Canım günaydınNego 'Balım' günün aydın olsun❤
Bugün perşembe, sanırım enişte izinli olacaktı, hastaneden randevu almaya çalışacaktın?
Ne yaptın halledebildin mi?
Takviyeleri düzenli alıyorsun sanırım dimi?
Bir de kaç adım attın bakayım
Dün çok yorulmuşum canımAslım iyi geceler erkencisin
biricik Leylam benimCanım umarım istediğiniz gibi güzelde bir fiyata satarsanız muhteşem olurhiç te çok konuşmuyorsun ben senin yazdıklarını okurken bir solukta okuyorum çokta keyif alıyorum
Tamam balım en azından artı gelme
Kesin güldürecek diyor içimden bir ses
Geçmiş olsun canım
Aslında az yemişsin sadece kurabiye ve o ısırık olmamış canımsadece 1 kare çikolata iznin vardı onu aşmışsın birazcık
Eminim güzel tasarımlar yaparsın ne üzerine tasarım düşünüyorsun tatlım ben giyim gibi anladım
Daha ben yeni geldim tüh
Aslım güzel uykular tatlı rüyalar dilerim sana
ben varım meselaYok yok tek değilsin
Ben varım canımNe guzel seninki de cok kutsaldemrk herkes korada ve tek kurban benim
tebriklerherkese günaydın
7 günlük detoks sonucum:)
başlangıç 59.4
bitiş 58.1
Eki Görüntüle 2760668
çok romantik bir tartı fotoğrafi oldu arkadaşlarçünkü kamerası iyi değil telefonumun:)
Teşekkür ederiz Leylam, emeğine sağlık7 günlük yağ yakan diyet sonuçları ilk üç
1.kk birinci noteri
2.asliogretmen
3.sonngulen
Bir sonraki sefere tan uyumla aynı zamanda yaparız balımlarben dahil hepimiz kilo vermiş olduk Harikayız
Teşekkür ederim EnerjimmmDerece yapan ballarımı çoook tebrik ederim
sonngulen
asliogretmen
kk birinci noteri
Listeye güzelce uyudunuz, benim gibi hoyratlık yapmadınız
Anladım canımCanım günaydın
Eşim izin alamıyor (sağlıkda o da)
Dün mezar ziyaretine gittik öğlen arası koştur koştur,izin alacaktı güya.İşler yoğun
Takviyeleri alıyorum
Adım dün 5300 attım,durgun geçti günüm ruhsal olarak,pek hareket etmek istemedim.
Bugün 1500 oldu henüz.
Sen kaç attınve nasılsın
7 günlük yağ yakan diyet sonuçları ilk üç
1.kk birinci noteri
2.asliogretmen
3.sonngulen
Bir sonraki sefere tan uyumla aynı zamanda yaparız balımlarben dahil hepimiz kilo vermiş olduk Harikayız
Tebrik ederim samdanım harika bi sonuc
Ne kanunu okudun kiz
Tebrik ederim kizlar
Tebrik ederim kizlaaar
Günaydın
Günaydın
Voov tebrikler ballarım
Derece yapan ballarımı çoook tebrik ederim
sonngulen
asliogretmen
kk birinci noteri
Listeye güzelce uyudunuz, benim gibi hoyratlık yapmadınız
teşekkür ederim canımDün çok yorulmuşum canımtükkanı açmak zor işmiş, simitçiyi hiç sorma
biricik Leylam benim
ben varım mesela
Ben varım canım
tebrikler
Teşekkür ederiz Leylam, emeğine sağlık
Teşekkür ederim Enerjimmm
kk birinci noteri 'Tatlım' günaydın, kolay gelsin
Pek konuşamadık dün Canım Maliyecim
Bugün oruca başladın galiba, ben tutmadım maalesef. Devam edersen eşlik etmeyi istiyorum
Vergilerle ilgili mi kanun okuyorsun?
Sence Kpss girersem seneye ikisine birden mi gitmeliyim?
Bu arada bende pek tv izlemem. Çok nadirdir. Maçı da hiç sevmem. Kumanda tuşlarının yerini bilmem, önce üzerine iyice bakmam lazım o kadar
Benimki arada kick boksizler ona bakarım, maç kadar uyuz olmuyorum ona.
