- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Yarabbimaaa biz de ne tesadüfsaadetimizi paylaşıyoruz cikcikcim:)
Ben de tek mesaj yazıp gitmişim resmenGeldim de pek kimse yokmuş, Tükkanı Aslım açmış, sonra kaçmış mı simitçiyi mi kaçırmış simitçi bunu mu kırbaçlamış tam anlayamadım oraları
Civcivimde şarj bekliyorum diye oralarda çikiletaları götürmüyorsa iyidir
Kirayı da dene bakalım canım. Ona göre ne istediğini bilirsin en azından. İllaki bu evi özleyeceksin. Gelmemeleri şimdilik iyi, sende satılna kadar bu duyguya alışırsın. Hayırlısı olsun
Tek çocuk var canım, ailelerimiz uzakta, burda yalnızız. Çalışıyorum balım, akademisyenim. O yüzden de zor geliyor zaten. Sen çalışıyordun dimi.Ya aslinda harika coluk cocuk kalabalik boyle dusununce insan tabii her seyini ozler ev hanimi misin? Calisiyosan cunku daha da zor. İnsallah nasil rahatina geliyosa oyle hayirli bie ev bulursunuz
İnşallah devam da ettirirsin canım, ben iyice bıraktım malesef.Sakarya’dayım Songül BalımSabah yürüyüşünü ben çok sevdim . Bana çok iyi geldi.
Bu mesajı okuyup okuyup gülüyorumGeldim de pek kimse yokmuş, Tükkanı Aslım açmış, sonra kaçmış mı simitçiyi mi kaçırmış simitçi bunu mu kırbaçlamış tam anlayamadım oraları
Civcivimde şarj bekliyorum diye oralarda çikiletaları götürmüyorsa iyidir
Kirayı da dene bakalım canım. Ona göre ne istediğini bilirsin en azından. İllaki bu evi özleyeceksin. Gelmemeleri şimdilik iyi, sende satılna kadar bu duyguya alışırsın. Hayırlısı olsun
Yarabbimbide bundan sonra yabanci bi mac varmis baska kanalda. garibim onu izlicegini saniyo birazdan carlicagimdan haberi yok
Kumanda ele gecirme töreni düzenleyelim beraber gel
Tvde bisey yok ya film acarim diye düşünüyorumben TV izlemeyi sevmem pek. maç izlemesine gıcık oluyorum sadece
şimdi carlicam sandı galiba kumanda teklif etti ve reddettim
sen ne izlicn kumandayı ele gecirirsen
Kuzum çok sağol ne de güzel anlatmış benim yerimeCanım Songülümüz akademisyen. Boş vakitlerinde ev hanımlığını hobi gibi yapıyor diyelim. Kendi işini kendi yapmayı seviyor ama vakti ve gücü pek yetmiyor. Onun için evi küçültmeyi düşünüyor.
Çözmene o kadar çok sevindim ki balım, çok özlerdik seniYürüyüşün üstüne mekik iyi gider dedim AslımSabah sporun tamam oldu artık
Bu arada internet işini az önce çözdüm. Eşimin diğer hattını taktım telefonuma
Benimkini de bu arada halledeceğim buradan kopmadan
Evet canım daha iyi olacak ama şimdilik duruyor.Anladim canim o zaman gercekren dogru karar
Tatlım ilan falan yok zaten şu an, satmak için bir çaba sarfetmiyoruz. Bizim yandaki ev de satılık,ona bakmaya gelen bize de sorarsa evet satıyoruz diyoruz.Songül pandemi bitene kadar evişini erteleme imkanınız varsa erteleyin bence.
Bahçeye alışan biri için apartmana taşinmak zor gelebilir.
Birde eşyalar nasıl sığacak?
Tripleks den 3+1 e sigmak zor olur.
Ben de çok merakla bekliyorumAyy cumartesi ye az kaldı ya
Beni bir heyecan bastı
Tartı güldürecek mı ağlatacak mı?
