obez diyodu.

Şimdi 66 kiloda bile over fat diyo hala fazla şişman im yani

Evet canım tartının ilk kaydı defterime bu bilgileri yazarak başlarım.

Aynen canım koridorda turlasam,film izlerken odada turlasam bile hareket
Günaydınnnn Ballarrrr

16 Ocak Kilo Bildirimi

09 Ocak 78.900
16 Ocak 78,650

Fark : - 250 gram

Eki Görüntüle 2762305
Tebrik ederim canım

Giderler biriciğim giderler. Sen yeter ki iyi ol ❤ geldikleri gibi göndereceğiz onları

İyi Akşamlar Ballarım

Bugün Ne Yedim?

09.00 2 bardak limonlu su
11.00 yarım simit, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates
18.30 1 tabak hamsi buğulama ve salata
3 litre su
Afiyet olsun canım, çok güzelmiş menün.
Helal olsun diyorum canım, isteyip azmedince kadının elinden hiçbir şey kurtulmuyor. Darısı şimdiki sınavına olsun inşallah.
En iyisini yapmışsınız canım uzak olmakla. Bir arada yaşamak çok zordur eminim. Ben de eşim de 18 yaşından beri ailelerimizden uzaktaydik, evlenince de hiç yakın olmadık ailelere, böylece kafa rahat oldu.

Songül hepsi ödem
Kortizon şişi Kh şişi sen bir haftada verirsin zaten

Aşırı sinirlendim kaynanana yaa, ne halden anlamaz insanlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…