70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben de tek mesaj yazıp gitmişim resmen derse gittim, sonra yemek yapayım dedim, sonra çay,dizi falan derken ancak geldim.

Ev işi artık kader kısmet canım, gelmemeleri nedense beni de rahatlattı
Ya aslinda harika coluk cocuk kalabalik boyle dusununce insan tabii her seyini ozler ev hanimi misin? Calisiyosan cunku daha da zor. İnsallah nasil rahatina geliyosa oyle hayirli bie ev bulursunuz
Tek çocuk var canım, ailelerimiz uzakta, burda yalnızız. Çalışıyorum balım, akademisyenim. O yüzden de zor geliyor zaten. Sen çalışıyordun dimi.
Sakarya’dayım Songül Balım Sabah yürüyüşünü ben çok sevdim . Bana çok iyi geldi.
İnşallah devam da ettirirsin canım, ben iyice bıraktım malesef.

Bu mesajı okuyup okuyup gülüyorum enerjim ya Rabbim de hep seni güldürsün

Yarabbim bide bundan sonra yabanci bi mac varmis baska kanalda. garibim onu izlicegini saniyo birazdan carlicagimdan haberi yok
Kumanda ele gecirme töreni düzenleyelim beraber gel

ben TV izlemeyi sevmem pek. maç izlemesine gıcık oluyorum sadece

şimdi carlicam sandı galiba kumanda teklif etti ve reddettim

sen ne izlicn kumandayı ele gecirirsen

Kuzum çok sağol ne de güzel anlatmış benim yerime
Çözmene o kadar çok sevindim ki balım, çok özlerdik seni
Anladim canim o zaman gercekren dogru karar
Evet canım daha iyi olacak ama şimdilik duruyor.
Songül pandemi bitene kadar ev işini erteleme imkanınız varsa erteleyin bence.

Bahçeye alışan biri için apartmana taşinmak zor gelebilir.

Birde eşyalar nasıl sığacak?

Tripleks den 3+1 e sigmak zor olur.
Tatlım ilan falan yok zaten şu an, satmak için bir çaba sarfetmiyoruz. Bizim yandaki ev de satılık,ona bakmaya gelen bize de sorarsa evet satıyoruz diyoruz.
Apartman eminim zor gelecektir ama kirada olacağız, isteyince yine bahçeli eve geçeriz belki. Eşyalarımız çok yok aslında ama yine de eleme yapmak gerekir.
Ayy cumartesi ye az kaldı ya
Beni bir heyecan bastı
Tartı güldürecek mı ağlatacak mı?
Ben de çok merakla bekliyorum
Neyse ki geri vites yapmışsın canım, ben buradaki herkesle uzun zamandır birlikteyim, mühendis, enerji ve civcivle nerdeyse iki yıldır tanışıyoruz, Sudem ve Leyla'yi birkaç aydır tanıyorum, aslım ve incim aramıza en yeni katılanlar, artık sizler de varsınız. Negoyu da uzun süredir tanıyorum. Gitmek yok, zayıflamak var
Afiyet olsun canım menün de sporun da çok güzel.

Afiyet olsun canım nasıl da hafif bir menü bu
Tatlım mesajına ne emocisi koycagimi şaşırdım menüye muhteşem yapacam, yandığın için uygun olmuyor. Yandığın için üzgünüm koyacam menün çok güzel ona uymayacak kızlar şaşırdım koymuş onu neye yapmak uygun olur onu da bilemedim. Velhasıl geçmiş olsun canım, bı de suyu arttır
Vazgeçmek yok balım, elbet yoluna koyacağız
Sadakatsiz
Sen balım
Ben deee
Bugün herkes kaçamak mı yapıyor yoksam
Tatlım isteyerek değil ama çok diyet düzeninde gidemiyorum. Hasta olduğum zamanlar eşim diyet konusunu sorun ediyor. Kortizon bağışıklığını zaten baskiliyor düzgün yemezsen ya başka hastalık da kaparsan diye üzerime geliyor.
Atv de maç var onu izliyz sudem balim mutluluktan bayiliciim
Aman bizimki duymasın, gerçi sadakatsizi o da seviyor
Yarabbim bide bundan sonra yabanci bi mac varmis baska kanalda. garibim onu izlicegini saniyo birazdan carlicagimdan haberi yok
Kumanda ele gecirme töreni düzenleyelim beraber gel
Vur ensesine al lokmasını balım

Songulum sen taaa ne zaman bana fringe i izle demistin hatirliyo musun? Ben onu bikac ay once cok yorgun oldugum bigün actim izleyemeden uyuyakalmistim. simdi aklima geldi actim başladım cok guzel biseye benziyo
Gec oldu ama teşekkür ederim önerin için

Yok yok masallahinnvar yine iyisin baya bi tamam canim ara ara bakicam eskilere.
Ben hic basladihim bi isi yarim birakmadim hayatimsa insallah bunun da ustesinsen gelxez canim

hahaha çok tatlısın yaaa

valla ben yanınca da güldüm napalım beybi. menülerimi beğenmeniz nasıl hoşuma gidiyo bı bilsen

teşekkür ederim canım çok azcik yandı iyiyim:) suyu içiyorum ara ara:)

Masallah cok guzel canim akademisyenlik cok ozel bir is nasil rahat ediyosan oyle yap. Ben reklamciydim fakat biraktim hamilelikten sonra calisma saatlerimiz de cok gecti zaten evlilikle de yurumuyo... Dikisten ozel ders aliyorum suan kendi kafamda hep tasarimlarim vardi ama dikis bilmiyorum reklamcilik cok yipratici is ortami vs burdak az oz biseyler yapmak istiyoeum

Atv de maç var onu izliyz sudem balim mutluluktan bayiliciim
Hadi ya
Hiç sevmem
Allah'tan maç sevmeyen adam almışim
Şurada iki hava atayım
hatırsavar

aaa biz de ne tesadüf saadetimizi paylaşıyoruz cikcikcim:)
Ha ha
7 ay diyebiliriz
Bir kaç az sanki
7 Haziran dan 13 Ocak a
Yok yok masallahinnvar yine iyisin baya bi tamam canim ara ara bakicam eskilere.
Ben hic basladihim bi isi yarim birakmadim hayatimsa insallah bunun da ustesinsen gelxez canim
Canım ben 17 kilo verdim 3 aydır koruma ya çabalıyorum

Ooo daha ne yav supersin ben koruyamadim maalesef
Canım en son 2012 de bu kilolarda idim
Tekrar başa sarmak istemiyorum
O yüzden korumayı uzun yapicam
Her kilo için 1 ay daha 14 ay daha burdayım yani
En büyük hatayı ideal kiloya inince diyeti bırakarak yapiyoruz
Bu sefer bu kötülüğü kendime yapmak istemiyorum
Sizlerin de desteğiyle hep birlikte formda olup sağlıklı kalicaz
Geldim ben balım biraz işlerim vardı çok özledim balım seni
Off gel de bana sor
Gözüm yolda gönlüm darda balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…