Neyse ki geri vites yapmışsın canım, ben buradaki herkesle uzun zamandır birlikteyim, mühendis, enerji ve civcivle nerdeyse iki yıldır tanışıyoruz, Sudem ve Leyla'yi birkaç aydır tanıyorum, aslım ve incim aramıza en yeni katılanlar, artık sizler de varsınız. Negoyu da uzun süredir tanıyorum. Gitmek yok, zayıflamak varCanim inanir misin simdi gruba yazicaktimki kizlar siz onceden birbrinizi taniyosunuz ben biraz fransiz kalmis hissettim ciksam ayip olur mu diye? Kesinlikle yanlis anlasilmasin tribal anlamda degil onxeki yazismalara baktim siz toplanmak icin acmissiniz ben damdan dusmus gbi biranda girmis oldum konuya sabot ediyo gibi hissettim(tekrar kimse yamlis anlamasin tamamen grubu sabote etmemek adina)
Ama mesajini gorunce geri vites yaptim yani yemedi
Gecti gecti kas agrim kalmadi serum yedim pazar ve pzt gunu onlar acti baya ama cocugu falan kaldirmiyorum pazar gunune kadar doktor yasakladi sen nasilsin diyet devammi nasil gidiyk
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.Sabah:
Nesfit gronala bir kase sutle
Ogle:
Elma
3 yk yulaf
1 avuc ceviz
Sutten yapilmis smoothie
Ara:
3 hurma
1 filtre kahve
Aksam:
1 karniyarik(kendiminkini yagda kizartmadim firinlandi ve rezaletti patlicandan sogudum)
1 kase salata
3 yk yogurt
Spor:
30 dk bebekle yavas modda yuruyus
30 dk tabata
Bol su baya su ictim tabata beni cok yordu bugun hele o side jack bilmemne hareketi dalagim sisti diyebilirim
Afiyet olsun canım nasıl da hafif bir menü buBallarımmmmmm
Sabah bir sildim süpürdüm buraları, sonra da gelemedim. Çok yoğun bir gündü .
Bugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak limonlu su
10.45 2 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 4 ceviz, 1 tk bal, 1 yeşil elma
18.45 1 kase şehriye çorbası, 6 yk mantar kavurması, 1 kase yoğurt, 2 kuru kayısı
3 litre su
Tatlım mesajına ne emocisi koycagimi şaşırdımcanım
isteydim bugün :) zaman yetmiyor işleri yapmayanasılsınız ne var ne yok bakalım. menü bildirimini de yapayım hemen:)
13 Ocak menü
sabah 9:00
bir yumurtadan omlet, bir dilim peynir, çörekotlu cevizli kurutulmuş domates, maydanoz, yarım dilim tereyağlı ballı ekmek
11:00 sade türk kahvesi
öğlen 13:00
bir bardak kefir bir yeşil elma
akşam 18:00
yoğurtlu kereviz salatası, tavuk, kaçamak yapıp bı kaç tane pazı sarması yedim
1.5 lt su
5 bin adım
an itibariyle oğlum türk kahvesini üzerime döktü yandım uleeennnm
Vazgeçmek yok balım, elbet yoluna koyacağız13 Ocak Menüm
Sabah 08.00 1 yumurtadan patatesli omlet zeytin 1 top granola yarim cay kasigi fistik ezmesi(sekersiz)
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 15.00 1 kurabiye 1 ısırık poğaça 2 sekersiz cay
Akşam 18.00 yarim kase cennet corbasi 1 tabak yogurtlu haslanmis karnabahar
Spor yok ama evin icnde 1400 adim attim kosturmalarimin geri kalaninda tel yanimda degildi ne kadar bilmiyorum
Su 1.5 litre hic icmedim uyuyana kadar icerim..