Bugün kahven de benden olsun
Alan ve gk gy gireyim. O zaman 2020de mi gireceğim. Bu sene alanla birlikte gk gy oluyor mu canım?oooo herkesi tebrik ediyorum ben debirinci olmayı hiç beklemiyordum. bu birinciliği siz tatlı kadınlara ithaf ediyorum efenim desteğiniz ve sevginiz için teşekkürler
çok teşekkür ederim canım benim
sınavım var canım meslek içi:)
teşekkür ederim canım
teşekkürler canım
teşekkür ederim canım
sonrakinde sen de uyarsın
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım
aynen sabah başladım inşallah devam edicem. evet canım vergi kanunlarına çalışıyorum.
ikisine de girebilirsin ama alan çalışmaz da kurum sınavına girecek puan alırsan kurum sınavı hakkin boşa yanmış olur
sen gk gy giremezdim bu sene zaten. o yüzden alan ve gk gy gir bakalım kaç gün civarı geliyo:)
burdaki kadınlarla çok ortak noktamız var
İkinizin sevmesine de çok sevindim canım, benim favori dizimdir, ben de fantastik şeyleri çok severim, istersen bı tane daha var, sonra da ona başlarsınız, tabi bu biterseCanim benim fringe e bi daldim cikamadim harikaaa bi dizi artik gelir gider izlerimsanirim uyumussun seni öpüyor ve iyi geceler diliyorum sabah temizliginde gorusmek üzere
İlk iki bolumu izledim 2 saatten fazla oldu yani.. ba yil dimmmm. Esim polisiye sever ben fantastik severim bi ortak noktada bulusamayiz normaldedizide ikisi de var tam bizlikmis valla bu zamana kadar kaçırdığımıza yandim
Bi ara bende izleyeyim bakayım onlarıİkinizin sevmesine de çok sevindim canım, benim favori dizimdir, ben de fantastik şeyleri çok severim, istersen bı tane daha var, sonra da ona başlarsınız, tabi bu biterse
Walter'a da bayılıyorum, keşke benim babam olsa
Tebrik ederim canım harika bir sonuçherkese günaydın
7 günlük detoks sonucum:)
başlangıç 59.4
bitiş 58.1
Eki Görüntüle 2760668
çok romantik bir tartı fotoğrafi oldu arkadaşlarçünkü kamerası iyi değil telefonumun:)
Ben söz verememGünaydınCanınız çekmesin diye çektim resmini koymadım canım rahatsız olmayız çekmez derseniz koyarım tabiki
Ellerine sağlık canım, senin kilon çok az,bence skorun çok iyiydi bu yüzden. Sıralamada sen olmaliydin.7 günlük yağ yakan diyet sonuçları ilk üç
1.kk birinci noteri
2.asliogretmen
3.sonngulen
Balım sen bu kadar şeyi nasıl hatırlıyorsunNego 'Balım' günün aydın olsun❤
Bugün perşembe, sanırım enişte izinli olacaktı, hastaneden randevu almaya çalışacaktın?
Ne yaptın halledebildin mi?
Takviyeleri düzenli alıyorsun sanırım dimi?
Bir de kaç adım attın bakayım
Keşke sırf kendini iyi hissetmek için tekrar çizmeye başlasan, sırf keyfine. Sana çok iyi geleceğine eminim güzel balımMysonismysun
Günaydın Güneşinin Annesi
Sanada pek yazamadım dün okudum. Bugün topluca yazıyorum
Gitmeyi bir daha düşünme bence
Burada birlikte zayıflayıp korumaya geçeceğiz
Sende çok samimi, açık sözlü, çılgın, şakacı ve tatlı birisin. Sevdim seni ❤
Ağrın nasıl oldu bu arada, iyi misin?
Ajans işleri aslında çok güzel ama eskisi kadar emeğe kıymet vermiyor. Eskiden el ile çizilen emekle basılan reklamlar, kartvizitler bile dönüştü. Tekelleşmeye başladı. Şimdi birde dijital reklam diye bir şeyler duyuyorum. Ne saati belli ne mesaisi. İçerisi de biraz karışık. Kendi işini yapacaksan çok daha iyi bence.
