70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ewt korumayi ben de beceremiyorum yaz gelince ozellikle bends bitiyo her sey... İnsallah koruyalim geri donusu cok koru sen spor yapiyo muydun ona bakmamisim

13 Ocak Menüsü

09:00
Biraz yeşillik+1,5yk yulaf+1yk keten tohumu+2 yumurta+1tk zeytinyağı ile omlet
1 ince dilim tt ekmek
2 kupa şekersiz çay

12:00
6 çiğ fındık+1 ceviz
250 ml süt ile Türk Kahvesi

18:00
4 yk kabak yemeği
4 yk ıspanak yemeği
1,5 elma dilimi ananas
1 elma dilimi portakal
1,5 elma dilimi armut

20:00
2 kupa şekersiz çay

Su 3,5 lt

Spor:
60 dk kondisyon bisiklet
4000 adımı

Canım umarım istediğiniz gibi güzelde bir fiyata satarsanız muhteşem olur hiç te çok konuşmuyorsun ben senin yazdıklarını okurken bir solukta okuyorum çokta keyif alıyorum
Tamam balım en azından artı gelme
Ayy cumartesi ye az kaldı ya
Beni bir heyecan bastı
Tartı güldürecek mı ağlatacak mı?
Kesin güldürecek diyor içimden bir ses
Geçmiş olsun canım
Aslında az yemişsin sadece kurabiye ve o ısırık olmamış canım sadece 1 kare çikolata iznin vardı onu aşmışsın birazcık
Eminim güzel tasarımlar yaparsın ne üzerine tasarım düşünüyorsun tatlım ben giyim gibi anladım
Ballarım şimdilik hepinize iyi geceler. Sabah görüşmek dileğiyle
Daha ben yeni geldim tüh
Aslım güzel uykular tatlı rüyalar dilerim sana

Afiyet olaun canim Bisiklette skilma oluyo mu yoksa film falan mi izliyosun

Enerjim çok güzel menü olmuş afiyet olsun

Evet canim kadin giyim cocuk giyim onlarla ilgili ama somutlasmia bisey yok dikis bilmedigim icin. Kreatif tarafimi bari o yonde yogunlastirayim ajana majans gercekren evli biei icin cok zorlayici

Gecmis olsun canim alttakini okumamisim menuye kalp koymua oldum

sağolasın canım ufacık bişey zaten:)

Gecmis olsun canim alttakini okumamisim menuye kalp koymua oldum

önemli değil canım zaten:) sağolasın

Afiyet olaun canim Bisiklette skilma oluyo mu yoksa film falan mi izliyosun
Oturduğum yerlerimde uyuşma olmazsa hiç sıkılmıyorum
Salonda biniyorum, Tv var ama ben hep buraya yazıyor olduğum için sürede çabuk geçiyor. Hatta 2 saat binecektim vaktim olmadı

Evet canim kadin giyim cocuk giyim onlarla ilgili ama somutlasmia bisey yok dikis bilmedigim icin. Kreatif tarafimi bari o yonde yogunlastirayim ajana majans gercekren evli biei icin cok zorlayici
Özel sektör başlı başına zor bence canım muhteşem tabiki başkalarına diktirsen de dikiş bilmen çok büyük avantaj olur Bir de diyelim yapmaktan vazgeçtin yine de elinde bir yetenek hobi harika fikir bence

Ewt korumayi ben de beceremiyorum yaz gelince ozellikle bends bitiyo her sey... İnsallah koruyalim geri donusu cok koru sen spor yapiyo muydun ona bakmamisim
Canım spor detoks bir aşağı bir yukarı işte koruma çabasında yım
Ama kilo verirken aktif spor yaptım
Tempolu yürüyüş , Leslie, bölgesel
Voov o nasıl güzel bir menü
Muazzam
Harika bir eksi gelecek
Leyla zabıt tuttu zaten
Daha güldürmeye başlamadı

Leylam hoşgeldin. Gözüm hep seni aradı bugün ❤ Yazacaktım hatta fırsat bulamadım❤
Teşekkür ederim Balım sana sözüm var
Bende çok özledim Enerjim ve menünü görünce çok mutlu oldum sporun da çok güzel Bugün biraz yoğundum işlerim vardı fakat hep aklımdaydınız

O değilde Saricivcivcikcik sana tutuyorum bak zabıtları geldim bulamadım yarın erkenden gelir sıkıştırırım seni güzel Civcivim

Süper bir film canım yaa, ilk üç bölümden sonra Peter daha bir ısınıyor filme, çok daha güzel oluyor. Kaç bölüm baktın, sevdin mi.
hahaha çok tatlısın yaaa

valla ben yanınca da güldüm napalım beybi. menülerimi beğenmeniz nasıl hoşuma gidiyo bı bilsen

teşekkür ederim canım çok azcik yandı iyiyim:) suyu içiyorum ara ara:)
Neyse ki çok yanmamissin canım, su diyette çok önemli.
11 yıldır bu işi yapıyorum canım ve gerçekten çok seviyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin inşallah.

Şimdiki planını çok sevdim, dikiş öğrenmeyi çok isterdim. Hem de kendi tasarımlarını dikeceksin, muhteşem olur
Hadi ya
Hiç sevmem
Allah'tan maç sevmeyen adam almışim
Şurada iki hava atayım

Ha ha

7 ay diyebiliriz
Bir kaç az sanki
7 Haziran dan 13 Ocak a

Canım ben 17 kilo verdim 3 aydır koruma ya çabalıyorum
Karabatak olduğum zamanları toplamda düştüm canım

Özel sektör başlı başına zor bence canım muhteşem tabiki başkalarına diktirsen de dikiş bilmen çok büyük avantaj olur Bir de diyelim yapmaktan vazgeçtin yine de elinde bir yetenek hobi harika fikir bence
Evet canim zaten hobi olarak bule kalsa benim bi hayalim gerceklesmis olucK insallah becerebilirim bakalim

Ever gercwkren cok kutsal ve cok guzel bi is insallah cok guzel yerlere geliesin. Amin canim umarim kotarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…