Kızlar kusura bakmayın olmadi bugün yine ama konsantrasyonum kayboldu bu hafta. Ama vazgecmiyorum basaricam
Ben deeeSadakatsiz
Sen balım
Tatlım isteyerek değil ama çok diyet düzeninde gidemiyorum. Hasta olduğum zamanlar eşim diyet konusunu sorun ediyor. Kortizon bağışıklığını zaten baskiliyor düzgün yemezsen ya başka hastalık da kaparsan diye üzerime geliyor.Bugün herkes kaçamak mı yapıyor yoksam
Aman bizimki duymasın, gerçi sadakatsizi o da seviyorAtv de maç var onu izliyz sudem balim mutluluktan bayiliciim
Vur ensesine al lokmasını balımYarabbimbide bundan sonra yabanci bi mac varmis baska kanalda. garibim onu izlicegini saniyo birazdan carlicagimdan haberi yok
Kumanda ele gecirme töreni düzenleyelim beraber gel
Songulum sen taaa ne zaman bana fringe i izle demistin hatirliyo musun? Ben onu bikac ay once cok yorgun oldugum bigün actim izleyemeden uyuyakalmistim. simdi aklima geldi actim başladım cok guzel biseye benziyoAfiyet olsun canım nasıl da hafif bir menü bu
Tatlım mesajına ne emocisi koycagimi şaşırdımmenüye muhteşem yapacam, yandığın için uygun olmuyor. Yandığın için üzgünüm koyacam menün çok güzel ona uymayacak kızlar şaşırdım koymuş onu neye yapmak uygun olur onu da bilemedim. Velhasıl geçmiş olsun canım, bı de suyu arttır
Vazgeçmek yok balım, elbet yoluna koyacağız
Ben deee
Tatlım isteyerek değil ama çok diyet düzeninde gidemiyorum. Hasta olduğum zamanlar eşim diyet konusunu sorun ediyor. Kortizon bağışıklığını zaten baskiliyor düzgün yemezsen ya başka hastalık da kaparsan diye üzerime geliyor.
Aman bizimki duymasın, gerçi sadakatsizi o da seviyor
Vur ensesine al lokmasını balım
Yok yok masallahinnvar yine iyisin baya biHe ya
Canım şöyle
7 aydır diyet maratonu içindeyim
Gelen iki gün sonra gidiyor
İlk ödemi filan atıyor güzel iş yağ yakma vs gelince kaçış
O yüzden kalıcı olan baş göz üstüne
Diyete adapte olmak biraz zaman alıyor
Regl haftasında tatlı krizleri diyeti bırak diyo
Mantığın aynada fit halini düşün diyo
Sana diyeceğim ilk 5 kilonu ver sonra acaip motive olacaksın
Biz şimdi baştan sona kaldığımız yerden mesajları okuyunca konular devam şeklinde oluyor
Sen de tüm konuşmaları kaldığin yerden okursan adaptasyon sürecin daha rahat atlatırsin.
Tvde bisey yok ya film acarim diye düşünüyorum
Öneri varsa alırım
Kumandayi ele gecirdim
Cok cok tesekkur ederim canim ben de sizleri cok sevdimBiz seni cok sevdik ama hic de dışarda kalmadin sabote falan da etmedin bence
Cok sıcakkanlısın❤
Gecmis olsun ayrica
Afiyet olsun canım nasıl da hafif bir menü bu
Tatlım mesajına ne emocisi koycagimi şaşırdımmenüye muhteşem yapacam, yandığın için uygun olmuyor. Yandığın için üzgünüm koyacam menün çok güzel ona uymayacak kızlar şaşırdım koymuş onu neye yapmak uygun olur onu da bilemedim. Velhasıl geçmiş olsun canım, bı de suyu arttır
Vazgeçmek yok balım, elbet yoluna koyacağız
Ben deee
Tatlım isteyerek değil ama çok diyet düzeninde gidemiyorum. Hasta olduğum zamanlar eşim diyet konusunu sorun ediyor. Kortizon bağışıklığını zaten baskiliyor düzgün yemezsen ya başka hastalık da kaparsan diye üzerime geliyor.
