Yaa deme öyleSüper bir film canım yaa, ilk üç bölümden sonra Peter daha bir ısınıyor filme, çok daha güzel oluyor. Kaç bölüm baktın, sevdin mi.
Neyse ki çok yanmamissin canım, su diyette çok önemli.
11 yıldır bu işi yapıyorum canım ve gerçekten çok seviyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin inşallah.
Şimdiki planını çok sevdim, dikiş öğrenmeyi çok isterdim. Hem de kendi tasarımlarını dikeceksin, muhteşem olur
Karabatak olduğum zamanları toplamda düştüm canım
Reklamcılar a ben hayranım yaEvet canim zaten hobi olarak bule kalsa benim bi hayalim gerceklesmis olucK insallah becerebilirim bakalim
Düşmeseydin onları Songül’üm o zamanları seni özlemekle geçirdik ha bire etiket yapıp duruyordukSüper bir film canım yaa, ilk üç bölümden sonra Peter daha bir ısınıyor filme, çok daha güzel oluyor. Kaç bölüm baktın, sevdin mi.
11 yıldır bu işi yapıyorum canım ve gerçekten çok seviyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin inşallah.
Şimdiki planını çok sevdim, dikiş öğrenmeyi çok isterdim. Hem de kendi tasarımlarını dikeceksin, muhteşem olur
İyi geceler balımBallarım şimdilik hepinize iyi geceler. Sabah görüşmek dileğiyle
Afiyet olsun canım, her şey mikemmel13 Ocak Menüsü
09:00
Biraz yeşillik+1,5yk yulaf+1yk keten tohumu+2 yumurta+1tk zeytinyağı ile omlet
1 ince dilim tt ekmek
2 kupa şekersiz çay
12:00
6 çiğ fındık+1 ceviz
250 ml süt ile Türk Kahvesi
18:00
4 yk kabak yemeği
4 yk ıspanak yemeği
1,5 elma dilimi ananas
1 elma dilimi portakal
1,5 elma dilimi armut
20:00
2 kupa şekersiz çay
Su 3,5 lt
Spor:
60 dk kondisyon bisiklet
4000 adımı
Oyy balım benim,bol bol yazarım ben o zamanCanım umarım istediğiniz gibi güzelde bir fiyata satarsanız muhteşem olurhiç te çok konuşmuyorsun ben senin yazdıklarını okurken bir solukta okuyorum çokta keyif alıyorum
Tamam balım en azından artı gelme
Kesin güldürecek diyor içimden bir ses
Geçmiş olsun canım
Aslında az yemişsin sadece kurabiye ve o ısırık olmamış canımsadece 1 kare çikolata iznin vardı onu aşmışsın birazcık
Eminim güzel tasarımlar yaparsın ne üzerine tasarım düşünüyorsun tatlım ben giyim gibi anladım
Daha ben yeni geldim tüh
Aslım güzel uykular tatlı rüyalar dilerim sana
Adımı sen koydun öyleYaa deme öyle
Reklamcılar a ben hayranım ya
Sen yapıyordun da Sudem balım unutuyordu beniDüşmeseydin onları Songül’üm o zamanları seni özlemekle geçirdik ha bire etiket yapıp duruyorduk
İyi gecelerKızlar ben de iyi geceler diliyorum, biraz işim var onları halledip yatarım artık. Hepinizi çok öpüyorum
Sagolasin canim hic disardan goruldugu gbi degil fena yani.. sen calisiyo muydunYaa deme öyle
Reklamcılar a ben hayranım ya
Ben menuyu gorwmedimYatmadan menümü paylaşayım biraz free takılıyorum fakat miktarlara çok özen gösterdim kendimce
Yaa sen dedin ben karabatak gibi kayboluyorum diye ilkİyi geceler balım
Afiyet olsun canım, her şey mikemmel
Oyy balım benim,bol bol yazarım ben o zaman
Adımı sen koydun öyle
Sen yapıyordun da Sudem balım unutuyordu beni
Yaaa sen bütün gün özlettin zaten
Ya ben reklamlara bayılırımSagolasin canim hic disardan goruldugu gbi degil fena yani.. sen calisiyo muydun
Canım o da korumadaBen menuyu gorwmedim
Canim benim fringe e bi daldim cikamadim harikaaa bi dizi artik gelir gider izlerimO değildeSaricivcivcikcik sana tutuyorum bak zabıtları geldim bulamadım yarın erkenden gelir sıkıştırırım seni güzel Civcivim
İlk iki bolumu izledim 2 saatten fazla oldu yani.. ba yil dimmmm. Esim polisiye sever ben fantastik severim bi ortak noktada bulusamayiz normaldeSüper bir film canım yaa, ilk üç bölümden sonra Peter daha bir ısınıyor filme, çok daha güzel oluyor. Kaç bölüm baktın, sevdin mi.
2021 uyanış yılı olduCanim benim fringe e bi daldim cikamadim harikaaa bi dizi artik gelir gider izlerimsanirim uyumussun seni öpüyor ve iyi geceler diliyorum sabah temizliginde gorusmek üzere
İlk iki bolumu izledim 2 saatten fazla oldu yani.. ba yil dimmmm. Esim polisiye sever ben fantastik severim bi ortak noktada bulusamayiz normaldedizide ikisi de var tam bizlikmis valla bu zamana kadar kaçırdığımıza yandim
Hakkaten yalniz öyle oldu her konuda resmen bi olgunlastigimi hissediyorum şaka degil.. nedendir bilinmez.2021 uyanış yılı oldu
Neleri kaçırmış sin bak
Neyse ki zararın neresinden dönsen kâr
Ne guzel seninki de cok kutsalYaa sen dedin ben karabatak gibi kayboluyorum diye ilk
Yoksa ben sana
Hiç aklıma gelmez öyle demek
Yaaa sen bütün gün özlettin zaten
Az da sen özle
Ya ben reklamlara bayılırım
Üstün zeka gerekli bence kurgususenaryosu filmden çok izletiyor bazıları
Canım ben sınıf öğretmeni yım.
13 yıldir İstanbul'da çalışıyor İstanbul'da yaşıyorum
Canım o da korumada
Her gün bir kez daha olgunlaşır insanHakkaten yalniz öyle oldu her konuda resmen bi olgunlastigimi hissediyorum şaka degil.. nedendir bilinmez.
Belki karantinalardan dolayi kendi içimize dönme firsatimiz olmuştur
Yok yok tek değilsinNe guzel seninki de cok kutsaldemrk herkes korada ve tek kurban benim
Öyle sudemim en güzeliHer gün bir kez daha olgunlaşır insan
Ama ruhumuz çocuk kalsın hep
Ki zaten öyle
Aaa şaka maka ilk kez bu saate kaldınÖyle sudemim en güzeli❤
Diyor ve artik geciktigim uykuma gidiyorum sabah kargalar yemegini yemeden uyanmaliyim
İyi geceker balim