70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Allah'ım bunlar ne böyle

Çiçek isimleri de pek bilmem ayrıca

Nego hepsini aklımda mı tutuyorsun

Yanlışlıkla aynı çiçeği yolladığin oluyor mu hiç

Ayy içime bir huzur geldi
Hafızam genel olarak iyidir son zamanlarda karışıyor hafızam ama attığımı atmıyorum genelde
Narin laleler

Regl ödemine rağmen,korkuyordum o yüzden artı çıkıcam diye.
Dün 750 kalori de kaldı menüm,onun da etkisi vardır.
Canım regl döneminde ben sporu yardirip 1.8 kilo vermiştim

Sen spor için hazır değilim dedin hatırladım ama aklinda bulunsun

Yok canım ya bana fayda etmez vücudumu biliyorum,tam olmadım o yüzden.
Bir iki güne şişerim
1.5 bile çok iyi zaten benim için,zor veririm diye kabullenmiştim bile açıkcası

Şunu da ekliyim,ilerde de sürdürebileceğim tarzda spor yapmak istiyorum ben artık.
Daha önce her gün yaptım,eliptik,leslie,bölgesel,pilates vs.Sonra sürdüremeyince kötü oldu:/

Ne gibi mesela negom bize de bilgi ver uyarsa ben de kendime uygularim
Canım her gün hunharca spor yapmak yerine, haftada üç gün.Eliptik var bende,ondan yaparım.Hava ısınıncada zaten yürüyüş en güzeli.
Leslie boosted bazende.
İki çocuk,temizliği,üç öğün yemekleri,ara öğünleri,dersleri etkinlikleri zaten beni hem yoruyor hem vaktimi alıyor.Kendime kalan zamanda da kitabımı okuyup,film izlemeyi tercih ediyorum açıkcası artık.Spor için de epey zaman gerekli.

Saricivcivcikcik

kahvemi aldım geldim destan yazmaya

evlendik balayina gitmeden hergun çağırdılar. eşimde gitmek istediği için kavga ede ede gittik.
sonra balayında hergun en az iki kere aradilar. hem annesi hem babası telefon açılmadı diye azarladı. biz balayı boyunca da kavga ettik. sonra geldik biz size bişey demedik yeni evlisiniz diye artık gelip kalmanız lazım dediler daha iki haftalık evliyim düşün
neyse ona da gittik kaldık kavga kıyamet aramızda.

evler arabayla baya yakındı. haftanın abartmıyorum üç dört günü gelin diye ariyolar, ya da gelin bizi alın size gelcez diye ariyolardi. ya cagiriyolar gidip kalıyoruz ya da kafalarına göre geliyolar biz sizde kalmaya karar verdik iki üç gün kalcaz diyolar

biz eşimle kavga edip duruyoruz... neyse bunlara rağmen memnun olmuyolar ama. zaten gelmiyosunuz, cagirmiyosunuz, kalmiyosunuz, kalın diye davet etmiyorsunuz...

KV kp i doldurup sürekli bı huzursuzluk çıkarırdı, eşimi doldurur yalan söyler biz kavga ederdik. herşey ortaya çıkınca da utanmadan inkar ederdi yaptığı söylediği herşeyi.

ben artık dayanamadım dershaneyi bıraktım. onların haberi yoktu ama gitmedim evde kaldım onlar beni gidiyo saniyodu.

öyle işte civcivim:) çok şükür geçti o günler artık. en güzel şey uzakta olmak

Günaydın güzel ve güçlü kadınlar kahvaltıdan sonra hemen geliyorum. Herkes bildirimlerini yapsın olur mu, motivasyon tam gaz

Yok canım ya bana fayda etmez vücudumu biliyorum,tam olmadım o yüzden.
Bir iki güne şişerim
1.5 bile çok iyi zaten benim için,zor veririm diye kabullenmiştim bile açıkcası
Secret Negom
Sen iradeli sin menülerin çok doğru
Ben şu anki bilgim ve tecrübemle diyete başlasam sonuç eminim daha farklı olurdu

İnsan diyet yapmaya yapmaya unutuyor.

Daha önce iki kez yaptım hepsinde de 67 oldum ama koruyamadim hiç 1 ay bile yani.
Şunu da ekliyim,ilerde de sürdürebileceğim tarzda spor yapmak istiyorum ben artık.
Daha önce her gün yaptım,eliptik,leslie,bölgesel,pilates vs.Sonra sürdüremeyince kötü oldu:/
Bu konuda çok haklısın
Evde aktifsin zaten 7000 filan atıyorsun.
Ekstradan kendini yormadan yerinde 15 dakika kossan 2000 adım daha olur
Al sana spor

Canım nereliler?

Gelenek görenek kafası gibi geldi.

Gelin köle gibi görülüyor bir çok yörede maalesef.

Günaydınnnn Ballarrrr

16 Ocak Kilo Bildirimi

09 Ocak 78.900
16 Ocak 78,650

Fark : - 250 gram

Eki Görüntüle 2762305
Yeni tartın mı?
Hayırlı olsun güle güle kullan

Aslı'm yağ oranın su oranın kaç çıktı?

Aynı kilolar da başladık nerdeyse diyete boylarımiz da yakın .

Vücut ölçülerini aldin motivasyon fotosu çekindin mı?

Çok farklı değilmiş yaşadıklarımız, canım .

Evet yeni tartım. Şansım, telefonda hepsi kayıtlı. Adım sayar içim kullandığım uygulamada tartı bölümü de var. Mi Fit hayatım oldu.
Kas oranın iyi, kastan vermiyorum şuan. Onun için çok mutluyum. Ama yağ oranı malum fazla.
Motivasyon fotoğrafı ?

Aslı sen insanların yüzüne söylemeyi öğrenmelisin bence
Konuşarak çok şey çözülür
Laftan anlayacak kişi ise konuşulur
Anlamayacaksa da en azından ben anlattım kendimi dersin.

En büyük sorun bence iletişimsizlik

Mantikli canim evet spor zaman alan bisey yoruldum dinleneyim dusa gireyim derken..
Saricivcivcikcik aynen bugunden itibaren basliyorum canim tekrar
Kilo 59.2 arkadaslar sasece 2 gun kacirdim +400 olrak dondu
Tamam canim birazdan spora gitcem sen de gel beraber yapalim

Cok zor seyler yasamissiniz kizlar siz de neyseki hepsi gecmis
Mis gibi isiniz var eski olaylar geride kalmis. Beni de bi 10 yil sonraya ışinlayin

Uzun uzun anlattin samdanim cok teşekkür ederim insan psikolojisi iste hep kendi gibi birini ariyo biseyler basarmis birini ariyo cevresinde. Cok mutlu oldum aslimla senin adiniza boylelerini duyunca cok seviniyorum birsürü var boyle zor sartlarda başarılı olan insan anne..
Buyuk motivasyon oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…