Aman bizimki duymasın, gerçi sadakatsizi o da seviyor
Vur ensesine al lokmasını balım
Masallah cok guzel canim akademisyenlik cok ozel bir is nasil rahat ediyosan oyle yap. Ben reklamciydim fakat biraktim hamilelikten sonra calisma saatlerimiz de cok gecti zaten evlilikle de yurumuyo... Dikisten ozel ders aliyorum suan kendi kafamda hep tasarimlarim vardi ama dikis bilmiyorum reklamcilik cok yipratici is ortami vs burdak az oz biseyler yapmak istiyoeumBen de tek mesaj yazıp gitmişim resmenderse gittim, sonra yemek yapayım dedim, sonra çay,dizi falan derken ancak geldim.
Ev işi artık kader kısmet canım, gelmemeleri nedense beni de rahatlattı
Tek çocuk var canım, ailelerimiz uzakta, burda yalnızız. Çalışıyorum balım, akademisyenim. O yüzden de zor geliyor zaten. Sen çalışıyordun dimi.
İnşallah devam da ettirirsin canım, ben iyice bıraktım malesef.
Amin BalımBu mesajı okuyup okuyup gülüyorumenerjim ya Rabbim de hep seni güldürsün
Hadi yaAtv de maç var onu izliyz sudem balim mutluluktan bayiliciim
Ha hahatırsavar
aaa biz de ne tesadüfsaadetimizi paylaşıyoruz cikcikcim:)
7 ay diyebilirizKuzum çok sağol ne de güzel anlatmış benim yerime
Çözmene o kadar çok sevindim ki balım, çok özlerdik seni
Evet canım daha iyi olacak ama şimdilik duruyor.
Tatlım ilan falan yok zaten şu an, satmak için bir çaba sarfetmiyoruz. Bizim yandaki ev de satılık,ona bakmaya gelen bize de sorarsa evet satıyoruz diyoruz.
Apartman eminim zor gelecektir ama kirada olacağız, isteyince yine bahçeli eve geçeriz belki. Eşyalarımız çok yok aslında ama yine de eleme yapmak gerekir.
Ben de çok merakla bekliyorum
Neyse ki geri vites yapmışsın canım, ben buradaki herkesle uzun zamandır birlikteyim, mühendis, enerji ve civcivle nerdeyse iki yıldır tanışıyoruz, Sudem ve Leyla'yi birkaç aydır tanıyorum, aslım ve incim aramıza en yeni katılanlar, artık sizler de varsınız. Negoyu da uzun süredir tanıyorum. Gitmek yok, zayıflamak var
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.
Canım ben 17 kilo verdim 3 aydır koruma ya çabalıyorumYok yok masallahinnvar yine iyisin baya bitamam canim ara ara bakicam eskilere.
Ben hic basladihim bi isi yarim birakmadim hayatimsa insallah bunun da ustesinsen gelxez canim
Ooo daha ne yav supersin ben koruyamadim maalesefHadi ya
Hiç sevmem
Allah'tan maç sevmeyen adam almışim
Şurada iki hava atayım
Ha ha
7 ay diyebiliriz
Bir kaç az sanki
7 Haziran dan 13 Ocak a
Canım ben 17 kilo verdim 3 aydır koruma ya çabalıyorum
Geldim ben balım biraz işlerim vardı
Heyecanla bekliyorum ama çok da yorgunum. Oğlumla yattık. Bakalım kim kimi uyutacak?Amin BalımÇok teşekkür ederim.
Aslım, hep gülesin inşaAllah.
Bugün senin için dahası da olabilir
Canım en son 2012 de bu kilolarda idimOoo daha ne yav supersin ben koruyamadim maalesef
Off gel de bana sorGeldim ben balım biraz işlerim vardıçok özledim balım seni