Biraz seninle kesişen yönlerimi anlatayım. Bende o işlerin ucundan dönmüş biriyimGüzel Sanatlara gireceğimde 3 sınav yapıyorlardı. Eskiden sınav tarihi postayla tebliğ ediliyordu. 2 sınava girebildim. Sınavlardan biri için posta geldiğinde sınav tarihi çoktan geçmişti giremedim. Milletin 3 ortalaması alınırken benim 2 alındı. Buna rağmen puanım iyiydi. Asil yedek listesinin 1.kişisiydim. Biri gelmezse girecektim. Gelmedide. Ama benden sonraki İzmirli zengin bir kız vardı onu aldılar. Torpillll
Sonra puanım yüksek olduğu için 1.likle beni grafik tasarımı bölümüne aldılar. Biraz okudum orada. Reklam,görsel sanatlar vs dersleri ilgi çekiciydi ama yakın aile dostumuz ajans işleriyle uğraştığı için ailem istemedi. Ailemin ısrarıyla bir süre sonra da naklimi yeni açılan bir sağlık okuluna aldırdım.
Bu da böyle bir anımdır işte. Sonra sanatmış resimmiş çizimmiş hepsine nokta koydum. Çok kırıldım doğrusu, hem o sınava giremediğim için hem torpil işinden dolayı. Birde resimde gerçekten iyiydim. 2 ressam bana ücretsiz özel ders veriyordu atalyölerinde. Hem sevdikleri için hem başarılıyım diye çok üstüme düşmüşlerdi sağolsunlar. Sanat hayatı başlamadan bitti yani, tasarım bölümünden sonra bir daha asla çizim yapmadım, bilek esnekliğim çoktan bitmiştirYıllar olmuştu bunları kimseyle konuşmayalı, vay be..
Kendi tasarımlarının olması çook güzel, birde dikiş işini hallettiğinde tek başına baya özel tasarımcı, modacı olabilirsin, çok güzel şeyler yaparsın ben inandım sana. Hatta marka bile olabilirsin neden olmasıninşaAllah çok güzel işler başarırsın canım Sende o çılgınlık yaratıcılık var gibi anladım
Çünkü sen bitanesinAlan ve gk gy gireyim. O zaman 2020de mi gireceğim. Bu sene alanla birlikte gk gy oluyor mu canım?
Valla canım ben her sektöre parmak attığım için illa biriyle ortak noktam çıkıyor
Çok ukalaca olacak ama samimiyetten diyorum. Benimle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz
Mutlaka denemelisin canım, aşırı sarıyorBi ara bende izleyeyim bakayım onları
Siz sevdiyseniz kafadan seviyorumdur
Alan ve gk gy gireyim. O zaman 2020de mi gireceğim. Bu sene alanla birlikte gk gy oluyor mu canım?
Valla canım ben her sektöre parmak attığım için illa biriyle ortak noktam çıkıyor
Çok ukalaca olacak ama samimiyetten diyorum. Benimle anlaşamayan kimseyle anlaşamaz
Yaaa oncelikle cok tesekjuelee tum sozlerin icin sen de cok cana yakin ve insancil birisin insanin yaninda rahatbedebilecegi tarzda bi insansin bunu hissettiriyosunMysonismysun
Günaydın Güneşinin Annesi
Sanada pek yazamadım dün okudum. Bugün topluca yazıyorum
Gitmeyi bir daha düşünme bence
Burada birlikte zayıflayıp korumaya geçeceğiz
Sende çok samimi, açık sözlü, çılgın, şakacı ve tatlı birisin. Sevdim seni ❤
Ağrın nasıl oldu bu arada, iyi misin?
Ajans işleri aslında çok güzel ama eskisi kadar emeğe kıymet vermiyor. Eskiden el ile çizilen emekle basılan reklamlar, kartvizitler bile dönüştü. Tekelleşmeye başladı. Şimdi birde dijital reklam diye bir şeyler duyuyorum. Ne saati belli ne mesaisi. İçerisi de biraz karışık. Kendi işini yapacaksan çok daha iyi bence.
Biraz seninle kesişen yönlerimi anlatayım. Bende o işlerin ucundan dönmüş biriyimGüzel Sanatlara gireceğimde 3 sınav yapıyorlardı. Eskiden sınav tarihi postayla tebliğ ediliyordu. 2 sınava girebildim. Sınavlardan biri için posta geldiğinde sınav tarihi çoktan geçmişti giremedim. Milletin 3 ortalaması alınırken benim 2 alındı. Buna rağmen puanım iyiydi. Asil yedek listesinin 1.kişisiydim. Biri gelmezse girecektim. Gelmedide. Ama benden sonraki İzmirli zengin bir kız vardı onu aldılar. Torpillll
Sonra puanım yüksek olduğu için 1.likle beni grafik tasarımı bölümüne aldılar. Biraz okudum orada. Reklam,görsel sanatlar vs dersleri ilgi çekiciydi ama yakın aile dostumuz ajans işleriyle uğraştığı için ailem istemedi. Ailemin ısrarıyla bir süre sonra da naklimi yeni açılan bir sağlık okuluna aldırdım.
Bu da böyle bir anımdır işte. Sonra sanatmış resimmiş çizimmiş hepsine nokta koydum. Çok kırıldım doğrusu, hem o sınava giremediğim için hem torpil işinden dolayı. Birde resimde gerçekten iyiydim. 2 ressam bana ücretsiz özel ders veriyordu atalyölerinde. Hem sevdikleri için hem başarılıyım diye çok üstüme düşmüşlerdi sağolsunlar. Sanat hayatı başlamadan bitti yani, tasarım bölümünden sonra bir daha asla çizim yapmadım, bilek esnekliğim çoktan bitmiştirYıllar olmuştu bunları kimseyle konuşmayalı, vay be..
Kendi tasarımlarının olması çook güzel, birde dikiş işini hallettiğinde tek başına baya özel tasarımcı, modacı olabilirsin, çok güzel şeyler yaparsın ben inandım sana. Hatta marka bile olabilirsin neden olmasıninşaAllah çok güzel işler başarırsın canım Sende o çılgınlık yaratıcılık var gibi anladım
Bir artım varsa o da hatırlamaktır herhaldeTebrik ederim canım harika bir sonuç
Ben söz veremem
Ellerine sağlık canım, senin kilon çok az,bence skorun çok iyiydi bu yüzden. Sıralamada sen olmaliydin.
Balım sen bu kadar şeyi nasıl hatırlıyorsun
Keşke sırf kendini iyi hissetmek için tekrar çizmeye başlasan, sırf keyfine. Sana çok iyi geleceğine eminim güzel balım
Çünkü sen bitanesin
Canımsın ❤Yaaa oncelikle cok tesekjuelee tum sozlerin icin sen de cok cana yakin ve insancil birisin insanin yaninda rahatbedebilecegi tarzda bi insansin bunu hissettiriyosunben daha cok kreatif kisimdaydim yani sen daha tasarim kismindaymissin bi ara projedeydim vs... Evet cok eglenceli yanlari da var ajansta calismanin kendini surekli yeniledigin bi alan hicbi sey duragan degil hic kimse duragan degil ama sonra sunu farkettim yahu bunlar beni resmen kullaniyo... Verilen paraya bak verilen emege bak? Guya o ortamin icindesin guya yasam bicimi sunuyo sana ajans... Cumartesi oazar kavrami yok aile kavrami yok iki uc mavi sacli insanin yaninda calismak mi yani marjinallik.. calisanlar bie hix hasra olma uyuma cunku sen kreatiflik icin yaratilmissin gibi safsatalar...
Cok uzattim kisaca renkli bi dunyada somuruldugunu hissetmemen icin elinden geleni yapiyolar suan saglik sektorunde mutlu musun ? İnsallah dikis zaten istedigim bi seydi buradan yurumek ve somurulmemek istiyorum cok asiri iddiali degilim ama kendime de guveniyorum
Aman ev hanimligi candir ya vallahiCanımsın ❤
İşte bu yüzden ailem hiç istemedi ya,
Sağlık okumamı çok istediler, özellikle annem. İstediği olduktan sonra da ufaktan ufaktan topuk yaptım
Sağlık sektöründen de çıktım yani
2003-4 dönemi girdim 2011-12 dönemi bitirdim. Isındırma olarak inşaat sektörüne kaydım. Oradan da Maliye yeŞimdilik Maliye de zirvede bıraktım, ev hanımlığı yapıyorum Kısmet bakalım.
Benzer sıkıntılardan dolayı bende kendim birşeyler yapmayı istiyorum. Birde Kpss ilk defa deneyim diyorum. Umarım çok başarılı olursun.
Sen kendini bilen insansın, iddialı olacaksan sen ol bence. Bir markanın kreasyonunu yapsan, bir ismin olsa kötü mü? Mükemmel olur.
Bizde seni sevdik canımalan her sene yapılıyor. alan puanı hesaplamasi için gk gy puanı da olması lazım o yüzden her sene girebilirsin alan ve gk gy ye.
ama çift yıllardaki gk gy puanı kullanılır b grubu atama için:)
sevdim ben sizleri anlasamayacagim kimse yokMasallah çok da uyumlusunuz hepiniz:)